En yakin arkadasim evli bir adama asik oldu.

Iıııyyyyk nefret ediyorum arkadasin gibilerden. Arkadasina o...luk yapma diyeceksin. Bunu da mi biz ogretelim
Bu daha cok itekliyo insan sevince kor olabiliyo yanlisi cok buyuk suclu zaten tek o degil yani adami uzaklastirmaya calistim kiz arkadasimida engellemeye daha da yaklastilar.

Arkadaşınıza söyleyecek çok şey var yazık bi kadının düşmanı yine bi kadın başkasının kocasını sevmek evine almak ne demektir yaa bide melek maaşallah evine git çocuklar özlemiştir bilmiyormuydu başından evli olduğunu adamda açık açık niyetini koymuş ortaya boşanamam demiş yani hevesim geçince aşksa eğer aşkım bitince giderim demek istemiş töbe töbe gece gece sinirim zıpladı arkadaşınıza dikkat edin ahlaktan baya eksik ilerde sizin kocanızlada yapar evli bekar farketmiyor belli

Yarin pisman olmak istemiyorum. O beni ayaga kaldirdi simdi birakmak kotu hissettiriyor beni
Yahu 5 yaşındaki çocuğa evli birini göstersem şununla evlenecem desem ama o zaten evli der. İnsanlar biraz kafalarını çalıştırsınlar kendi sonunu görebiliyor mu acaba kendisi. Size faydası dokunduysa sağolsun varolsun allahla kendisi arasında

Bu daha cok itekliyo insan sevince kor olabiliyo yanlisi cok buyuk suclu zaten tek o degil yani adami uzaklastirmaya calistim kiz arkadasimida engellemeye daha da yaklastilar.
Uzak dur o arkadasindan. Belli kizin manevi, ahlaki sorunlari var sana da bir gun zarari dokunur

Bende istemiyorm ama zamaninda seni her kotulukten zorluktan kaldiran kisiyi hayatinizdan zor gununde atarmiydiniz?
Suan zor günü değil hasta değil hayatında vefat eden biri yok vs vs suan keyfi bi durum arkadaşının ki

Bekarlar evlilerden ne bekliyor amac neee o arkadasiniz sa soyleyin seytan secdeye oturursa belki adam bosanir. Sen karismaaa yolun sonu yok

Arkadasiniza son bir kez yanlis yaptigini, baskasinin oyuncagi oldugunu, sonunun husran olacagini, gencliginin en guzel yillarini egoist bir adam ugruna harcayacagini soyleyin ve sonsuza kadar susun. Bir derdin olursa arkandayim sana kotu gununde destek olurum deyin ve artik bu iliskiye karismayin. Maalesef hatira biriktirdikce ayrilmak cok zor olacak, ayrildigi zaman ici yanacak.... Cok uzgunum .

Annesi biliyor
Adamın karısı biliyor
Siz adamla boşanma üzerine bir konuşma yapıyorsunuz ...
Durum iğrenç ötesi
İyi arkadaş olabilirsiniz ama bu tip ilişkiler insan hayatına zarar verir ki vermeye başlamış bile, adamla bu şekilde muhatap olmanız bunun kanıtı. Koskoca kadın yanlış yaptığını zaten biliyor, uzak durun bu insanlardan. Aklınıza gelmeyecek işler gelir başınıza uzak durun

Ben cok zor gunler gecirdim hep yanimdaydi. Simdi onu yanlz birakmak istemiyorum sadece.
Sİz de evli biriyle birlikteyken size destek olmadıysa sorun yok. Yani bu durumda arkadaşınıza rest çekin ve aldatan insanlarla bir arada olamayacağınızı söyleyen. 2 gün karısının gönlünü yapıyor beş gün bunun sonra üçüncü bulur bunu. Günü de kesilir.

Arkadaşınıza söyleyin şuanki konumu metreslik eskortluk ve şeytanlık bu 3 mertebeyi kendinde barındıran kişi lanetlenir ve derhal o ortamdan uzaklaşılır çünkü ona yapılacak bir şey kalmamıştır kendi pisliğinde boğulması beklenir..

Yapabilecek bişey yok ki.
Beden onun,akıl onun,hayat onun.

Kullandırıp kullandırmamak ona kalmış.

Adamın hayatı da süper yalnız,
Haftada 2 gün evde bekleyen eş,
5 gün dış kapıdaki kadın.
2 kadın 1 erkek.
Başarılı. Adam zekiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…