• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım çok değişik biri?

Bizim yurda kaydını geçici aldırdığımda sorduğu soru şakasız şuydu.”Kanka ben parmağımı bastım ya bir şey olur mu?Yurttan kaydımı silerler mi”
OKB hakkında hiçbir fikrin yok. Bu yazdıklarınla sana hak mı vermemiz gerekiyor? Umarım o kızcağız daha iyi arkadaşlar edinir de sen de bir başkasının huzursuz olduğu, yeri geldiğinde uyuyamadığı, tekrar tekrar aynı şeyleri yaptığı, kendini inandıramadığı için yakınlarından destek almaya çalıştığı bir durum için kendine malzeme çıkartamazsın

OKB hakkında hiçbir fikrin yok. Bu yazdıklarınla sana hak mı vermemiz gerekiyor? Umarım o kızcağız daha iyi arkadaşlar edinir de sen de bir başkasının huzursuz olduğu, yeri geldiğinde uyuyamadığı, tekrar tekrar aynı şeyleri yaptığı, kendini inandıramadığı için yakınlarından destek almaya çalıştığı bir durum için kendine malzeme çıkartamazsın
Amin umarım

Valla bu psikologluktan vurma meselesi hem baydı hem eskidi. Psikologluk benim mesleğim, kimliğim değil. Her yerde hep psikolog olarak yorum yapmıyorum, o yüzden hakaret içermediği sürece istediğim ağızla yazarım kuşum. Hem sen bağlaç olan ki’yi yanlış yazıp, yanlış yazdın dediğimde benimle inatlaşan bir Türk dili ve Edebiyatı öğrencisi/öğretmen adayısın, bu konuda beni eleştirecek bi konumda mısın sence? :D
Evet konumdayım başka soru?Ben de öğretmenim senin de öğretmenlikten vurman baydı.

Öncelikle iyi geceler herkese derdim bazısına saçma gelebilir ama benim için dert konuya gelecek olursak bizim bölümden aynı sınıftan ama akşam öğretimi olan çok yakın bir kız arkadaşım var 3 yıldır arkadaşız.Bu kızın bana çok iyilikleri dokundu benim de ona seviyorum felan ama çok garip hareketleri var örnek verecek olursam; imza atıyoruz ben takmadan arkaya yolluyorum -bazen derslerim çakışıyor onlarla aynı saat giriyorum- o diyor ki kanka imzayı yanlış yere mi attım.Hayır kanka diyorum doğru yere attın sorup duruyor 10 kez soruyor 20 kez soruyor artık bıktırıyor diğer bir örnek ise atmye gittik para çektik vakıfın atmsinde altta boş bir tuş var ona bastı yanlışlıkla soruyor ki kanka bir şey olur mu en son dedim ki evini bombalarlar kanka ahshwhsjw bence benim için en şaşırdığım ve en büyük olayı.Sigara içmiş hava da sisli yağmurlu sigarayı çöpe atmış sönmüş mü sönmemiş mi emin olmamış yurdu da baya aşağıda o kar da kışta sigara söndü mü diye bakmaya gitti şok oldum.Kısaca kızlar bu kız beni saçma sorularıyla bıktırmaya başladı artık sürekli yok hoca bana taktı mı yok rujumun rengi oldu mu yok ev yandı mı kıramıyorum da?Napabilirim şimdiden teşekkür ederim.

Ve bu kız bencil birisi arkadaşlar birkaç kez beni kırdı ve bilerek yapıyor bence kendi her şeye alınabilir kendi her şeyi söyler ama biz alınınca kırılınca oo kıyamet kavga birkaç kez de yalanını yakaladım.
Valla bu hikayede tek degısık sizsiniz
Allah korusun sızın gbısınden

Öncelikle iyi geceler herkese derdim bazısına saçma gelebilir ama benim için dert konuya gelecek olursak bizim bölümden aynı sınıftan ama akşam öğretimi olan çok yakın bir kız arkadaşım var 3 yıldır arkadaşız.Bu kızın bana çok iyilikleri dokundu benim de ona seviyorum felan ama çok garip hareketleri var örnek verecek olursam; imza atıyoruz ben takmadan arkaya yolluyorum -bazen derslerim çakışıyor onlarla aynı saat giriyorum- o diyor ki kanka imzayı yanlış yere mi attım.Hayır kanka diyorum doğru yere attın sorup duruyor 10 kez soruyor 20 kez soruyor artık bıktırıyor diğer bir örnek ise atmye gittik para çektik vakıfın atmsinde altta boş bir tuş var ona bastı yanlışlıkla soruyor ki kanka bir şey olur mu en son dedim ki evini bombalarlar kanka ahshwhsjw bence benim için en şaşırdığım ve en büyük olayı.Sigara içmiş hava da sisli yağmurlu sigarayı çöpe atmış sönmüş mü sönmemiş mi emin olmamış yurdu da baya aşağıda o kar da kışta sigara söndü mü diye bakmaya gitti şok oldum.Kısaca kızlar bu kız beni saçma sorularıyla bıktırmaya başladı artık sürekli yok hoca bana taktı mı yok rujumun rengi oldu mu yok ev yandı mı kıramıyorum da?Napabilirim şimdiden teşekkür ederim.

Ve bu kız bencil birisi arkadaşlar birkaç kez beni kırdı ve bilerek yapıyor bence kendi her şeye alınabilir kendi her şeyi söyler ama biz alınınca kırılınca oo kıyamet kavga birkaç kez de yalanını yakaladım.
OKB. Ya sevıceksın yada arkadaşlını bıtıreceksın. Seven yanında olur.

Ay burcu başak.Nasıl yaşıyorsunuz ben sırf o kızı görmemek için yurt değiştirdim komple,kocanızda yengeç etkisi var mı bu kız yengeç burcu
ben yengec burcuyum ama gram takıntılık yoktur. ayrıca eşten bahsediyoruz alalede bir arkadaşım değil ki takıntılı diye yol vereyim asfjg bence siz de arkadaşınıza cok değer vermemişsiniz

Siz de saçma sorularınızla ve konularınızla kulübü bıktırdınız. Çok farklı insanlar olduğunuzu sanmıyorum

Hanımefendi ben okb atlatmış biriyim 2021 yılında ilaçla geçirdim lafım size değil ama bu kızın ki tamamen şımarıklık.Arkadaşımı tanıyorum çünkü bu kadar abartılı şekilde ne oda arkadaşına ne sınıf arkadaşına yapıyor onlar tersliyor çünkü,ben sabaha kadar da söylese,sorsa dinliyorum.
Şımarıklik değil gayet bı sıkıntısı var, benim de var bı arkadaşım benzer özel durumlri var, destekte alıyor, dinliyorum bı süre sonra yaptığı şeye gülüyoruz, sen arkadaslik kavramını çok bilmiyorsun.

Konu bunu abartı şekilde sadece ama sadece bana yapması kardeşim dediği oda arkadaşına yapmıyor.Çünkü soğuk yapısı var sınıftaki diğer yakın arkadaşına yapmıyor o kızda bir dinler iki dinler üçüncüye kanka abartma der geçer.Tek yargılamadan dinleyen benim.
Eee sen de yargılıyorsun işte. Yüzüne birsey söylemediğin için yargılamamış olduğunu mu düşünüyorsun? Bu baya baya ikiyüzlülük.
Bu kadar her sözüne her hareketine takıldığın insanla arkadaş olma o zaman.

Kendisini doğum günümde dışarı çıkarmak istediğimde kanka ders calıscam demisti ve dısarıda basmıstım.

biz bunu dışarı çağırdık bugün çıkmıcam dedi aynı gün sokakta bastım :)
E bunlari sen de baska arkadaslarina birkac kere yaptin. Sen yaparken oluyor da sana yapilinca mi olmuyor?

Son düzenleme:
Arkadaşınız için üzüldüm. Okb olması bir yana güvenip kendini açtığı insanın, yakın arkadaşım dediği kişinin arkasından böyle konuşmasına üzüldüm. Siz iyi bir arkadaş değilsiniz kendinizi kandırmayın. İyi bir arkadaş yaptığı iyilikleri sıralamaz, annesi babasından çok emeğim var tarzı konuşmaz. İlk yazınızda onun da bana çok iyiliği oldu demişsiniz, ama devamında yok bağırdı yok yalan söyledi. Siz haklı olmak istiyorsunuz. Bir an önce o kişi ile arkadaşlığınızı bitirin de kızcağız da belki iyi bir arkadaşa denk gelir.

Arkasından bu kadar salladığına göre en yakın arkadaşın falan değil psikolojik sorunlarının yanında canını sıkan bazı şeyler olmuş belli ki. Bi yerden sonra da yaptığı her şey gözüne batmaya başlamış. En yakın arkadaşım deyip sonrasınada annesi babası değilim demen de bi garip. Elbette kimse kimseye anne baba olamaz ama arkadaşlık senin yaptığın gibi bişey değil.

Burada ki yorumcuların hepsini dikkate alma sirf muhalefetlik icin yorum yapiyolar arkadaşın normal biri degil arkadaslik etmek istemiyorsan mesafeni koru
Karsı taraf normal olmayabılır, Mesele bu degıl kı. Mezun olana kadar yalnız kalmayayım dıye kızla arkadaslıgını devam ettırmesıne kızıyoruz. Bu yaptıgı sey cıkarcılık ve ıkıyuzluluk oluyor. Ayrıca eskı konularını hatırlıyoruz ınsanlarla gecınemeyen bırıydı. Hee bu aradaa kımse yakın arkadas gordugu kısının arkasından bu denlı konusmaz, ulu orta yere arkadasını meze etmezz.

Karsı taraf normal olmayabılır, Mesele bu degıl kı. Mezun olana kadar yalnız kalmayayım dıye kızla arkadaslıgını devam ettırmesıne kızıyoruz. Bu yaptıgı sey cıkarcılık ve ıkıyuzluluk oluyor. Ayrıca eskı konularını hatırlıyoruz ınsanlarla gecınemeyen bırıydı. Hee bu aradaa kımse yakın arkadas gordugu kısının arkasından bu denlı konusmaz, ulu orta yere arkadasını meze etmezz.
Rahatsız olmasina ragmen bile bile arkadaşlığına devam etmesi iki yüzlülük evet ama bu devirde hepimizin psikolojik zaten sıkıntıları var hayat yeterince zor kimse annesinin babasinin kardeşinin psikolojik bunalimlarina katlanamıyorken arkadasa neden katlansin ya yazdığı kisa kisa yorumlarda bile kıza olmadık şeyler söylesin herkes herseyi deyip psikolojik sıkıntım var diyip geriye cekilemez ki bizimde var o zaman herkes herkese herseyi söylesin ki zaten bu böyle ola ola toplum şu hale geldi kimse kimseyi alttan almak zorunda degil ki ben özel hayatımda çok alttan alan birisiyim gorumcelerim Babamız cok zalimdi halam boşandım cok sey yasadım diye diye sürekli hayatımın her anında laf sokup sokup üste çıktılar en sonunda ben patladım çünkü doldum bu kiz da ayni şekilde hasta insanlar psikolojik destek almiyor etrafini da hasta ediyor inan o psikolojisi bozuk insanlar yüzünden hayata küstüm ya kimse kimsenin çöplüğü değil herkes dünyaya bir kez geliyor herkesin de uğraştığı bir sürü sıkıntı var. Ve su devirde iyilik destek olmak da kimseye yaramıyor yaptıklarıni mecburmussun gibi görüp daha fazla eziyet etmeye başlıyorlar

Okuma yazmanız da sorun var bence bana enişteci dediği an konuşmayı kesmiştim geri özürler dileyip barıştı benimle.

Arkasından bu kadar salladığına göre en yakın arkadaşın falan değil psikolojik sorunlarının yanında canını sıkan bazı şeyler olmuş belli ki. Bi yerden sonra da yaptığı her şey gözüne batmaya başlamış. En yakın arkadaşım deyip sonrasınada annesi babası değilim demen de bi garip. Elbette kimse kimseye anne baba olamaz ama arkadaşlık senin yaptığın gibi bişey değil.
Tamam en kötü arkadaş benim

Back
X