En yakın arkadaşım çok değişik biri?

"Bir derdim var"da konu açmışsın ama senin değil arkadaşının bir derdi var. Yapabiliyorsan bi psikolog bul kızcağıza.

Siz bayağı bencil bir insansınız. Bakın ben öyle yardımsever değilimdir fakat sizin yerinizde olsam yalnız oldugumuz zaman kanka böyle soğukta sigaraya bakmaya gidiyorsun, senin için çok zor. Okulda rehberlik servisi var. Okb olabilirsin belki. İstersen bir danış derdim. Böyle söylenmek yerine çözüm önerin.

e bu benim kocam asgajak bence başak burcu takıntılı biri evhamlı

Arkadaşının kompulsiyonları var, muhtemelen bilmediğin obsesyonu/obsesyonları da vardır çok standart bi psikolojik sorun. Açtığın konulara hakimim, sen ondan çok daha değişik ve numunelik bi tipsin emin olabilirsin şslslslslsl

Günümüz psikoloğu bu ağızla konuşuyorsa vay halimize :)

ben size hak verdim konu sahibi. durmadan tedirgin insanla yaşamak çok zor. değişik huyları oluyor en sakin insanı bile öfkelendirebilecek bi yapıları var. bence sorularına cevap vermeyin
Evet beni de kendi gibi yapmıştı bir ara her şeyi soruyordum oda arkadaşlarım iyice ona benzemeye başladın diyordu.

Arkadaşının okb için destek alması gerekiyor.

Guvenmis size iyilik yaparken iyi böyleyken kötü olmamalı olmaz böyle
Bana mı güvenmiş?Kendisini doğum günümde dışarı çıkarmak istediğimde kanka ders calıscam demisti ve dısarıda basmıstım.Daha sonra basit bir sebepten bagırmıstı ve ben adetim alınganım diyip sıyrılmıstı,daha sonra,bana hiç sormadan sürekli oda arkadaşını buluşmalara getiriyordu ben kendiminkini getirmek isteyince reddedip o gelmesin istemiyorum tanımıyorum demişti.Daha sonrasında oda arkadaşlarımla kaynaştı biz bunu dışarı çağırdık bugün çıkmıcam dedi aynı gün sokakta bastım :)

Eee ben bunu nereden bileyim konuda yazıyormu ben konuda yazilana yorum yaptım bunu şimdi yazdınız kâhin değilim ki ben

Eee ben bunu nereden bileyim konuda yazıyormu ben konuda yazilana yorum yaptım bunu şimdi yazdınız kâhin değilim ki ben
Konuyla alakasız diye eklememiştim.Bence en en en büyük hatası bana enişteci demesiydi o da şöyle olmuştu büt zamanı bizim yurda geçici kaydını aldırdım 3 kişilik odada 3 ümüz çekirdek yiyoruz.Flörtünün fotoğrafını gösterdi, diğer kız yakışıklı kanka dedi ben de dedim bana baktı baktı ve.Sakın buna da yavşama diyip kahkaha attı o gün çok kötü saç baş girmiştik oda arkadaşım ayırmıştı.Buna rağmen affedip destek oldum.

Ceycey haftalık soru kotasını açtı. Insanlarla gecınemıyorsun . Madem kızdan rahatsız oluyorsun burada soracagına mesafe koy. Yalnız kalmak ıstemıyorsun sende cıkarcısın
Aynen ben çıkarcıyım.Geçinemeyen benim doğru o yüzden sadece bana nazı geçiyor çok haklısın.

Olmadığımı ne biliyorsunuz da bencil yaftası yapıştırıyorsunuz.O kıza anasından babasından daha çok ben analık/babalık etmişimdir.

Kız Okb, tamam bayıcı bir durum herkes katlanamaz ama ayy o ne biçim arkadaş kendine bunu yaptırma hemen kes arkadaşlığını kuzumu duymak istiyorsanız üzgünüm mümkün değil.
Bizim yurda kaydını geçici aldırdığımda sorduğu soru şakasız şuydu.”Kanka ben parmağımı bastım ya bir şey olur mu?Yurttan kaydımı silerler mi”

Günümüz psikoloğu bu ağızla konuşuyorsa vay halimize :)
Valla bu psikologluktan vurma meselesi hem baydı hem eskidi. Psikologluk benim mesleğim, kimliğim değil. Her yerde hep psikolog olarak yorum yapmıyorum, o yüzden hakaret içermediği sürece istediğim ağızla yazarım kuşum. Hem sen bağlaç olan ki’yi yanlış yazıp, yanlış yazdın dediğimde benimle inatlaşan bir Türk dili ve Edebiyatı öğrencisi/öğretmen adayısın, bu konuda beni eleştirecek bi konumda mısın sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…