- Konu Sahibi benkahvecanavari
Sen de onunla aynı yere gidip, aynı şeyleri yapınca çekememiş, kendisinin üstünlük sağlayacağı bir şey kalmamış ortada ve kıskanmış gıcık olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En üzücüsüde bu. Anlaşılmak isterken anlamaya çalışmamak. Ben bunu anlatamadım hiçbir zaman. Hakkında yorum yapılmamasını isteyenler en ala yorumcu olurlar. Es geçin zaman her zaman en doğru olanı gösterir.Merhaba, ben de aradım zaten, ben aradım karsılıgını goremediğim için üzüldüm zaten.
Herkese yaptığı yorumlardan dolayı çok çok çok teşekkür ederim, dayanamadım yazdım tabii, hakaret etmeden herşeyi ve tüm düşüncelerimi açık açık söyledim, bencilliklerini vs anlatınca "Kişiliğim için böyle düşünmene çok üzüldüm" demekle yetindi sadece. Ayrıca beni aramamasının nedeni suymus, kendisini Avrupaya davet etmemişim (Çünkü parasal sıkıntılarım vardı ve zar zor baska ulkelere ziyaret ediyordum), 2 secenek olarak saglık sorunlarında onun yanında degilmişim (Saglık sorunu oldugunu dahi bilmiyordum, sosyal medyada o kadar mutluydu ki, ayrica sagligiyla ilgili bir problemi oldugunu da bana söyleyecek kadar mesajlasıp, konusup, birşey paylasmamisiz demek ki) Nitekim baglarımı kopardım. Kim haklı, haksız, yorumlar size kalmış.
Sen de onunla aynı yere gidip, aynı şeyleri yapınca çekememiş, kendisinin üstünlük sağlayacağı bir şey kalmamış ortada ve kıskanmış gıcık olmuş.
Kıskançlık olduğu çok belli.bence bitti diye yazıp çizmeye söylemeye gerek yok gibi,sizde bundan sonra arayıp sormayın.bunları kıskanan ilerde neleri kıskanır neler yapar ?
Ben yıllarca biriktirdim aman kirmiyim etmiyim diye. Sonra bı kavga anında saydirdim hepsini. Öyle yapmaktansa onca yıllık dostlugunuza güvenerek sitem etme hakkınız var. Niye aramadın diye sor
Bencede o başarılarını paylaşmak için kendini anlatmak için birine ihtiyaç duyuyormuş sizse iyi bir dinleyiciymişsiniz bu kadar
Bencede bitirin gitsin aynı nezaketi o da yapardı sizin gibi arkadaş yanlısı olsaydı ama araçmişsiniz sadece kendi başarılarını anlatıp iyi hissetmek için aramış gibi![]()
En üzücüsüde bu. Anlaşılmak isterken anlamaya çalışmamak. Ben bunu anlatamadım hiçbir zaman. Hakkında yorum yapılmamasını isteyenler en ala yorumcu olurlar. Es geçin zaman her zaman en doğru olanı gösterir.
Boyle tipler hem kiskanc olurlar hem de sen acik acik konustugun zaman uste cikarlar. Yine seni suclarlar.. Hatta eski zamanlarda belki senin bile unuttugun bir olayi karsina cikarip sen de bana sunu yapmamistin ondan diye yuz yillik meseleleri bile hatirlatabilirler; sok olursun. Bu tipler senin onlardan asagida oldugunu dusundugu surece sana muhtesem davranir, acaip kankadir, her isine kosar yardim etmek icin kendini paralar... Ta ki sen daha iyi bir konumda olana kadar. Sonra birden soner bu balon. Haset fesat iste. Bosver sana tecrube olmus, cok daha uzulecegin olaylar yasayabilirdin.
Peki sen niye onu aramadin?
Belki ayni hisleri sana besliyordur
Sonuçta beni sık sık aradı deneyimlerini anlatti diyorsun.
Ama sen onu aramamissin aranmayi beklemissin
Off niye kıskansın? Kendisi de gitmiş işte. Başka bir şey vardır bilmediğiniz.
Arkadaşlığınızı bitirmeniz iyi olmuş . Artık araya soğuma ve nefrette girmiş . En iyisi hayatınızdan tamamen çıkarmak . Zaten kıskançlık varsa o kişiden ne dost ne de arkadaş olur .
Aynen öyle, maalesef eskisi gibi olmaz o duygular. Çok sağolun