Evet olmuyor başka soru?E bunlari sen de baska arkadaslarina birkac kere yaptin. Sen yaparken oluyor da sana yapilinca mi olmuyor?
eee ozrunu kabul etme öyleyse? Iletısımı kes, yıne benım dedıklerıme cıkıyor mevzu. cıkarcılık ve ıkıyuzlulukOkuma yazmanız da sorun var bence bana enişteci dediği an konuşmayı kesmiştim geri özürler dileyip barıştı benimle.
TamamdırArkadaşınız için üzüldüm. Okb olması bir yana güvenip kendini açtığı insanın, yakın arkadaşım dediği kişinin arkasından böyle konuşmasına üzüldüm. Siz iyi bir arkadaş değilsiniz kendinizi kandırmayın. İyi bir arkadaş yaptığı iyilikleri sıralamaz, annesi babasından çok emeğim var tarzı konuşmaz. İlk yazınızda onun da bana çok iyiliği oldu demişsiniz, ama devamında yok bağırdı yok yalan söyledi. Siz haklı olmak istiyorsunuz. Bir an önce o kişi ile arkadaşlığınızı bitirin de kızcağız da belki iyi bir arkadaşa denk gelir.
O,çıkarcı değil öyle mi niye tek taraflı bakıyorsunuz olaya?O da çıkarcı gayetteeee ozrunu kabul etme öyleyse? Iletısımı kes, yıne benım dedıklerıme cıkıyor mevzu. cıkarcılık ve ıkıyuzluluk
AhshdhEvet olmuyor başka soru?
Aynen öyleyiz başka soru?Ahshdh
Sen milleti ekmek icin yalanlar soyle, kac kere yakalan, sonra arkadasim bana yalan soyledi diye sizlan. Tencere kapaksiniz iste neyine bozuluyorsun.
Yok estağfurullah ahshdh sanki zorla konu actirdikAynen öyleyiz başka soru?
Kızzzzzz sus uzatma sal. babasına araba kullanırken arka koltuktan tekme atan seni beni parça pinçik eder başa çıkamazsın sen bu kızla kskslslsllaYok estağfurullah ahshdh sanki zorla konu actirdik
Hoçça ğalın ğidiyom benKızzzzzz sus uzatma sal. babasına araba kullanırken arka koltuktan tekme atan seni beni parça pinçik eder başa çıkamazsın sen bu kızla kskslslslla
Dur kız beni bırakma ben de geleyim lsldldldldldHoçça ğalın ğidiyom ben
Gelecen sen zatenDur kız beni bırakma ben de geleyim lsldldldldld
Arkadaşlığınıza son verin, size yalan da söylemiş demek ki sizi yakın arkadaş olarak görmüyor.Ben 3 yıldır oluyorum zaten, desteğimle psikiyatriye gitti ilaca başladı ama pek bir değişim yok,ben de annesi babası değilim neticede artık bana da zor geliyor.
Sizi bu kadar olumsuz etkiliyorsa arkadaşlığınızı kesin. O kadar sorular darlamalar vs. ben de sıkılırdım.Evet beni de kendi gibi yapmıştı bir ara her şeyi soruyordum oda arkadaşlarım iyice ona benzemeye başladın diyordu.
Cok uzuldum kız için benim kizimda da anksiyete var hep telkin edilsin ister ben onu rahatlatayim ister hep sorar birsey olurmu diye bir an üni de okudugunu arkadasinin ona boyle yaklastigini uzuldum.Hem cok iyilikleri dokundu diyorsun hem boyle konusuyorsun bence sen onun arkadasi degilsin zaten muhtemelen sana iyiligi dokundugu icin yaninda tutuyorsunHanımefendi ben okb atlatmış biriyim 2021 yılında ilaçla geçirdim lafım size değil ama bu kızın ki tamamen şımarıklık.Arkadaşımı tanıyorum çünkü bu kadar abartılı şekilde ne oda arkadaşına ne sınıf arkadaşına yapıyor onlar tersliyor çünkü,ben sabaha kadar da söylese,sorsa dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?