en ufak şeye sinirlenir oldum

dayanamicam konuscam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2.120
1.396
158
Allaha binlerce kez şükür olsun hayatımda herşey çok güzel gidiyor. geçmişimde de bi sorunum yok ama son 1 aydır en ufak şey sinirlerimi bozuyor. bağırıp çağırasım geliyor çok asabi oldum. gözüm seğiriyor sürekli göz doktoru gerginlikten dedi ama gerginleşicek hiç bi sebebim yok. son iki haftadırda ellerim sebebpsiz yere tirtrer oldu. ellerimin titremesini durduramıyorum sizce nerden geliyor bu sinir. guatır yok bende 8 yıl önce ameliyat oldum ilaç kullanıyorum 50 mglık levatron ondan mı ki. doktora gideiyorum çünkü sıra gelmiyor en erken 5 eylüle randevu alabildim nörolojiye aldım..

sizce el titremelerim ve asbiyetim neden kaynaklı?

Bu durum bende de var. Çok tahammülsüzüm maalesef. Yeni evliyim alışma safhaları diye düşünüyorum ben ona yoruyorum. Benim de bir sıkıntım yok ama sinirim hep burnumda.

Öncelikle levatron gibi hormon ilaçlari genel olarak bir tık daha sinirli yapiyor insanı.Ayni şekilde ödem yapabilir ve terlemeyi artirabilir.Ama eğer bu siniriniz dediğiniz gibi hiç bir şeye tahammül edememe şeklindeyse ilacınızın dozunda bir sıkntı vardir.Mesela beş kilo verdiğinizi söylediniz.İlacinizin dozu büyük ihtimalle fazla geliyordur şu an size.Bu da aşiri asabiyet sergilemenizi sağliyor olabilir.İlacinizi ve hastaliğinizi düzenli olarak takip eden bir doktor vardir tahminimce.Eğer öyleyse tahlilinizle beraber gidip şikayetlerinizi söylerseniz o ilacin dozunu en iyi şekilde ayarlar.Daha büyük bir sorun yoktur umarim , benim fikrim bu sebepten olabileceği yönünde :)

Once randevunuza gidin mutlaka bisey cikmiycaktir..bende yasadimm psikoljik ..bi psikolaga gidin bence sonrada..konusmak iyi geliyor.. hayatinda hersey iyi de olsa(maşallah) mutlaka kucucuk de olsa bi problem insanin dengesini bozabiliyor..bunu biz bzen cozemouoruz yardim alinmali bence ..umarim duzelirsin

Hipoglisemiye baktırın

levatronu uzun zamandır kullanmıyordum. b ay içinde 5 kilo verince tekrar başlıyım dedim. yarım kullanıyorum zaten (15 gün oldu başlayalı). ve evet terlemem çok arttı ben bunu sıcaklara veriyordum. ilacı kullanmayı kesersem ilerde sorun yaşarım diye endişeleniyorum tiriodimin biri yok çünkü.

Uzun yıllardır guatr hastasıyım ve sizinle aynı ilacı kullanıyorum. Hemen tahlillerinizi yaptırıp doktora görünün. İlacı kendimiz bırakmak gibi bir lüksümüz yok bizim. Çeyrek ilaç bile bütün dengeleri değiştiriyor.

Folik asit düşüklüğü de agresif ve depresif bir ruh haline neden olur. Önce doktorunun dediği önemli tabi ama kan tahlili sırasında buna da baktırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…