bence düzeltmen gereken senin davranışın,bu kadar sıkma bence bide 3 yıl olmuş biraz ağırdan sat,sürekli aramasıyla ilgili diyolağa girme bence..hem sen dedikten sonra araması o istedigi için degil sen istedigin için oluyor,bi anlamı yok yani
kesinlikle en azından bi mesaj bekliyorum ne yaptığına dairOlagan seyler canm bu kadar takılma aıle yanındaysa pek telefon gelmıodur aklına bazen boyle olabılıyor.ama yapmaması lazım bı msjda olsa atması senı dusundugunu bellı etmesı lazım ama yınede bı art nıetle yapmıodur yada aılesının azına laf vermek ıstemıodur bak bızım yanımızda bıle hıc elınden tel dusmuo gıbı.
tamam ama ben hep beni arasın sürekli tel elinde dolaşsın istemiyorum kibir akşamcıkda konuşmasanız belki sıkıntı oluyordur.benim kaynımda sürekli ark. ile konuştuğu için herkez muzdarip bu konudan ailede.bence çok üstüne gitme sen zararlı çıkarsın ,sonuçta hayatındaki tek kişi sen değilsinki
benim kızdığım nokta aslına ben birgün önce bunun kavgasını yaptığım halde bugün
yine aynı şeyi yapması
ailesinin yanında ablası bile olsa kolay kolay bitanem canım kelimelerini kullanmıyor
özellikle dikkat ediyorum bazen sıktığımı düşünüyorum
ama benide ailesi gibi görsün istiyorum
bence biraz abartiyosun canim, sonucta iftara yemege gitmis orada kalabalikta cekinmistir evet haklisin 5 dk zaman ayirip arayabilir aslinda ama belkide cekiniyodur ailesinin akrabalarinin yaninda
3 yıldır birlikteymişsiniz.Ne olur 3-4 saat konuşmasanız ?
Aile iftarı kalabalık olur.Herkes bir odada sohbet muhabbet.Hangi köşeye kaçıp seni arasın ki ?
Benim anladığım,ararsa,"bana ailesinden çok önem veriyor" diye düşüneceksin.
O yüzden bu kadar gözüne batıyor.
Aranizda resmi birsey yokken, ailesinin yaninda canimli cicimli konusmamasi bence gayet dogal, saygi meselesi...
Abartma bu kadar canim
Aranizda resmi birsey yokken, ailesinin yaninda canimli cicimli konusmamasi bence gayet dogal, saygi meselesi...
Abartma bu kadar canim
hayır aradığında beni unutmadığında eksikliğimi hissettiğinde mutlu oluyorumsevgilinin hafizasinda sorun mu varki saat basi arasin beni unutmadigini belirtsin diye dusunuyorsun :44: cok cocukcu
kesinlikle en azından bi mesaj bekliyorum ne yaptığına dair
normal zamanda 1 saat ne yaptığımı söylemesem olay çıkartıyor
ama ailesinin yanında nedense hep unutulan ben oluyorum
evlenene kadar aılesının yanında bı kac saatlık unutulmalara alıs derım.sonucta aılesı bı zarar gelmezkı arkadaslarıyla olsa tamm ama su msj olayını yapsın barı senıde kırmasın sende onun ustune gıtme.bence aılesıyle bu konuda yuzgoz olmaktan korkuyordur.bende msj attıgımda mesela annesı hep kara kız kapıyı caldı dermıs kı benı çok çok sever bende onu.. bu bıle bı ımaydı onu ıcın .bu tıp seyler olabılır ustune gıtme sonucta aılesıyle oldugundan emınsen sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?