- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Aslında ben onu haklı görüyordum. Yani o kadar patlamasaydi bana ozrumu diler geçerdim ama olmadiKarakterine sıkça laf ediyor oluşunu okuyana kadar o günü kötü geçmiştir sana patlamıştır diyecektim ama sıkça söyleniyor olması düşündürücü
Zaten bir saat fln görüsecektik ki arada yaparım böyle şeyler şaka olduğunu bilir. Ama bu sefer bir anda patladı gittiEpydr de gorusmemissn madem arkadsinla gezip buluşma günü hadi ben yurda geceyim demen sinirini bozmus adamin belli ki.haklı bence
Ama karakterine sik laf etmesi hoş degil
Cok fazla elestirel biri demek
Peki karakterine sıkça söz soyluyor olması rahatsız edici gelmiyor mu ? Yani bana sürekli söylenen adam itici gelirdiAslında ben onu haklı görüyordum. Yani o kadar patlamasaydi bana ozrumu diler geçerdim ama olmadi
Aslında öyle olduğumun farkındayım ama onun da canımı bu kadar yakacak sözlerine ne demeliCok mu trip atiyorsun acaba?
Oyle gibi. Bana ben kaç yaşına geldim kavga fln uğraşamam hicbirsey le diyor. Bir yandan haklı gibi ama hiç mi ağzımı acamiycam haklı olduğum şeylerde varöğrencisin sanırım sanki yaşın itibariyle seni ham kendini pişmiş görüyor ve sana bazı yollar aracılığıyla şekil vermeye çalışıyor gibi geldi ...
Yaptığım doğru değil farkındayım. Ya anlık birsey di işte şimdi olsa yapmam. Ama onun tepkisi de asla normal degildiki yok benimle ugrasamazmis ömrünü tuketemezmis .Blöf yap gelemicem diye, adam tamam desin efendice, hemen arkasından beni görmek istemiyosun de(kendin gelemeyeceğini söylediğin halde) ardından adam delirsin. Sonra vay efendim karakterime laf ediyor
ben olsam daha beter şeyler söylerim. Hem gelemicem de tamam desin snra vay efendim sen istemiyorsun beni görmeyi. Off kıyameti koparırdımYaptığım doğru değil farkındayım. Ya anlık birsey di işte şimdi olsa yapmam. Ama onun tepkisi de asla normal degildiki yok benimle ugrasamazmis ömrünü tuketemezmis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?