asansöre biniyorum ,kabine de giriyom daha dün alışveriş yaptımBende asansore, kabinlere ve kapalı garajlara giremiyorum, nefesim tıkanmaya baslar hemen soguk soguk ter dokuyorum
bende artık psikolojik diyorum canım ya dibine kadar haklısın bi ben idrak edemiyom ısrarlakırılmadın dimi kız lafıma :) :)
yaşadıgın o sarsıntı sonrası yaşadıgın bu hastalıklı hallerin onların göstergesi canım.
kafada bitiyo derlerya hani diyetle zayıflama falan.
seninkide şuan öyle gibi sanki. rabbim bian önce kurtarsın snei bu halinden :*
yapma ya hiç bodrumlu evim olmadı ki benim hep lojman hep lojman şimdi de 4.kattayımtıpta underground fobisyus olarak gecer..
turkcem ıyı olmadığından cevıremıyorum şuan..
küçükken topun evın bodrumuna kaçmış,sende ınınce kapı üstüne kapanmış..
senaryoya göre ölmen lazımdı ama Çin yapımı herhalde senın fobısyus
ona keyfen binenlere ödül veresim var Allahtan İstanbulda değilimbana da marmarayla gidince bi haller oluyor
bende artık psikolojik diyorum canım ya dibine kadar haklısın bi ben idrak edemiyom ısrarla
kendini bişeylerle meşgul edip kafanı dagıtmaya bak.
ve doktora gitmemekde ısrarlı istikrarlı ol :)
2012 benimde gitmedigim doktor kalmamıştı. bana söylemedikleri hastalık kalmamıştı sanki.
lan noluyo bana dedim. ölüm belirtisimi. sonra doktora gitmemeye kendi kendime bitkisel dogal yollarla baktım.
şimdi ohhh maşallah yaneeee.
1ay içinde 2-3 farklı bölümlü doktora farklı şikayetlerle gittigimi bilirim
netten bak. dogal bitkisel yöntemleri uygula.aynı durumdayım şimdi aşağıdaki muhabbetim için neo panetronum var fitil onu kullanacam geçmezse maydonoz suyu gitmeyecem doktora tövbe
27 yaşımda içim kurudu ters çevir 72 gibin hissediyom mili bu ilişki bana yaramadı canlandır beninene oldunuz artık kabul edin..
çarpıntı yapıyor
yok bea bi boğazım tıkanık akıntı çok kulaklarıma kadar vuruyo birde aşağıda arada az kanlı ve kahve akıntı oluyor göbeğimde de var aynı akıntıdan ama daimi değil ara ara arada birde kaşıntı geliyor...o kadar ha bide kekik suyu gibi keskin cevaplara kapalıyım malum reflü ve gastrit var o kadar...sırt ağrılarına alıştım gergin olmaktan o ...netten bak. dogal bitkisel yöntemleri uygula.
bagırsakalrınmı calışmıyodu senin ?
yoksa cokmu calışıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?