En yakın arkadaşım çok değişik biri?

Okuma yazmanız da sorun var bence bana enişteci dediği an konuşmayı kesmiştim geri özürler dileyip barıştı benimle.
eee ozrunu kabul etme öyleyse? Iletısımı kes, yıne benım dedıklerıme cıkıyor mevzu. cıkarcılık ve ıkıyuzluluk

Tamamdır

Okb olabilir. Yardımcı olmak istiyorsanız eğer bir psikiyatriste yönlendirin. Hayat zaten zor demekki kaldıramıyorsunuz artık yavaş yavaş arkadaşlığınızı kesin madem.

Ben 3 yıldır oluyorum zaten, desteğimle psikiyatriye gitti ilaca başladı ama pek bir değişim yok,ben de annesi babası değilim neticede artık bana da zor geliyor.
Arkadaşlığınıza son verin, size yalan da söylemiş demek ki sizi yakın arkadaş olarak görmüyor.

Evet beni de kendi gibi yapmıştı bir ara her şeyi soruyordum oda arkadaşlarım iyice ona benzemeye başladın diyordu.
Sizi bu kadar olumsuz etkiliyorsa arkadaşlığınızı kesin. O kadar sorular darlamalar vs. ben de sıkılırdım.

Cok uzuldum kız için benim kizimda da anksiyete var hep telkin edilsin ister ben onu rahatlatayim ister hep sorar birsey olurmu diye bir an üni de okudugunu arkadasinin ona boyle yaklastigini uzuldum.Hem cok iyilikleri dokundu diyorsun hem boyle konusuyorsun bence sen onun arkadasi degilsin zaten muhtemelen sana iyiligi dokundugu icin yaninda tutuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…