Sağol ya biz bilmiyorz sankiArkadaşlık dostluk uzun zamanla oluşan birşey pat diye arkadaş olunmaz kimse ile haberin olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ya biz bilmiyorz sankiArkadaşlık dostluk uzun zamanla oluşan birşey pat diye arkadaş olunmaz kimse ile haberin olsun :)
Çok iyi olurBen olurum sizinle arkadaş bunaldığınızda yazın bana tanışalım konuşalım![]()
Anlamak için yıllara ihtiyacın var.Dalga geçenleri anlamıyorum cidden, arkadaş edinmek istemiş çekinmeden yazmış foruma işte, ne var bunda?
En yakın arkadaşım bana sırtını döndü beraber yedik içtik artık kimseye guvenemiyorm yeni kız arkadaşlara ihtiyacım var guvenebilcegim
Sağol ya biz bilmiyorz sanki
Edepsiz sensin. Gecenin bu saatinde bu forumda kiz arkadaş arıyorum diyende!Edepsiz
Gerizekalisin herhalde mal edepsizEdepsiz sensin. Gecenin bu saatinde bu forumda kiz arkadaş arıyorum diyende!
MiniğimmmArkadaşlık dostluk uzun zamanla oluşan birşey pat diye arkadaş olunmaz kimse ile haberin olsun :)
Neden arkadaş bulamayıp buralara kadar yazdigin belli olduGerizekalisin herhalde mal edepsiz
Sen kendine bakNeden arkadaş bulamayıp buralara kadar yazdigin belli oldu![]()
Gerizekalisin herhalde mal edepsiz
CanimmmmmMiniğimmm![]()
Ne kadar gereksiz insanlar varmış öğrenmiş oldumHemen yolluyorum ablam fırından yeni çıktı siccak siccak hsbksh
Ne kadar gereksiz insanlar varmış öğrenmiş oldum
Çok bossunSana fırından dumanı yeni tütenden sipariş vermiştim ama bana gereksiz dedin vermicem sen haketmedin![]()
Ee yaşını da belli ettinHı
Sen kendine bak
Sizi polise şikayet edeceğim
Ne diye benimle arkadaş olmadimi diyeceksinSizi polise şikayet edeceğim
Mesajlarınızı ss aldm o zaman görürsünüzNe
Ne diye benimle arkadaş olmadimi diyeceksin![]()