En ufak tartışmamızda evden kovuyor..

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
96
38
Isparta
mrb arkadaşlar,
benim de bir sıkıntım var ve kafam çok karışık.3 yıllık evliyim 1 oğlum var. evliliğim başından beri sorunlu.nişanlılık dönemide öyleydi.ve görücü usulü evlendim onu da belirteyim.
benim sorunum eşim son zamanlar da en ufak tartışmalarımız da beni evden kovuyor. 1 değil 2 değil artık hep yapıyor. '' beğenmiyorsan kapı orda, kapının önüne koyarım, k.çına tekmeyi vurcam, s.ktr git ,defol '' her ufak tartışmada söyleniyor bunlar.bazen yatak odasından kovuyor gidin nerde yatarsınız yatın diyor. bende sen git ben bir yere gitmiyorum diyordum.
en son tartışmada dayanamadım artık bu sözlere ve eşyalarımı topladım gördü toplandığımı.aradan 1 saat geçti diyor ki bana '' pılını pırtını toplamışsın yarın defol git,akşam işten gelince görmek istemiyorum seni'' dedi. şok oldum. ya gitme deyip vazgeçireceği yerde neler söyledi. o akşam ayrı yattı.ben oğlumla yatak odasındayım. bir baktım horul horul uyuyor gece. neyse ertesi gün babam aradı eşimi babama '' giderse gelemez ''demiş. babamda tamam gönder o zaman demiş. işten bizi terminale götürmek için geldi. 12 saat uzaklıktayım aileme.o yolu o çocukla gittim hiç düşünmedi. annemlere indim konuştuk ailemle. annem çok sinirlendi ve boşanmam taraftarı. 5 gün oldu ben buraya geleli.telefon hattımı iptal ettirmiş. face de evli olan durumunu ilişkisi yok yapmış.
kayınvalide geldi konuşmaya ne oldu diye. anlattım yaptıklarını. hemen gelmeseymişsin heen toplamasaymışsın eşyalarını diyor kadın ya ... herkes neler çekiyormuş herkesin oluyomuş problemi.. kolumdan tutup dışarı atmasını beklicektim galiba... annemde biraz ayrı yaşasınlar dedi kaynanama. oda tamam dedi.gitti.
anlayacağınız adam da barışmak için hiç bir çaba yok . sanki bunu bekliyormuş gibi.. napıcağımı şaşırdım. arada çocuk var. barışmak için gelse bile benim içim çok soğuk ona karşı hiç bişey hissetmiyorum. ama çocuğum geliyor aklıma :43: napayım ben siz söyleyin

canım oncelıkle allah yardımcın olsun....cocugunu dusunuosun ama cocugun mutsuz bı aıle ortamında daha mı guzel yasıyacak??...hem sen bugun ayrılmasan nereye kadar katlanabılceksın kı senı her dakika evden kovmasına??...bence kendınıde dusun....hakkında hayırlsı olsunn...

çekilir dert değil. öyle bir adamın babalık yapacağı, öyle bir ortamda büyüyecek bir erkek çocuğundansa sizin tek başınıza da olsa, huzurla yetiştireceğiniz çocuk bin kat evladır.
aileniz de sizi destekliyor ne güzel, boşanın gitsin. kendinize işkence etmeyin.

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun ama madem arkanda ailen var sana destek oluyorlar boşver barışmak için gelirse resti çekersin bana bidaha soğuk davranırsan boşanırım dersin yok gelmezse sen hiç arayıp sorma çocuğun mutsuz bir ortamda büyümesin öylesi daha çok yıpratır küçücük canıyla başedemez huzurlu bir aile ortamı sağlayacağına söz verirse barışırsın inşaallah biraz uzak kalınca kıymetini anlamış olur

mrb arkadaşlar,
benim de bir sıkıntım var ve kafam çok karışık.3 yıllık evliyim 1 oğlum var. evliliğim başından beri sorunlu.nişanlılık dönemide öyleydi.ve görücü usulü evlendim onu da belirteyim.
benim sorunum eşim son zamanlar da en ufak tartışmalarımız da beni evden kovuyor. 1 değil 2 değil artık hep yapıyor. '' beğenmiyorsan kapı orda, kapının önüne koyarım, k.çına tekmeyi vurcam, s.ktr git ,defol '' her ufak tartışmada söyleniyor bunlar.bazen yatak odasından kovuyor gidin nerde yatarsınız yatın diyor. bende sen git ben bir yere gitmiyorum diyordum.
en son tartışmada dayanamadım artık bu sözlere ve eşyalarımı topladım gördü toplandığımı.aradan 1 saat geçti diyor ki bana '' pılını pırtını toplamışsın yarın defol git,akşam işten gelince görmek istemiyorum seni'' dedi. şok oldum. ya gitme deyip vazgeçireceği yerde neler söyledi. o akşam ayrı yattı.ben oğlumla yatak odasındayım. bir baktım horul horul uyuyor gece. neyse ertesi gün babam aradı eşimi babama '' giderse gelemez ''demiş. babamda tamam gönder o zaman demiş. işten bizi terminale götürmek için geldi. 12 saat uzaklıktayım aileme.o yolu o çocukla gittim hiç düşünmedi. annemlere indim konuştuk ailemle. annem çok sinirlendi ve boşanmam taraftarı. 5 gün oldu ben buraya geleli.telefon hattımı iptal ettirmiş. face de evli olan durumunu ilişkisi yok yapmış.
kayınvalide geldi konuşmaya ne oldu diye. anlattım yaptıklarını. hemen gelmeseymişsin heen toplamasaymışsın eşyalarını diyor kadın ya ... herkes neler çekiyormuş herkesin oluyomuş problemi.. kolumdan tutup dışarı atmasını beklicektim galiba... annemde biraz ayrı yaşasınlar dedi kaynanama. oda tamam dedi.gitti.
anlayacağınız adam da barışmak için hiç bir çaba yok . sanki bunu bekliyormuş gibi.. napıcağımı şaşırdım. arada çocuk var. barışmak için gelse bile benim içim çok soğuk ona karşı hiç bişey hissetmiyorum. ama çocuğum geliyor aklıma :43: napayım ben siz söyleyin
Erkekler maalesef kadınları bir türlü sindiriyor,çalışıyor musunuz bilmiyorum fakat sanırım bazı noktalarda güçlü kadın profili sağlamak ve de tek başınızada ayakta durabileceğinizi anlaması gerekiyor.Bende evliliğimle ilgili problemler yaşıyorum fakat eşim bilir ki gidersem giderim ve aç kalma pahasına da olsa bir türlü ayaklarımın üzerinde dururum her nekadar şu an işsizde olsam.Ki buna rağmen sindirmeye çalışıyor tabi bende önce ana problemi ortadan kaldırmaya karar verdim ve kpss ye hazırlanıyorum şimdi..Size karınca kararınca tavsiyem sizde güçlü bir kadın profili çizin,ayaklarınızın üstünde duracağınızı görsün,maalesef erkekler bunu görmek istiyor bunu gördüklerindede öyle hadi git diyemiyorlar biliyorlar ki gidersiniz ve onsuzda yaşarsınız...
Bu benim kendi deneyimlerimden bir tavsiyeydi..Tabi durumun altında başka şeyler varsa bilemiyorum..Bence güçlü durun,kararlı durun fakat evliliğinizide gözden çıkarmayın eşinizin tavrından emin oluncaya dek..Evlilik herkesin dediği gibi hadi boşa,hadi git gibi bişey değil..Çok emek var,insan çok düşünüyor...Fakat ayrı kalmanız belki dış görünüm olarak yenilenmeniz,dik durmanız ve belki bir iş kurs vs..size bakış açısını değiştirir diye düşünüyorum eğer sorunun altında başka birşey yoksa.Allah yardımcınız olsun,serinkanlı olmaya bakın

keşke evini terketmeseydin kayınvaliden haklı.çekmelisin diye demiyorum.işin gerçeği ne ,neden böyle davranıyor bir sebebi olmalı.en azından önemlimi bilmiyorum senin için evinin eşyaları var.tabiki seni istemeyeni sende isteme ama onun için bu olay bu kadar kolay olmamalı.güçlü olduğunu göstermelisin. annemde evden çıktığında babam bütün eşyalarımızı bir kamyona dayayıp götürmüştü.sıfırdan ev dizmek çok zor olmuştu.tedbirini al.barışmak için gelirse de şartlarınızı söyleyin.allah yardımcınız olsun.

adam yetişiyo sanırım herşey bitmiş facebook'da ilişki durumunu değiştirmiş hey yarabbim..
senin adına çok üzüldüm arkadaşım umarım hakkında hayırlısı olur. oğluna sarıl sen sıkı sıkı.. Allah yardımcın olsun:70:

mrb arkadaşlar,
cok ilginc yaa..ne desem bos...ne oluyor bu erkegim diye gecinenlere....Allah esinizin aklini basina getirsin...ayni problemi yasayan bir arkadasim var...her sinirlenmesinde kovuyormus kufurde cabasi....ne bileyim tur tur bu erkekler benim esimde kufur kovma yok sessiz olmasi yetiyor:53:bunlara baktikca halime sukrediyorum...ama sunu söyleyim sana esinizin yaptigi cok ayip o evden sen niye gidiyorsunki kadin evinde durmali gidecek biri varsa esiniz gitsin .....yada onu sinirlendirecek hareketler yapmayin herkesin bir huyu var iste...alttan alin...kaynananiz biraz hakli is daha da kotuye gitmesin evli erkek avcilari varmis dikkat et....

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için.
zaten sinir edicek bişey yapmıyorum. ben kendisinin problemli bir insan olduğunu düşünüyorum herşeyi sorun haline getiriyor. yemeklerimi yiyemiyormuş bende bundan sonra işten gelince kendin pişir beğenmiyorsan dedim. ben seni niye aldı dedi. sorun burdan çıktı. bana göre bu kadar büyük sorun edilmicek bir olay bu.
en başından beri yaptığım hiç bir şeyi beğenmez, herşeye laf söyler,eleştirir. ayrıca eve bir misafir gelse çocuğuda beni de yerin dibine sokar. çocuk yaramazlık yapsa misafirlerin yanında bağırır çağırır odaya kitlemeye kalkar çocuğu. çocukta henüz 1 buçuk yaşında.engel olunca ben bana da kızar. bana göre hasta ruhlu bir insan....

canım zaten böyle bi adam barışmayada gelmez gibi geliyor bana.ne acelesi varmış faceden bile ilişkisi yok yapmış.anlamadım yani bu ne acele:41:

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için.
zaten sinir edicek bişey yapmıyorum. ben kendisinin problemli bir insan olduğunu düşünüyorum herşeyi sorun haline getiriyor. yemeklerimi yiyemiyormuş bende bundan sonra işten gelince kendin pişir beğenmiyorsan dedim. ben seni niye aldı dedi. sorun burdan çıktı. bana göre bu kadar büyük sorun edilmicek bir olay bu.
en başından beri yaptığım hiç bir şeyi beğenmez, herşeye laf söyler,eleştirir. ayrıca eve bir misafir gelse çocuğuda beni de yerin dibine sokar. çocuk yaramazlık yapsa misafirlerin yanında bağırır çağırır odaya kitlemeye kalkar çocuğu. çocukta henüz 1 buçuk yaşında.engel olunca ben bana da kızar. bana göre hasta ruhlu bir insan....

1.5 yaşındaki bebei odaya kilitliyor?allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın,canım benim bak evde kalırım,kocamdır katlanırım dersen sana çok ilginç gelecek ama bu cümle,bencillik yapmış olursun.o küçüğün günahı ne.aklım almıyor ya minicik bebek nasıl tek başına bir odaya kilitlenmeye çalışılır?defolsun gitsin nereye gidiyorsa kocan boşan,ayrıl,ne yapıyorsan yap ama o bebeğin psikolojisi bozulmadan yap bunu.3 yaşından itibaren herşeyin bilincinde oluyorlar çünkü.yuvanı bozma diycem de,yuva yokki ortada,böyle adamdan koca mı olur?bebeğe acımayn sana hiç acımaz.

canım kendin demişsin zaten hasta ruhlu bi insan diye...boşanma desek ne olcak ki ömür geçer mi onunla... çocuğunu düşünüyosun haklısında ama babasının annesini böyle sürekli kovduğu huzursuz ettiği bi ortamda büyüyecek..bu çocuğun psikolojisi ne olcak senin ki ne olcak..çocuğunu düşünüyorsan onu daha sağlıklı bi ortamda yetiştirebileceğin hayatı seç..

Kaynananız haklı diyenlere diyecek bir şey bulamıyorum.Siz zaten bi süre katlanmışsınız.Face de ilişkisi yok yazmış eee sizi geçtim oğluna da hiç saygısı yok bu insanın.Vallahi siz düşünün bu evlilik kurtulur mu? Kendinize ve çocuğunuza kötülük yapmayın.Mahvolursunuz gibime geliyor.Ben ilk defa bi evlilik hakkında yorum yapıyorum.Kurtulursa ne ala.2 yaşında dünyalar tatlısı yeğenim var onun ceza olarak odaya kilitlendiğini duysam ortalığı ayağa kaldırırım.

neden eşinizin bu kadar gözüne batmışsınız anlayamadım doğrusu.kimse zorla evlendirmedi ayrıca evlilik kararını tek başınıza almadıgınız gibi boşanma kararıda böyle olmamalı aslında..eşinizin problemi sadece sizle olsaydı 1,5 yaşında ki çocugunada öfke duymazdı:47: bu yüzden siz kendinizde aramayın bence sorun kendisinde gibi !!! hiç oturup naptım ben noldu diye düşünmemişmi ki faceten ilişki durumunu değiştirmektende geri kalmamış!!! kime neyi ispatlıyor böyle yaparak bende buna takıldım :44:

aileniz ne güzel destek çıkmış size çok şanslısınız bu konuda.gurbet ellerde kötü davransın diyemi izin verdi evlenmenize aileniz. sizde insan evladısınız.korkunç yaptıkları.insan son ana kadar dur gitme demesini bekliyor arayıp deliler gibi telaşlanmaısnı istiyor,sabah sizin şehrinizde kapınızın önünde beklemesini gelp sizi almasını istiyor ama olmuyor işte.Allah hakkıınızda hayırlısını versin diyelim. belki biraz özler vicdana gelir değerinizi anlar ve sizi almaya gelir

canm bence en iyisini yapmısın ya bu adam sizi hiç kabullenmemiş yada aklında baska biri var? ama size tek diycegm yavrunuzu düşünn şiddet ortamndan uzak tutun ve dik durun o sizi umursamıyorsa sizde umursamazdan gelin bu arada bende görücü üsülüyle evlendim hamdolsn mutluyum her evlilikte sorunlar var önemli olan birlikte asmak inanın cok büyük zorluklar yasadık evliligimizi bu noktaya getirene kadar ama eşinn de cabası olması gerek anladıgım kadarıyla yok ayrıca benmde ailem parcalandı şiddet ortamnda yasamak nasıl bi duygu bilirim ailenz size ve cocugunuza desteks:26:e oglunuzu düşünn derim erkek cocukları babayı model alır ilerde oda öle olabilir ya da içine kapank antissosyal olabilir düşünmenz gerek oglunz bence yaradan yar ve yardmcınz olsn Allah kolaylık versin

mrb arkadaşlar,

eşin tarafından bariz şekilde terkedilmişsin. artık seni istemiyor basit ve net. boşanman gerekiyor.

istersen emin olmak için son bir kez sor ona devam edip etmeyeceğinizi. iyi düşündünmü boşanmak konusunda ciddi misin falan diyebilirsin. mail at annesine sor bişey yap.

seni gerçekten anlıyorum ve eşinin bi problemi olduğuna eminim.
eğer eşin geri dönmeni isterse zaten kapında filan yatmayacaktır, ufak yeşil ışıklar yakacaktır sakın hemen çocugum ne olacak aman aramız sogumasın sünger çekeli düzelir diye düsünme cünkü o gidip gelmelerin sonu gelmiyor ve eşinde hatasını anlamıyor.
anlattığına cok benzer seyler yasadım,ukalalık olarak görmezsin insallah.
ben tekrar bir araya gelebileceğinizi düsünüyorum eger öyle olursa mutlaka aile terapisi alın, ve sünger cekmayin çünkü sünger cekilenler unutulmuyor.
eger yardım alırsanız eşiniz anlayabilir yoksa beni gibi dönülmez bir yola girersiniz.hakkınızda hayırlısı olsun.
o facebook olayı bile geri dönmeyi düsündüğünü gösteriyo.
benim eşimde iyi bir insandı ama baskalrının gazına geldi, babasının yaptırdıgı evde oturdugumuz için her kavgada beni kapının önüne koydu, siddete kadar vardı olay ve su an içim cok acıyor cünkü karsımdaki insan kendini haklı görüyo sanki kimin haklı oldugunun bi önemi varmıs gibi...
erkekler hatalarını anlamalılar....

siz bebişinize sarılın her şey yoluna girecek...

Son düzenleme:
Ne yapabilirsiniz ki?

Oğlunuzla kendinize bir hayat kurmanızdan daha güzel yol bulamadım ben.

Evlilik iki tarafın çabasıyla kurtarılmaz mı, tek başınıza nereye kadar?

Back
X