En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    164
  • Anket Kapalı .
2 numara ile 5 numarayı beğendim ama oyumu 5 numaraya verdim.
2 numaranın kıyafeti onu çok düz göstermiş. hatsız göstermiş yani.
1 numaranın takısı falan var aslında ama çok sade, tek parça olduğu içindir belkide.
3 numara üstüne giydiği şeyle birlikte güzel ama çıkarınca aynı fikirde olamadım. üstündekiyle birlikte resmi çok hoş ama
4 numaranın göbeği belli olmuş çok, daha az belli edecek bişey olabilirdi. yüzü çok tatlı ama :)
6 numara nın kıyafeti kendisine küçük gibi, yanlardan fazlalıklar boğumlanarak çıkmış. Bir de parıltı artı kısalık artık tek omuz artı çizme; bunlar birleşince basit kaçmış sanki. ama çizmesi çok güzel.

Benim günlük kıyafetim gibi bi iki tanesi ben kendimi düzgün çekemiyorum beni çekecek kimse de yok bu tarz bir şey olursa katılalım bilseydim bu kadar az katılım olacağını yapardım bir şeyler

Ben de yalnızım biliyorsun kim çekecek hakkaten?

3 numeronun botlarının daha uzunu bende var coraplarda cok seksi
4 numaranında kıyafeti begendim ama ayakkabılar keske biraz daha topuklu olsaydı ozaman daha guzel olurdu

1 6 3 4 açıkçası hiçbir tarzım değil 5 numara yi kırmızı buldum sadece s anırım kırmızı olması sevildi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…