O zaman bir bildirim alırız200 olunca : )
Sen hangi 3 tatlıyı seviyorsun yarışması çünkü :)Ya ben bu bölümü kullanmayı çok bilmiyorum önceden görseller vardı ona göre oy veriyordum şimdi sadece seçenekler var. Sunumları nerden görebilirim?
Deme yaa.. okumadım bile balığı tutup verdiğin için teşekkürlerSen hangi 3 tatlıyı seviyorsun yarışması çünkü :)
Kesinlikle ben ikisinede vermek istedim sütlaç kırmızı çizgimizdirKendi sevdiklerimi işaretlerim ama sütlaçların birleştirilmesi taraftarıyım. Oy bölünüyor
Müşteri getirmiş şu an önümde fıstıklı baklava var ama hiç benlik değil, cheesecake tercih ederdim.Baklava varken digerlerine bakmadım bileama oylama geregi oyumu verdim
Bende onu sordum az önce, pro üyelik olunca ne oluyor? Bildirim geliyo amaKazanana pro uyelik yerine 1 kg o tatlidan hediye edilse keske1 kg baklava mesela
Pro olmadan proluğun güzelliğini bilemezsin bebemBende onu sordum az önce, pro üyelik olunca ne oluyor? Bildirim geliyo ama
Gelmesin diye demiyorum ki.Pro olmadan proluğun güzelliğini bilemezsin bebembildirim herkese gidiyor sana özel değil gelmesin mi :)
Oyunu kullan bekle pro üyelerden biri kazanırsa pro olmayan bir arkadaşs hediye ediyor aklimdasın artıkGelmesin diye demiyorum ki.
Şimdi daha çok merak ettim, pro olunca ne değişecek hayatımda acaba çok heyecanlandım. Beni de pro yapsanıza
212 olmuşO zaman bir bildirim alırız
Kullandım. BekliyorumOyunu kullan bekle pro üyelerden biri kazanırsa pro olmayan bir arkadaşs hediye ediyor aklimdasın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?