- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Aslında hatalı olduğumu biliyorum ben. Yani ergen tribine girdim bir anda. Ama karşınızdaki sevdiğiniz insan olsa aynı tepkiyi verir miydiniz ?sürekli kişiliğinize laf ettiği diğer konuları bilemem ama burda basbayağı haksızsınız. bana da birisi aynısını yapsa senin tribini mi çekecem derdim
Peki karsidakinin kim olduğunun bir önemi yok mu?ben olsam daha beter şeyler söylerim. Hem gelemicem de tamam desin snra vay efendim sen istemiyorsun beni görmeyi. Off kıyameti koparırdım
Haksız olduğumun farkındayım bunu yazmaktan usandım. Onun haksız olduğu şeyler dahi olsa ben ona ağzıma geleni saymıyorum ya da karakterine kişiliğine laf etmiyorum. O bunu hep yapıyorNeyin blöfünü yaptınız bu ne lüzumsuz bi davranış ya valla bende çekemem böyle hareketleri. Sürekli böyle lüzumlu lüzumsuz davranışlara giriyorsanız adamın artık dolmuş olması çok normal.
sevgilim, eşim vs olsa da aynı dediğim tepkiyi veririm ztn onu kastediyormPeki karsidakinin kim olduğunun bir önemi yok mu?
evetAslında hatalı olduğumu biliyorum ben. Yani ergen tribine girdim bir anda. Ama karşınızdaki sevdiğiniz insan olsa aynı tepkiyi verir miydiniz ?
Haksız olduğumun farkındayım bunu yazmaktan usandım. Onun haksız olduğu şeyler dahi olsa ben ona ağzıma geleni saymıyorum ya da karakterine kişiliğine laf etmiyorum. O bunu hep yapıyor
O an birseyler test edesim geldi bilmiyorum. Aslında zamanı değildi farkındayım ama oldu işteNeden durup dururken blöf yapmaya kalktınız ki?Hayır şaka desen o da değil çünkü komik değil. Kızmakta haklı yani.ve bunu sık sık yapıyorsanız bikmakta da haklı..
Tabi yinede karakterinizi eleştirmesi hoş değil. Bence birdaha böyle kırıcı bir şekilde eleştirirse "beğenmiyorsan kapı orda istediğin zaman gidersin"de.O an birseyler test edesim geldi bilmiyorum. Aslında zamanı değildi farkındayım ama oldu işte
Birincisi erkeklere blöf yapmayacaksın ikincisi sürekli karaktere laf eden nişanlıya hop orda bir dur hele haddini bil diyeceksin...üçüncüsü değişmiyorsa bu ilişkiyi bir daha gözden geçireceksin.Olay bu malesef. Bunu nisanlim yapıyor. Bugün bukusacaktik 7 gibi işten çıkacaktı. Biz arkadaşımla dışarıdaydik zaten biraz gezmistik. Ben ona blöf olsun diye yurda geçebilir miyim yoruldum canım fln yazdım. O da tmm yazmış. Epeydir de görüşmüyorduk. Beni görmeye gönüllü değilsin demek yazdım sonra patladı bana. Yok işte onu yaşlandırmisim, yok olmuyormuş. 28 yaşına gelmiş, böyle afra tafra kaldiramiyormus. Kimsenin tribiyle ugrasamazmis..bla Bla.. Benim yaptığım çocukça olabilir evet farkındayım ama bu kadar dolmuş olması tuhafıma gitti. Daha iki gün öncesine kadar çok mutlu olduğunu söylüyordu. Aslında zoruma giden; benim karakterime habire laf etmesi. Yani detay olacak ama devamlı işte sen söylesin böylesin demesi. .Bilmiyorum sizce ben mi abartıyorum?
Aslında hatalı olduğumu biliyorum ben. Yani ergen tribine girdim bir anda. Ama karşınızdaki sevdiğiniz insan olsa aynı tepkiyi verir miydiniz ?
Neyi test edesiniz geldi anlamadım. Bu adam sizin nişanlınız değil mi? Zaten bi şeyleri test edip evliliğe karar vermişsiniz. Test aşamasını geçmişsiniz yani. Bu test etme edilme olayı ayrı bi saçmalık zaten. Güvenmiyo musunuz karşınızdakine?O an birseyler test edesim geldi bilmiyorum. Aslında zamanı değildi farkındayım ama oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?