En ufak tartışmamızda evden kovuyor..

Canım Allah sabır versin ortada çocuk ta var iyi düşünmek lazım ama hem çocuğu hem seni mutsuz edecek bir evliliğe katlanman da seni alt üst eder

Canını daha fazla yakmak istemem ma bu yazdıklarından ben tek bir şey anladım. Eşinin gönlünde başka bir kadın var.

Yorumların hepsini okumadım ama sürekli evden kovuluyorsan muhtemelen bu eşinin yeni birine hayatını açmak istemesindendir. Üzgünüm ama genelde böyle oluyor. Erkekler birini bulunca diğerini kapı dışarı ediyorlar. Sessizce bir araştır istersen ama çaktırmadan. Bu arada yapılacak bir şey yok. Bence boşanman senin için en iyisi diye düşünüyorum. Seni istemeyen birini sen hiç isteme. İnan bana ilerde çok pişman olacak ama iş işten geçecek.
Hayat çok kısa. Değmeyen biri için hayatını mahvetme. Tüm haklarını da al ondan.

başka biri olmadığından eminim. kendisi evden işe işten eve bir insan. dışarıya gezmeye bile zor çıkartırım. işten gelir yemeğini yer ya pc ye oyuna yada tv ye geçer.
bizim hayattan ve evlilikten beklentilerimiz farklı. hiç bir zaman uyum sağlayamadık ortak paydada buluşamadık. zevklerimiz, hobilerimiz , düşüncelerimiz çok çok farklı. onunla hiç birşey yapmaktan zevk almıyorum alamıyorum. aslında tam da şuan o kadar istiyorum ki boşanmayı....çünkü biz hiç bir zaman biz olamadık..

Aynı şeyler...Öff ne diyim ya....

Nerden biliyorsun ki iş yerinden biri olmadığını ya da mesai saatlerinde görüşmediklerini.

Varlığının kıymetini bilmiyorsa yokluğunla başbaşa bırakmalısın.

Mrb arkadasim ayni durum basima geldi. Bu erkekler kendini bisey saniyor her tartismamizda evden kovardi. Gitmiycem sen git derdim.sonra gitmiycegimi anlayinca kucagimda bebegimle babamin evine getirdi. Hemn dava acip bosandim. Sonra pismanim deyip kapima geldi ben kabul etmedim cocuk oyuncagi degil bu. Duygularimizi hafife aliyorlar. Simdi calisiyorum kizimla mutluyum. Rabbim oglunun hatrina sana yardim etsin sabir versin..

Back
X