- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Kilom pek yok.. son 3 ay içinde kilo dengesizliğim oldu evet bi ay içinde 5 kilo verdim adetim saat gibidir hiç şaşmaz her ayın aynı günüAdet doneminizde gecikme ya da uykunuzu alamadiginiz oldu mu?
Beslenme duzeni ya da kilonuzda degisiklik?
boşu boşuna nie sinirleniyorum ben diyip bi daha kendinize ( bu sefer) sinirleniyorsunuz dimi kısır döngüBu durum bende de var. Çok tahammülsüzüm maalesef. Yeni evliyim alışma safhaları diye düşünüyorum ben ona yoruyorum. Benim de bir sıkıntım yok ama sinirim hep burnumda.
boşu boşuna nie sinirleniyorum ben diyip bi daha kendinize ( bu sefer) sinirleniyorsunuz dimi kısır döngü
erkekler genelde sinirli zatenEşim de sinirli o benden daha sinirli. İstanbul'da yaşamak mı bizi böyle yapıyor bilemedim ki..
genelde kanda pek bişey çıkmıyo nörolojiden randevu almakla iyi mi yaptım sizcekullandıgınız ilaçtan olabilir
b12 eksikligi
hormon degerleri
yani genel kan tahlilerine baktırmanız da fayda var
Allaha binlerce kez şükür olsun hayatımda herşey çok güzel gidiyor. geçmişimde de bi sorunum yok ama son 1 aydır en ufak şey sinirlerimi bozuyor. bağırıp çağırasım geliyor çok asabi oldum. gözüm seğiriyor sürekli göz doktoru gerginlikten dedi ama gerginleşicek hiç bi sebebim yok. son iki haftadırda ellerim sebebpsiz yere tirtrer oldu. ellerimin titremesini durduramıyorum sizce nerden geliyor bu sinir. guatır yok bende 8 yıl önce ameliyat oldum ilaç kullanıyorum 50 mglık levatron ondan mı ki. doktora gideiyorum çünkü sıra gelmiyor en erken 5 eylüle randevu alabildim nörolojiye aldım..
sizce el titremelerim ve asbiyetim neden kaynaklı?
Allaha binlerce kez şükür olsun hayatımda herşey çok güzel gidiyor. geçmişimde de bi sorunum yok ama son 1 aydır en ufak şey sinirlerimi bozuyor. bağırıp çağırasım geliyor çok asabi oldum. gözüm seğiriyor sürekli göz doktoru gerginlikten dedi ama gerginleşicek hiç bi sebebim yok. son iki haftadırda ellerim sebebpsiz yere tirtrer oldu. ellerimin titremesini durduramıyorum sizce nerden geliyor bu sinir. guatır yok bende 8 yıl önce ameliyat oldum ilaç kullanıyorum 50 mglık levatron ondan mı ki. doktora gideiyorum çünkü sıra gelmiyor en erken 5 eylüle randevu alabildim nörolojiye aldım..
sizce el titremelerim ve asbiyetim neden kaynaklı?
genelde kanda pek bişey çıkmıyo nörolojiden randevu almakla iyi mi yaptım sizce
levatronu uzun zamandır kullanmıyordum. b ay içinde 5 kilo verince tekrar başlıyım dedim. yarım kullanıyorum zaten (15 gün oldu başlayalı). ve evet terlemem çok arttı ben bunu sıcaklara veriyordum. ilacı kullanmayı kesersem ilerde sorun yaşarım diye endişeleniyorum tiriodimin biri yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?