En yakın arkadaşım başka şehirde

saymyname

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
59
19
8
26
Merhaba, iyi geceler. Gecenin bu saatinde buraya yazıp rahatlamak istedim. Geçtiğimiz yaz Antalyaya taşındık ve ben eski şehrimdeki arkadaşımı çok özlüyorum.

Bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, ne bela aldıysak başımıza beraber alırdık, haftanın her günü görürdüm. Okuldan nefret ederdim ama şuan keşke onunla eskisi gibi aynı okulda olup haftanın her günü görebilsem diye yalvarıyorum. Gerçekten buraya taşındığımızdan beri kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Ailemle konuşamıyorum bu konu hakkında çünkü çok üzülüyorlar beni ağlarken görünce. İlk taşındığımız zamanlar hüngür hüngür ağlayarak anneme anlatmıştım tamam dedi seni her istediğinde gönderirim yanına dedi merak etme dedi hem özlemek iyidir dedi ama işler hiçbir zaman planladığınız gibi gitmez ya, aynen öyle oldu işte.

17 yaşındayım, 5 yılımı verdiğim arkadaşım o benim ya, bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum. Bu sene okul hayatım boyunca kimseyi kendime o kadar yakın görmedim. İnanın o kadar bunaldım ki, onunla eskisi gibi konuşamıyoruz bile. Her gün konuştuğum sesini duyduğum insanla aramızda 304 kilometre var. Telefonla bile görüşemiyoruz. Ama yüz yüze gelsek yine eskisi gibi sıcak olacağımızı biliyorum. Gözlerimize bakınca ne düşündüğümüzü anlayan insanlardık biz. Ama bu lanet olası taşınma olayı yüzünden hayatımda tek güvendiğim sevdiğim dostumla artık aramda o kadar çok mesafe var ki, ne yapacağımı bilemiyorum.

Teşekkür ederim buraya kadar okuduğunuz için, sadece dertleşmek istemiştim. Burada belki yaşıtlarım vardır, ama genelde büyükler var. Lütfen yanınızda olanların kıymetini bilin. Belki çok büyük bi şey yaşamış gibi davranıyorum bu ne ya bu da dert mi diyenler de olacaktır ama herkesin derdi kendine göre büyüktür. Yanınızda olan dostlarınıza sımsıkı sarılın öpün bi şeyler yapın. Mutlu edin onları.

Cok normal canim iyi dostum olmasada gorustugum arktslarimdan uzaklasinca bile cok uzulmüştum yeni sehire yeni eve alismam zor oldu piskolojin bile bozuktu bir ara ama simdi alistim yeni yere tabi senin arkatsin dha dost senin icin, onu araman suan cok acidir ama gecer zamanla zaten iyi dostsaniz surekli konusup boylede devam edr ama tabiki eskisi gibi olmaz goremiyorsun cunku kendini yalniz hissetmen cok normal bende burda daha iyi bir arktas bulamadim insan aryor boyle iyi bir dost

Ah minnoş
Ne güzel derdin var

Ölüm de ayrılık tabizler için diyeceğim
70 lik ninelerin nasihatı gibi algılayacaksın

Şey diyeyim okullar tatil oluyor, bu tatili birlikte değerlendirirsiniz belki
İlerde de aynı üniversite aynı ev filan olur belki
Hadi iyi geceler

Benimde yarin arkadasim memleketine yerlesiyor. Istanbul samsun kac km bilmiyorum ama bu bizim telefonla gorusmemize engel degil. Telefonla gorusun surekli arayin birbirinizi. Biz mezun olmamiza ragmen araya mesafeler girse bile en fazla 3 gun konusmamisizdir. Bu kadar duygusalliga kapilma cevreye karis yeni arkadaslar edin bu sekilde hayatini zindan edersin.

En yakın arkadaşımla 9 yıldır ayrı şehirlerdeyiz, ayrı şehirlerdeyken tanıştık zaten :)
Mesafenin hiçbir önemi olmadı. Elbette aynı şehirde olmak çok güzel bir şey ama arkadaşlık mesafe tanımıyor.

İkimiz de çalışıyoruz, üstelik onun çocuğu var, dolayısıyla sizin gibi okul tatilinde vs görüşmek gibi bir ihtimalimiz de yok. Ama hiçbir şeyi değiştirmiyor.

Bunun dışında ben 7 yaşımdayken başka şehre taşındık. 2 haftalık bebekken tanışıp 7 sene ayrılmadığım, beraber büyüdüğüm, kreşte anaokulunda ilkokulda aynı sırada oturduğum, ailelerimiz yakın dost olduğu için her daim beraber olduğumuz, tatillere, tekne turlarına beraber gittiğimiz arkadaşımla ayrıldım.
Zor muydu, zordu. Ama yeni arkadaşlar insanın hayatında her zaman oluyor. O arkadaşımla hala görüşüyoruz ama bu hayatıma başkalarını almamı engellemedi. Kaldı ki siz teknoloji çağında ayrıldınız arkadaşınızla, bizim cep telefonumuz bile yoktu :)

Bu kadar karamsarlığa kapılıp insanları kendinizden uzaklaştırmayın. Açın kendinizi yeni arkadaşlıklara.

Telefon var, watsap var, bir cok sosyal mdya ortami var. Mesafe diye bişey kalmadiki dunya üstünde artik . Tamm yan yana gibi olmaz ama her güzel şeyin bir sonu var. Muhabbeti kesmezsinz canim olur biter.
.

Peki annemlerin beni otobüs ile yollaması için ne yapmam lazım çünkü zor yolluyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…