- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bak bunu bilmiyordum guzelmişşMerhaba canim..
Bir site var zamanlayicisi var laptopun varsa eger karsina alip senin resmini cok rahatlikla cekiyor..
Her formata uygun resim cekiyo
Dur sana ozelden yazayim adini..bak bunu bilmiyordum guzelmişş
Benim pc de zamanlayıcı var aslında ama komodin falan bi yere koymak lazımTelefonumun ön kamerası da yok kiBöyle zor olur.
Ya inanır mısın buna çok istedim ama çekinmişim ne gerek var dimi ne de olsa kim olduğum belli değil :)
Bir dahaki yarismaya katilirsin artik :)
Canm yaa kiyamamdizim kırılmadan bir kombin yapmış olsaydım keşke(
kontrolüm yarın umarım çıkarılır durdukça ağırlaştıCanm yaa kiyamamben 'asigimasikk' bu arada.. Gecmis olsun.. Ne zaman cikicak alçın
İnsallah canm benm..İnşallah hersebenim..
aiyiolacak, post: 38633969, member: 452324"]kontrolüm yarın umarım çıkarılır durdukça ağırlaştı
bir sonra ki yarışmada olmak istiyorum senin gibi bir rakibem olsun :)
Hadi bakalim guzel sonuclarla gel canim gecmis olsun diger yarismaya yetiscen mi soz mu :)kontrolüm yarın umarım çıkarılır durdukça ağırlaştı
bir sonra ki yarışmada olmak istiyorum senin gibi bir rakibem olsun :)
Bu yarışmaya katılmayı çok istedim .
Hatta kombinim herşeyim hazırdı siyah mini kadife elbise , yine siyah kadife kırmızı topuklu platform ayakkabı , kırmızı ruj sürecektim .
Bazı durumlar oldu moralimi bozan ve ben böyle eğlencelere katılmam için psikolojimin müsait olması lazım yoksa hiç eğlenemem =)
Neyse =)
Oyum 5 numaradan yana .
Her yönden bi tek onu beğendim ve benim tarzıma en yakın o =)
evet katılcam demiştin senBu yarışmaya katılmayı çok istedim .
Hatta kombinim herşeyim hazırdı siyah mini kadife elbise , yine siyah kadife kırmızı topuklu platform ayakkabı , kırmızı ruj sürecektim .
Bazı durumlar oldu moralimi bozan ve ben böyle eğlencelere katılmam için psikolojimin müsait olması lazım yoksa hiç eğlenemem =)
Neyse =)
Oyum 5 numaradan yana .
Sağol canım doğru maksat eğlenmek tabi kii =)Canin sagolsun kuzum benim,maksat eglenmek zaten..
Birbirimizi kirmak,kusturmek,degil :)
Sen canini sikma,keyfin yerinde olsun da gerisi bos :)
Bak benimde moralim çok bozuk hem de dibine kadar bozuk ama biraz olsun egleniyorum buradaki sohbet sayesinde:) katil bir daha bozuk olsa bileBu yarışmaya katılmayı çok istedim .
Neyse =)
Oyum 5 numaradan yana .
Bozmayin moreliniziiiiiiiiiii :) toparlanin bakayimBak benimde moralim çok bozuk hem de dibine kadar bozuk ama biraz olsun egleniyorum buradaki sohbet sayesinde:) katil bir daha bozuk olsa bile
Yok tatlım ya benim yüzüm bi asılırsa hiç bi şekilde düzelmiyo =)))evet katılcam demiştin senmoralin belki oyle duzelirdi biraz daha..bir daha yapılırsa ona katıl ama bahane yapma boyleeee
Ay kıyamam biliyorum senin konunu..Bak benimde moralim çok bozuk hem de dibine kadar bozuk ama biraz olsun egleniyorum buradaki sohbet sayesinde:) katil bir daha bozuk olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?