En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    164
  • Anket Kapalı .
evet sıra geldi oylamaya önce yorumlayayım :)
1-oldukça sade ve eksik bir kombin.çanta yok, ceket yok.kış aylarında siyah çorap tercihimdir.sade takılar ve siyah elbise şık,kırmızı ruj doğru tercih
2-eteğini,kazağını,çorabını sevdim.kolye uymamış çanta olmamış,saçlarına biraz daha özen göstermen gerekiyor.sokak modası için uygun buldum.genel olarak bakıldığında güzelsin
3-tam bir genç kız kombini.etek güzel belini ortaya çıkarırken,üst bluzun dekolte sınırı çok ölçülü.bütününde uyumlusun beğendim ve tanıdım seni:)
4- manto sayesinde orta yaş imajı var ama henüz o yaşlardan uzak gibi.hamilelik var sanırım o yüzdende o ayakkabılar tercih edilmiş diye düşünüyorum.mavi taşlı küpe bağımsız duruyor.bakıldığında iyi olsa da yeterli değil
5- keşke keşke keşke o saçlarına biraz özenmiş olsaydın.bluzunu taytını çok beğendim.takın gümüşü renkte olaydı takıda da uyumu yakalardın.bütünüyle güzel bir kombin ve güzel bir kadın ve seni de tanıdım :) küçük bir detayla
6-çantan ve elbisen uyumlu,çizme doğru tercih ama çorap yok mu yada ten mi bilemedim siyah olsaydı doğru olurdu.elbise bedenie ait değil demek istiyorum ama umarım kırılmazsın

katılan tüm hanımları tebrik ediyorum ve oyum 5 numaraya hayırlı olsun

İnşallah hersebenim..
aiyiolacak, post: 38633969, member: 452324"]kontrolüm yarın umarım çıkarılır durdukça ağırlaştı
bir sonra ki yarışmada olmak istiyorum senin gibi bir rakibem olsun :)[/QUOTE]
İnsallah canm benm..
İyi haberlerle gel:)

İnşallah hersebenim..
aiyiolacak, post: 38633969, member: 452324"]kontrolüm yarın umarım çıkarılır durdukça ağırlaştı
bir sonra ki yarışmada olmak istiyorum senin gibi bir rakibem olsun :)
İnsallah canm benm..
İyi haberlerle gel:)[/QUOTE]
gelişim muhteşem olmayacak ama idare eder bir geliş yaparım :)

Bu yarışmaya katılmayı çok istedim .
Hatta kombinim herşeyim hazırdı siyah mini kadife elbise , yine siyah kadife kırmızı topuklu platform ayakkabı , kırmızı ruj sürecektim .
Bazı durumlar oldu moralimi bozan ve ben böyle eğlencelere katılmam için psikolojimin müsait olması lazım yoksa hiç eğlenemem =)
Neyse =)
Oyum 5 numaradan yana .
Her yönden bi tek onu beğendim ve benim tarzıma en yakın o =)

Canin sagolsun kuzum benim,maksat eglenmek zaten..

Birbirimizi kirmak,kusturmek,degil :)

Sen canini sikma,keyfin yerinde olsun da gerisi bos :)

evet katılcam demiştin sen moralin belki oyle duzelirdi biraz daha..bir daha yapılırsa ona katıl ama bahane yapma boyleeee

Canin sagolsun kuzum benim,maksat eglenmek zaten..

Birbirimizi kirmak,kusturmek,degil :)

Sen canini sikma,keyfin yerinde olsun da gerisi bos :)
Sağol canım doğru maksat eğlenmek tabi kii =)
Sende rahatsızdın sanırım nasıl oldun şimdi , daha iyi misin ?

Bak benimde moralim çok bozuk hem de dibine kadar bozuk ama biraz olsun egleniyorum buradaki sohbet sayesinde:) katil bir daha bozuk olsa bile

evet katılcam demiştin sen moralin belki oyle duzelirdi biraz daha..bir daha yapılırsa ona katıl ama bahane yapma boyleeee
Yok tatlım ya benim yüzüm bi asılırsa hiç bi şekilde düzelmiyo =)))
Aynen istiyorum katılmayı gerçekten ama işte kısmet =)

Bak benimde moralim çok bozuk hem de dibine kadar bozuk ama biraz olsun egleniyorum buradaki sohbet sayesinde:) katil bir daha bozuk olsa bile
Ay kıyamam biliyorum senin konunu..
Tamam canım bi daha olursa bi şekilde katılıcam =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…