- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum tabi fakat 4 yıl önceki ben ile şuan ki ben aynı değil.Zaman geçiyor herkes herşey değişiyor.Başkasının lafıyla hareket etmedim X kişisiyle zaten kendi hareketlerinden dolayı konuşmayı kesmiştim.Olayı daha net açıklamam gerekirse arkamdan söylediklerini benim arkadaşımın arkadaşına söylüyor.Çalıştığı cafede.Yani bir insan çalıştığı cafede neden böyle bir konu açsın ki durduk yere.Demek istediğim arkadaşımın arkadaşı açıyor konuyu ve arkadaşım bana bunu telefonda söyleyebiliyor böyle bir muhabbet dönmüş diye.Çocukla beraber olmadığıma üzgün değilim ben bu konuyu 2 gün önce öğrendim büyük ihtimal geçen hafta olmuş birşey ve X kişisi bana o hafta buluşmak istediğini vs söylemişti ve ben istemedim.Bunları öğrenmeden öncede istemiyordum zaten
Nedense konuşmak gelmiyor içimden,bana daha ılımlı yaklaşabilirdi.Yazdıkları benlik bişey yok bunu sen istedin ben niye tavır alayım kendini küçük duruma düşüren sensin vs.Açıkcası kendine cephe almak istemiyor,biliyorum.22 yaşındayım bu aradapeki sadece benim fikrim buydu, Genede arkadaşınıza haksızlık ediyor olabilirsiniz, çok iyi arkadaşınızsa oturup konuşmaya degerdir herhalde. yaşınız kaç ?
Nedense konuşmak gelmiyor içimden,bana daha ılımlı yaklaşabilirdi.Yazdıkları benlik bişey yok bunu sen istedin ben niye tavır alayım kendini küçük duruma düşüren sensin vs.Açıkcası kendine cephe almak istemiyor,biliyorum.22 yaşındayım bu aradapeki sadece benim fikrim buydu, Genede arkadaşınıza haksızlık ediyor olabilirsiniz, çok iyi arkadaşınızsa oturup konuşmaya degerdir herhalde. yaşınız kaç ?
Nedense konuşmak gelmiyor içimden,bana daha ılımlı yaklaşabilirdi.Yazdıkları benlik bişey yok bunu sen istedin ben niye tavır alayım kendini küçük duruma düşüren sensin vs.Açıkcası kendine cephe almak istemiyor,biliyorum.22 yaşındayım bu arada
En yakın arkadaşımla aramızda bir tartışma geçti.Sizin görüşlerinizi almak istiyorum,sinirle yanlış birşeyler yapmak istemiyorum.Olayı anlatıyorum;
Konuştuğum X isimli bir çocuk vardı.Bu çocuk ikimizinde ortak arkadaşı sayılır.Sayılır diyorum çünkü aynı okuldaydık 3müzde samimiyetimiz çok olmasada her zaman bir muhabbetimiz vardı.Sonra bu çocuk bana açıldı ve sevgili olmak istediğini söyledi.Ben kibarca daha erken olduğunu birbirimizi tanımamız gerektiğini söyledim.Sonra tanımak amaçlı konuşmaya görüşmeye başladık.Fakat çocuğun davranışları değişti bunun daha içine girmek istemiyorum konu uzamasın diye.Özetle yakın arkadaşım onunla görüşmemi kesmemi,onu sevmediğini vs söyledi.Bizde konuşmayı baya azaltmıştık zaten hatta hiç konuşmama derecesine kadar.Sonra yakın arkadaşım beni telefonla arayarak X kişisinin benim yakın arkadaşımın arkadaşına hakkımda atıp tuttuğunu yok beni reddetmiş beni istemiyormuş vs gibi şeyler söylediğini söyledi.Haliyle olmayan şeyleri uydurduğu için çocuğa sinirlendim tartışmaya girmeden selam sabahı kestim.Bugün yakın arkadaşım X kişisinin fotoğrafını beğenmiş ve ben açıkcası bu duruma bozuldum.Sonuçta arkamdan atıp tutan biri.Ve bunu ona söyledim şaka yaptığımı düşündü ciddi olduğumu söyledim.X kişisine tavır almamı söylemedin,bu benlik bir durum değil çok saçma bunları düşünmem vs dedi.Beni X kişisine küçük düşürdüğünü söyledim.Bunun benimle ilgili olduğunu beğenmekle ilgisi olmadığını hemen saldırıya geçtiğimi vs söyledi.Bende sonra cevap vermedim ve konuşmayı düşünmüyorum.Sizce haksız bir tepki mi? Benim problem ettiğim biz yıllardır arkadaşız benim arkamdan böyle şeyler söyleyen birine hala nasıl böyle davranıyor olması.Görüşlerinizi yazarsanız çok mutlu olacağım.Hata yapıyorsam durumu düzeltmek istiyorum.
Bence hiçbir sakıncası yok. Gidip de sizin dedikodunuzu falan yapmamış. Sizin başkasıyla bireysel ilişkileriniz arkadaşınızı etkilemez. Bozulacak bir şey yok. O zaman ikinizin de hayatında sadece ortak arkadaşlarınızın olması lazım ki bu da saçma.En yakın arkadaşımla aramızda bir tartışma geçti.Sizin görüşlerinizi almak istiyorum,sinirle yanlış birşeyler yapmak istemiyorum.Olayı anlatıyorum;
Konuştuğum X isimli bir çocuk vardı.Bu çocuk ikimizinde ortak arkadaşı sayılır.Sayılır diyorum çünkü aynı okuldaydık 3müzde samimiyetimiz çok olmasada her zaman bir muhabbetimiz vardı.Sonra bu çocuk bana açıldı ve sevgili olmak istediğini söyledi.Ben kibarca daha erken olduğunu birbirimizi tanımamız gerektiğini söyledim.Sonra tanımak amaçlı konuşmaya görüşmeye başladık.Fakat çocuğun davranışları değişti bunun daha içine girmek istemiyorum konu uzamasın diye.Özetle yakın arkadaşım onunla görüşmemi kesmemi,onu sevmediğini vs söyledi.Bizde konuşmayı baya azaltmıştık zaten hatta hiç konuşmama derecesine kadar.Sonra yakın arkadaşım beni telefonla arayarak X kişisinin benim yakın arkadaşımın arkadaşına hakkımda atıp tuttuğunu yok beni reddetmiş beni istemiyormuş vs gibi şeyler söylediğini söyledi.Haliyle olmayan şeyleri uydurduğu için çocuğa sinirlendim tartışmaya girmeden selam sabahı kestim.Bugün yakın arkadaşım X kişisinin fotoğrafını beğenmiş ve ben açıkcası bu duruma bozuldum.Sonuçta arkamdan atıp tutan biri.Ve bunu ona söyledim şaka yaptığımı düşündü ciddi olduğumu söyledim.X kişisine tavır almamı söylemedin,bu benlik bir durum değil çok saçma bunları düşünmem vs dedi.Beni X kişisine küçük düşürdüğünü söyledim.Bunun benimle ilgili olduğunu beğenmekle ilgisi olmadığını hemen saldırıya geçtiğimi vs söyledi.Bende sonra cevap vermedim ve konuşmayı düşünmüyorum.Sizce haksız bir tepki mi? Benim problem ettiğim biz yıllardır arkadaşız benim arkamdan böyle şeyler söyleyen birine hala nasıl böyle davranıyor olması.Görüşlerinizi yazarsanız çok mutlu olacağım.Hata yapıyorsam durumu düzeltmek istiyorum.
hayır,inanın onu ne göresim var ne sesini duyasım.Ben söylemiş olabileceğini düşünüyorum.Haklisin. Yakin arkadasin degilmis demek ki. Ayrica x hakkinda soyledikleri yalan olabilir sizi ayirmaya calismis olabilir x le yuzlestin mi?
Böyle diyorsa kesin o seviyordur zaten![]()
Böyle düşünmek bile istemiyorum yazık sadece ona eğer böyle düşünüyorsa :/+1
Arkadaş kız o çocuğun peşinde. Konu sahibesi ortaya çıkınca cherry dediydi dersin.
Böyle düşünmek bile istemiyorum yazık sadece ona eğer böyle düşünüyorsa :/
Malesef banada öyle geliyor ve şeytan diyor ki git söyle X kişisine kulağıma bunlar geldi arkadaşımın arkadaşı da bunları bunları söyledi vs diye.Hesabını sor hepsinden diyor.Diğer yandan bekle hiçbişey yapma diyor.X kişisi afedersiniz yavşak bir insan olduğu için yazacağını biliyorum aynı şehirde üniversite okuyoruz çünkü.Yazınca sorarsın bekle diyor bir diğer yanım..Valla üzülmeni istemem ama benin burnuma kötü kokular geliyor. Umarım ben yanılıyorumdur.
Bence sen çok güzel ve dikkat çekici bir kızsın erkekler senden istediklerini alamayınca arkandan atıp tutuyorlar bu durum daha önceden de olduysa senin kız arkadaş böyle birşey uydurmuş bence x kişisiyle gröüş açık ve net konuyu anlat sonra kim birbirine düşerse düşsün hatta ben senin için olumlu düşünmeye başlamışken bunları duymak beni çok üzdü filan bu yakın arkadaşının tepkilerine bak sonradan adım gibi eminim çocuktan hoşlanıyor ama çocuk buna yüz vermiyordur sen yine devreye girince arkadaşın gerçek yüzünü gösterecek emin olMalesef banada öyle geliyor ve şeytan diyor ki git söyle X kişisine kulağıma bunlar geldi arkadaşımın arkadaşı da bunları bunları söyledi vs diye.Hesabını sor hepsinden diyor.Diğer yandan bekle hiçbişey yapma diyor.X kişisi afedersiniz yavşak bir insan olduğu için yazacağını biliyorum aynı şehirde üniversite okuyoruz çünkü.Yazınca sorarsın bekle diyor bir diğer yanım..