Bildirim sağolsun :)Birgün içinde bayağı oy veren olmuş
Belki ben kazanırımOyunu kullan bekle pro üyelerden biri kazanırsa pro olmayan bir arkadaşs hediye ediyor aklimdasın artık
Hanım efendi zaten pempe pempe gözümü aliyorsunuz birak birazda gençler kazansınBelki ben kazanırım
Ben ne yapsam olmuyor zatenHanım efendi zaten pempe pempe gözümü aliyorsunuz birak birazda gençler kazansın
Ben ne yapsam olmuyor zaten
Demek göz alıcı bir baaaayanım
Ne olacaktı ki bizim milletten çıkacağı oBaklava almış yürümüş
KizariyorsunBende onu sordum az önce, pro üyelik olunca ne oluyor? Bildirim geliyo ama
Bu sebeple baklavayı şerbetli kategorisine dahil etmiyorumNe olacaktı ki bizim milletten çıkacağı o
Kızarıyor muyum?Kizariyorsun
Kırmızı oluyorsunuz ve bazı özellikleri var.Kızarıyor muyum?
Ben de dedim nasıl kızaracağımKırmızı oluyorsunuz ve bazı özellikleri var.
Kac aydir denk gelir diye bekliyorum valla bak senin gibi yapsam prolarin aklina girecekmisimKızarıyor muyum?
Vallahi o niyetle şey yapmamıştım ama kader kısmet işteKac aydir denk gelir diye bekliyorum valla bak senin gibi yapsam prolarin aklina girecekmisim
Allah rahmet eylesin annenizeTatlı benim vazgeçilmezim, keyfim, mutluluk iksirlerimden birisi :))
Listedeki birçok tatlıyı seviyorum, özellikle Türk mutfağının geleneksel tatlılarını ama içlerinden 3 tanesinin yeri ayrı.
Profiterolü çikolataya olan bağımlılığım yüzünden çok seviyorum, evde de sık sık yapıyorum.Eki Görüntüle 3673371
Aşure ve Zerde’yse çocukluğum, rahmetli annem ikisini de çok güzel yapardı, bizde veya yakınlarımızın evinde ne zaman mevlid okunsa annemin yaptığı zerdeler ikram edilirdi, mis gibi karanfil ve gülsuyu kokardı, kokusu ve tadı hala hafızamda.
Annem her yıl Muharrem ayında kilolarca aşure kaynatıp hem komşulara dağıtırdı hem de kol kanat gerdiği evsizleri dükkanımıza toplar yedirir içirirdi.
O yüzden birçok tatlıyı çok severim ama zerdeyle aşurenin yeri başkadır bende.Eki Görüntüle 3673372
AminAllah rahmet eylesin annenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?