En ufak aile toplantısında beni unutuyor aramıyor

tşk ederim yorumunuz için daha anlayışlı olmaya çalışacağım:)

Evli olanlar bile ailesinin yanında bitanem vs. demeye utanıyor.
Ki siz daha sevgilisiniz. Bence sevgilinizin yaptıgı doğru olan.
Bozulmanızı yanlış buldum

Bak canım aynı sıkıntıyı kuzenim (erkek) yaşıyor. Ne zaman ailece biraraya gelsek, toplansak tam yemeğin yada muhabbetin ortasında hop kız arıyor, çaldırıp kapatıyor. olmadı msj atıyor. Çocuğun sonunda yüzü düşüyor, halam sinirleniyor. Bizim orada olduğumuzu bile bile sanki taciz ediyor ve senin söylediklerini söylüyor. Sonuç mu herkes antipati duyuyor. Ne olur 2-3 saat konuşmasanız. Ortamı bölmeye ne gerek var. Kısmetse o aileye girdiğinde o aileden biri olacaksın. Şimdi sadece kız arkadaşısın. Kendini hatırlatıyorsun emin ol hemde hiç hoş olmayan bir şekilde.

Evli olanlar bile ailesinin yanında bitanem vs. demeye utanıyor.
Ki siz daha sevgilisiniz. Bence sevgilinizin yaptıgı doğru olan.
Bozulmanızı yanlış buldum

tecrübesizliğimden kaynaklandığını anlamış oldum aslında alınganlığım
tşk ederim yorumunuz için:)

ben böyle düşünmemiştim gerçekten çok doğru söylüyorsunuz
k.kulübüne sorunumu paylaşmayı çok seviyorum:)
gerçekten farklı kişilerin yorumları yol gösteriyor canlı örneğin için tşk ederim :)

Aile toplantısı dediğin özel aile meseleleri mi konuşuluyor nasıl oluyor?? Bir bizim ailenin meclisi yok galiba

Aile toplantısı dediğin özel aile meseleleri mi konuşuluyor nasıl oluyor?? Bir bizim ailenin meclisi yok galiba

ya hani ne bilim biz öyle diyoruz aile üyeleri bir araya ggelir flan:)farklı birşey değil meclis yok:)

Tamam o zaman:)) Tatlım bence hiiç boşuna rahatsız olma çocuğa mesaj atma çünkü atarsan onu zor duruma düşürürsün.Benim kardeşimin de sevgilisi mesela habire mesaj atıp duruyordu hem nasıl cevap yazacağını sapıtıyordu dikkat çekiyor çünkü bir ikiden sonra artık, hem de büyükler sinir oluyordu Zaten o tek mesaj atar sanırım meşgul olduğuna dair sonra üstüne gitme biraz bırak ailesiyle rahat zaman geçirsin

tşk edrim yorumun için :)
ailesiyle beraber olduğunda daha anlayışlı olacağm

işte bende çekinmesini anlamıyorum herkes biliyor
neden konusamıyor ki onların yanında hadi kimse bilmese
derim ki çekiniyor ondan

fazla takma canım ya.. benim sevgilim de öyle.. ailesinin yanındayken konuşmuyor.. ben arasam da cok kısa kesiyor konuşmayı..normalde bana hiç ismimle hitap etmez, hep hayatım , bebeğim, bitanem vs ama yanında biri varsa canım bile demez, sadece ismimi söyler.. onun da tüm ailesi biliyor ama onların yanındayken konuşmak istemiyor.. ben de önceleri çok takıyordum ama sonra alıştım, alışmak zorundayım yani, sonuçta o büyüklerinin yanındayken bi kenara çekilip de sevgilisyle konuşmayı saygısızlık olarak görüyor.. zaten düşünüyorum da benim erkek kardeşim de evde herkes varken bir odaya girip de telefonla konuşunca annem babam çok sinir oluyor.. o yüzden umursama bence

kendim gibi birini bulmak çok güzel:)
yalnız değilimmm
umarım bende alışacağım

süpersin yaa.yorumlara cevaplarına bayıldım,hiç ukalalık etmeden gerçekten ders çıkartıyosun..umarım mutlu olursun,

süpersin yaa.yorumlara cevaplarına bayıldım,hiç ukalalık etmeden gerçekten ders çıkartıyosun..umarım mutlu olursun,
yön bulmak için açtım konuyu ve olması gerekeni öğrendim sayenizde inşallah hepimizle beraber bende mutlu olurum:)

Siz zaten yalnış yaptiginizi anlamışsınız, banada
mutluluklar demek düşer. :)

tsk ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…