en ucuz internet

Nazli Altin Oran

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
2.271
4.285
658
Diğer
selam arkadaşlar ttnet adsl sınırsız kullanıyorum çok yavaş ve hiç memnun değilim üstelik her ay 45 lira vermek sinirime dokunuyor , daha ucuza bir internet bulma imkanım varmadır ,kablonet uydunet mobil modem veya diğerlerini kullananıyorsanız ve memnunsanız varsa lütfen paylaşın ..

Canim ben de ttnet sinirsiz internetini kullaniyorumIzmir;de var mi bilmiyorum fakat Ankara'da yeni hatlari dosenmeye baslanan superonline'in fiber optic kablolu interneti inanilmaz hizli,tatile gittigimde ise Vodafone'un tasinabilir Vinn'i cok iyi diyebilirim.

selam arkadaşlar ttnet adsl sınırsız kullanıyorum çok yavaş ve hiç memnun değilim üstelik her ay 45 lira vermek sinirime dokunuyor , daha ucuza bir internet bulma imkanım varmadır ,kablonet uydunet mobil modem veya diğerlerini kullananıyorsanız ve memnunsanız varsa lütfen paylaşın ..

bende 49 veriyom ben niye sınırsıza öyle ödüyom anlamadım herkese ayrı ücretmi verdiriyolar evet çokçok yavaş sözleşmem olmasa hemen çıkcam oderece sinir bozuyo:oklava:lülülülülülü

tt net sınırsız 49 lira...uyuz oluyorum yaa..bazen kapatmak istiyorum o kadar yani..eşek yüküyle para alıyorlar tr de..avrupa bedava denecek kadar ucuz..yolunacak kazlarız..

süperonline fiber 10kat daha hızlı ve aynı fiyata, sitesinden hizmet verdiği bölgeleri görebilri veya arayıp sorabilirsin... onun dısında maalesef ttelekomun tekeli her yerde var.. fazla ücret olması devletin de yararına cünkü faturalar ne kadar kabarık olursa vergiler o kadar fazla oluyor :(

yA HANİ YALIN İNTERNET 1 kasımdan itibaren kullanımda olacaktı? Ne ttnetin sayfasında var, ne de sade doping veya turk.net in sayfasında...Hepsinde ön başvuru alıyorlar bir senedir ama daha tık yok. Yalın internet dediğim şey bu sabit hat olmadan adsl kullanımı.Sırf o kullanmayacagım sabit hattı açtırmamak için bekliyorum yani evime internet almayı.

bizde smile adsl kullanıyoruz ,4 gb sınırlı,26.80 tl ödüyoruz,13 te sabit telefona...
bizim sözleşme doldu,bizde değiştirmeyi düşünüyoruz aslında

tukcell vınn kullanıyorum 4 gb limitli ayda 39 lira ödüyorum ilk çıktığında almıştım şimdiki kampanyalar daha avantajlı sanırım ben memnunum elektrik gitse bile internetsiz kalmıyorum mesala :1:

Kablo tv ve kabloneti bir arada kullanıyorum. Sınırsız 1 MB ayda 35 lira ödüyorum bunu 7 lirası kablotv ücreti. Çok memnunum.

aynı sorunu bende yaşıyorum birde en fazla internet parası ödeyen ülke türkiye...avrupada bu daha ucuz.türkiyenin ömür boyu kaderi değişmeyecekk ..

ttnete 49lina net+13 lira sabit tel toplam 62 lira he ay verinde canımız çok yandı ve kapattık. komşuyla neti paylaşmaya başladık. onunla da kavga ettikten sonra arayıştayken vodafone cep net denemeye karar verdik. aylık sınırsız 7.99 lira. telde bikaç sorundan sonra bağlanmayı başardım. sonra eşimle beraber ufak bi kurcalamayla pcden de bağlanmayı başardık ve işte şimdi cepnete pcden size yazıorum arkadaşlar. hız olarak da şöle diyebilirim. pratiklik ve fiyat açısından hızı oldukça iyi. yabii 8mp ttnet kadar hızlı değil arda takılmlar da oluyo ama dediğim gibi birine 62 lira diğerine de 8 lira veriorum. ee bu kadar yavaşlık da olsun artık. bu arada sürekli netim de yanımda bu ad cabası. bayıldım ben yani :)))))

Back
X