En yakın arkadaş mevzusu, görüşlerinize açığım

Kıskançlık olduğu çok belli.bence bitti diye yazıp çizmeye söylemeye gerek yok gibi,sizde bundan sonra arayıp sormayın.bunları kıskanan ilerde neleri kıskanır neler yapar ?

Bencede o başarılarını paylaşmak için kendini anlatmak için birine ihtiyaç duyuyormuş sizse iyi bir dinleyiciymişsiniz bu kadar
Bencede bitirin gitsin aynı nezaketi o da yapardı sizin gibi arkadaş yanlısı olsaydı ama araçmişsiniz sadece kendi başarılarını anlatıp iyi hissetmek için aramış gibi :KK54:

Merhaba, ben de aradım zaten, ben aradım karsılıgını goremediğim için üzüldüm zaten.

Herkese yaptığı yorumlardan dolayı çok çok çok teşekkür ederim, dayanamadım yazdım tabii, hakaret etmeden herşeyi ve tüm düşüncelerimi açık açık söyledim, bencilliklerini vs anlatınca "Kişiliğim için böyle düşünmene çok üzüldüm" demekle yetindi sadece. Ayrıca beni aramamasının nedeni suymus, kendisini Avrupaya davet etmemişim (Çünkü parasal sıkıntılarım vardı ve zar zor baska ulkelere ziyaret ediyordum), 2 secenek olarak saglık sorunlarında onun yanında degilmişim (Saglık sorunu oldugunu dahi bilmiyordum, sosyal medyada o kadar mutluydu ki, ayrica sagligiyla ilgili bir problemi oldugunu da bana söyleyecek kadar mesajlasıp, konusup, birşey paylasmamisiz demek ki) Nitekim baglarımı kopardım. Kim haklı, haksız, yorumlar size kalmış.
En üzücüsüde bu. Anlaşılmak isterken anlamaya çalışmamak. Ben bunu anlatamadım hiçbir zaman. Hakkında yorum yapılmamasını isteyenler en ala yorumcu olurlar. Es geçin zaman her zaman en doğru olanı gösterir.

Ben yıllarca biriktirdim aman kirmiyim etmiyim diye. Sonra bı kavga anında saydirdim hepsini. Öyle yapmaktansa onca yıllık dostlugunuza güvenerek sitem etme hakkınız var. Niye aramadın diye sor

Kıskançlık olduğu çok belli.bence bitti diye yazıp çizmeye söylemeye gerek yok gibi,sizde bundan sonra arayıp sormayın.bunları kıskanan ilerde neleri kıskanır neler yapar ?

Değil mi?? Çok haklısınız, dile kolay ilkokuldan bu yana arkadaşım, üniversite son senedeyiz artık, yıllardır sineye çektiklerim az buz değildi, arkadaşlığımı bitirmeme sebebim sadece yıllar ve geçirdiğimiz zamandı. Şuradan anlatabilirsiniz aslında bana önem vermediğini, her ne kadar inkar etse de bu yaptığını; Mesela ona benim için gerçekten ciddi bir mevzuyu anlatırken maksimum 2 dk dinleyip daha sonra dalgaya alması ve bana sorunum hakkında çözüm yolu göstermemesi bile arkadaşlığa sıgar birşey değil

Ben yıllarca biriktirdim aman kirmiyim etmiyim diye. Sonra bı kavga anında saydirdim hepsini. Öyle yapmaktansa onca yıllık dostlugunuza güvenerek sitem etme hakkınız var. Niye aramadın diye sor

Sordum sordum, durur muyum? Zaten aylarca durdum patladım en sonunda, söylediklerime karşılık kendini savunacak birşeyi yoktu, çok boş cevaplar verdi. "Benim bencil ve kıskanç olduğumu düşünmen çok üzdü", "Söylediklerini sana yakıştıramadım", "Söylediklerine saygı duyuyorum ama ben senin gibi kötü bitirmicem" gibi şeyler saydı, yani söylediklerime karşılık "Ben bunu bunu yaptim, sebebi de suydu" gibi elle tutulur bir konuşma yok ortada. Saatlerdir konuşmaları okuyorum, boş yani sadece içimi döken ben olmuşum o sadece saygı duymuş :işsiz:

Bencede o başarılarını paylaşmak için kendini anlatmak için birine ihtiyaç duyuyormuş sizse iyi bir dinleyiciymişsiniz bu kadar
Bencede bitirin gitsin aynı nezaketi o da yapardı sizin gibi arkadaş yanlısı olsaydı ama araçmişsiniz sadece kendi başarılarını anlatıp iyi hissetmek için aramış gibi :KK54:

Evet, önceki sayfalarda okuduysanız milletin egosunu ustumden tatmin etmesinden ciddi anlamda sıkıldım. Bir insan başarısını ve yaptıklarını paylasabilir ama insanlar kime neyi kanıtlıyor onu anlamadım? Her geçen gün yeni birşey öğreniyorum, dün düşündüklerimi bile bu gun çocukça bulabiliyorum, arkadaşım tek çocuk, kardeşi yok, yalnız, ailesi kardeşinin yerini doldurması, yalnızlıgını gidermesi açısından çok şımarık buyuttu, acaba onun yuzunden mı bu sekilde diyorum, yani dusunuyorum dusunuyorum bi sonuca varamiyorum inanın. Sadece tek bildigim konu insanların egolarını sırtımda taşımaktan hatta sevdigim insanlari kıramadıgım için onların beni yönlendirmesinden ciddi anlamda bunaldim. Ne yapabilirim bu konuda, soguk ve mesafeli olmadan nasıl aradaki saygi sınırını korurum, öğrenmeye çalışıcam

Boyle tipler hem kiskanc olurlar hem de sen acik acik konustugun zaman uste cikarlar. Yine seni suclarlar.. Hatta eski zamanlarda belki senin bile unuttugun bir olayi karsina cikarip sen de bana sunu yapmamistin ondan diye yuz yillik meseleleri bile hatirlatabilirler; sok olursun. Bu tipler senin onlardan asagida oldugunu dusundugu surece sana muhtesem davranir, acaip kankadir, her isine kosar yardim etmek icin kendini paralar... Ta ki sen daha iyi bir konumda olana kadar. Sonra birden soner bu balon. Haset fesat iste. Bosver sana tecrube olmus, cok daha uzulecegin olaylar yasayabilirdin.

Peki sen niye onu aramadin?
Belki ayni hisleri sana besliyordur
Sonuçta beni sık sık aradı deneyimlerini anlatti diyorsun.
Ama sen onu aramamissin aranmayi beklemissin

Kıskanmış seni belli bazı insanlar öyledir ben gezeyim tozayım bazı şeyler başarayım ama o başarmasın isterler hep üstte olmak isterler boşver bişe yazma tartışmaya gerek yok olurda yazarsa sende ona yazarsın

Boyle tipler hem kiskanc olurlar hem de sen acik acik konustugun zaman uste cikarlar. Yine seni suclarlar.. Hatta eski zamanlarda belki senin bile unuttugun bir olayi karsina cikarip sen de bana sunu yapmamistin ondan diye yuz yillik meseleleri bile hatirlatabilirler; sok olursun. Bu tipler senin onlardan asagida oldugunu dusundugu surece sana muhtesem davranir, acaip kankadir, her isine kosar yardim etmek icin kendini paralar... Ta ki sen daha iyi bir konumda olana kadar. Sonra birden soner bu balon. Haset fesat iste. Bosver sana tecrube olmus, cok daha uzulecegin olaylar yasayabilirdin.

Siyahla yazip, altını cizdigim cumle en iyi tespit, bunun ustune yok. Tesekkur ederim

Peki sen niye onu aramadin?
Belki ayni hisleri sana besliyordur
Sonuçta beni sık sık aradı deneyimlerini anlatti diyorsun.
Ama sen onu aramamissin aranmayi beklemissin

Kendisi yurtdısında okur iken çoğu kez aradık birbirimizi, Türkiyedeki arkadaşlarımdan daha sık telefonda konusuyor ve görüşüyordum, ne zaman ben gittim, ben aramaya devam ettim, ondan ses çıkmadı, bir iki kere benimle Parise gitmek için mesaj atti, bende parasal sıkıntılar çektiğim için net birşey söylemedim, sonra o musaıt olmadı, elde avucta 3 kurusla 3 gunlugune ben gittim Parise, burdan bellenip daha sonra saglık sorunları oldugunu ama benim onun yanında olmadıgımı belirtti, agir ilaclar kullanıyormus, beyin MR'ına girmiş, tansiyonu varmış (yaş 23) ama Instagramda haftanın 3 gunu gece klubunde 2 gunu gunes altında, sebepleri bunlar. Aramamın nedeni ise belirsizliklerden hoslanmam, zaten aylarca bekledim bir adim, en son silme karari aldim, silmeden önce de son konusmamı yaptim

Off niye kıskansın? Kendisi de gitmiş işte. Başka bir şey vardır bilmediğiniz.

Off niye kıskansın? Kendisi de gitmiş işte. Başka bir şey vardır bilmediğiniz.

Başka birşey olduğunu zannetmiyorum, son 2 yıldır yuz yuze bile gelmedik, ben bu avrupa mevzusundan onceki kıskanclıklarını goz onunde bulundurarak boyle bir cıkarım yaptim. Yani söyle bir örnek vereyim, biz iki kızız, yakın arkadaşız, iki tane de erkek arkadaşımız var, onlarda yakın arkadaşlar, biri bunun flortu digeri ise benden hoşlanır gibi olmuştu. Neyse bu hoslanma mevzusu cıkmadan once o iki cocugun ne kadar iyi, ne kadar harika, tatlı, inanilmaz oldugundan bahsederken, ben "Senin flortunun arkadaşı beni begenmis" dedigimde çocukların arkadasından sövmedik laf bırakmayıp, bana da "Sana onlar yaramaz, karaktersizler" vs diye mesajlar atmıştı. Madem öyleler sen neden arkadaşlık ettin, değil mi? Bu fesatlık degil de nedir? Ben onun yerinde olsam "Aaaa çift olalım, birlikte takılalım" der, arkadaşım adına mutlu olurdum yahu. Sorun bende mi acaba?

Ayrıca dipnot: Hatırladım madem yazayim, bu iki çocuk Türk değil, ben Avrupadayken onları ve ulkelerini ziyaret ettim, beni birkaç kez daha davet ettiler, sık sık görüştük hatta, ondan da kıllanmış olabilir. Yakın arkadaşım yine ölü taklidi yaparken, ne zaman onlarla buluşsam bir anda canlanıp, Facebook profil fotograflarımızın altına yorum yazar olmustu :) Ayrıca cocuklar hicte söylediği gibi kötü karakterli ve berbat tipler çıkmadı

Neyse, bu kadar aciklama yeter herhalde, sozu sana bırakayım

Arkadaşlığınızı bitirmeniz iyi olmuş . Artık araya soğuma ve nefrette girmiş . En iyisi hayatınızdan tamamen çıkarmak . Zaten kıskançlık varsa o kişiden ne dost ne de arkadaş olur .

Back
X