inşallah canımKonyalılar kaç saat tutacaklarmış Allahım mübarek güne az kaldı hayırlısı ile inşallah...
Sİzin memleket nire ?Bizim ilk gun 18 saat 40 dk.
Avustralyaya tatile mi gitsek
IngiltereSİzin memleket nire ?
Deme öyle bu sene emziriyorum bebegim cok kucuk daha 2 aylık tutamayacagim o yüzden. Cok uzgunum . Surekli tutup tutamayinca insan üzülüyornapsam acebaa.. bu yaşıma kadar tuttumm.. rabbim katında değerlendirir inşallahh.. ama hiç gözüm kesmiyor çok tembelleştim bu aralar nasıl kaytarabilirim acebaaa.. sağlamım bir hastalığım yok (şükür)...oruç bana bakıyor hatta dürtüyor beni git kışın gel diyorum ama napsamda napsamm.. yokmu yeni hocalar bişiler deselerde atsam suçları onların üstünede tutmasamm
yarışmacılara başarılar diliyorum gibi olmuşİstanbul için çok uzun bir süre 17 saat,oruç tutacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
yarışmacılara başarılar diliyorum gibi olmuş
asabi miyiz birazHiçte değil...
asabi miyiz biraz
ne desem bilemedim...çok bozuldum şu an
oyyy kuzuyaaa senin ilk görevin onu beslemek yavru kışın kazalarını yaparsınn.. senin bol bol sıvı gıdalar alman gerekiyoki süt olsunn.. sen bana bakma benimki tembellikk elbet tutucamm (allahın izniyle)muziplik yapmaya çalışıyorum nazlanıyorum rabbimeeDeme öyle bu sene emziriyorum bebegim cok kucuk daha 2 aylık tutamayacagim o yüzden. Cok uzgunum . Surekli tutup tutamayinca insan üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?