- 23 Aralık 2018
- 183
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi Tezerleyla
-
Defalarca soyledim aslinda daha cok iteklemis oldum sanirim.Bi laf var ama basını ben söyleyim gerisini siz tamamlayın banlanmak istemiyorum ama adamın tavrı şu;
Hem ayranım dökülmesin hem........... !!!
Arkadaşına soyle bitirsin ilişkiyi.
Adam sorumluluk almadan kafayı dağıtacak gidecek bir yeri olsun istiyor bence...arkadaşınızı dediği kadar çok sevse ne bu duruma düşürür nede iki kadını aynı anda idare eder...çok üzücü yazık ...olan ne yazıkki sonunda arkadaşınıza olucak....Yaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Ben cok zor gunler gecirdim hep yanimdaydi. Simdi onu yanlz birakmak istemiyorum sadece.Adamın karısının haberi var , kızın anasının haberi var , siz boşverin artık ne hali varsa görsün, ne diye bu kadar uğraşıyorsunuz
Dogru haklisiniz benim icin cok degerli sadece yardimci olmak istiyorum.Kendine saygisi olmayan birine siz ne deseniz bos..
Dogru haklisiniz benim icin cok degerli sadece yardimci olmak istiyorum.
Yarin pisman olmak istemiyorum. O beni ayaga kaldirdi simdi birakmak kotu hissettiriyor beniArkadaşınız hayatın kaç bucak olduğunu öğrenmeye uğraşıyor. Bırakın devaö etsin siz kötü olmayın..
Bence muhattap dahi olup günahlarına şahit olmaDefalarca soyledim aslinda daha cok iteklemis oldum sanirim.
Çok özürdiliyorum ama kendineYaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Biliyorum goruyorum aslinda bekleyip dagildiginda toplamak olucak sanirim gorevim anlam veremiyorum zaten cogu seyeAdam sorumluluk almadan kafayı dağıtacak gidecek bir yeri olsun istiyor bence...arkadaşınızı dediği kadar çok sevse ne bu duruma düşürür nede iki kadını aynı anda idare eder...çok üzücü yazık ...olan ne yazıkki sonunda arkadaşınıza olucak....
Ben on yargilarimi kenara biraktim bazi buyuk konusmalarimin sonucunu evliligimin bitmesiyle oduyordum az kalsin. Sukur simdi cogu sey yolunda ve duzeldi. Onunda boyle seyler soyledigini biliyorum. Simdi onu birakmak istemiyorum o zor gunleri ben hep o arkadasimla atlattimKusura bakmayin ama boyle bir insanin benim icin degeri olamaz! Arkadaslik da etmem. Bir de gidip adama bosanmasini soylemeniz akillara zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?