En ufak şeyde gemileri yakmak.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Olay bu malesef. Bunu nisanlim yapıyor. Bugün bukusacaktik 7 gibi işten çıkacaktı. Biz arkadaşımla dışarıdaydik zaten biraz gezmistik. Ben ona blöf olsun diye yurda geçebilir miyim yoruldum canım fln yazdım. O da tmm yazmış. Epeydir de görüşmüyorduk. Beni görmeye gönüllü değilsin demek yazdım sonra patladı bana. Yok işte onu yaşlandırmisim, yok olmuyormuş. 28 yaşına gelmiş, böyle afra tafra kaldiramiyormus. Kimsenin tribiyle ugrasamazmis..bla Bla.. Benim yaptığım çocukça olabilir evet farkındayım ama bu kadar dolmuş olması tuhafıma gitti. Daha iki gün öncesine kadar çok mutlu olduğunu söylüyordu. Aslında zoruma giden; benim karakterime habire laf etmesi. Yani detay olacak ama devamlı işte sen söylesin böylesin demesi. .Bilmiyorum sizce ben mi abartıyorum?

Epydr de gorusmemissn madem arkadsinla gezip buluşma günü hadi ben yurda geceyim demen sinirini bozmus adamin belli ki.haklı bence
Ama karakterine sik laf etmesi hoş degil
Cok fazla elestirel biri demek
Zaten bir saat fln görüsecektik ki arada yaparım böyle şeyler şaka olduğunu bilir. Ama bu sefer bir anda patladı gitti

Konuyu tam anlamadım ama en uzak birsey de gemileri yakan adamdan mumkunse uzak dur o kişi sevdiğini kaybetmekten korkmuyordur

öğrencisin sanırım sanki yaşın itibariyle seni ham kendini pişmiş görüyor ve sana bazı yollar aracılığıyla şekil vermeye çalışıyor gibi geldi ...

öğrencisin sanırım sanki yaşın itibariyle seni ham kendini pişmiş görüyor ve sana bazı yollar aracılığıyla şekil vermeye çalışıyor gibi geldi ...
Oyle gibi. Bana ben kaç yaşına geldim kavga fln uğraşamam hicbirsey le diyor. Bir yandan haklı gibi ama hiç mi ağzımı acamiycam haklı olduğum şeylerde var

Blöf yap gelemicem diye, adam tamam desin efendice, hemen arkasından beni görmek istemiyosun de(kendin gelemeyeceğini söylediğin halde) ardından adam delirsin. Sonra vay efendim karakterime laf ediyor
Yaptığım doğru değil farkındayım. Ya anlık birsey di işte şimdi olsa yapmam. Ama onun tepkisi de asla normal degildiki yok benimle ugrasamazmis ömrünü tuketemezmis .

Yaptığım doğru değil farkındayım. Ya anlık birsey di işte şimdi olsa yapmam. Ama onun tepkisi de asla normal degildiki yok benimle ugrasamazmis ömrünü tuketemezmis .
ben olsam daha beter şeyler söylerim. Hem gelemicem de tamam desin snra vay efendim sen istemiyorsun beni görmeyi. Off kıyameti koparırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…