En Uygun Evlilik Yaşı ?

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
9.044
30.665
748
Kızlar,
Sizce bir bayan için en uygun evlilik yaşı hangi yaştır? Yada zamanı diyelim daha uygun olur. Mesela üniversitedeyken söz nişan yapılsa abes kaçar mı?:26:

okurken söz yada nişan olması abes kaçmaz bence çok doğal olabilir yani ben en uygun yaş 22 buluyorum :1:

ben bır genck kızın okul okurken evlenmesıne karsıyım
once okulu bıtırır meslegını elıne al bır ıkı sene maaşını ye..hayatın tadını cıkar

sonra evlen ...evlılık cocuk oyuncagı degıl buyuk sorumluluk gerektıren bır olay...

ben bır genck kızın okul okurken evlenmesıne karsıyım
once okulu bıtırır meslegını elıne al bır ıkı sene maaşını ye..hayatın tadını cıkar

sonra evlen ...evlılık cocuk oyuncagı degıl buyuk sorumluluk gerektıren bır olay...

Haklısın canım zaten okurken evlenmek saçma ama okurken nişan söz anlamsız değil bence

eğer sevgilinle aynı yaştaysan zaten okul askerlik derken bu 22-24 gibi oluyor :1: okul varken söz olabilir askere giderken nişan olsa gelince evlilik olabilr bence :66:

okulun bitmesini beklemek daha mantıklı gelio bana...
evlilik yaşı 26-27 en iyisi.. çünkü daha bir oturmuş oluyo insan.. karakter olarak, iş güç vs...
gerçi bu işler kader kısmettt.. ve ne zaman çıkacağı belli olmuyo... bi bakmışsın hiç düşünmediğin bir zamanda, kendini nikah masasında bulmuşsun...:68:

Son düzenleme:
Back
X