Sormustum ancak dedigim gibi aciklama yapmadi, artik üstünden de 6 ay gecti. Hakkimda da baskalarina yaptigi gibi yorum yapmasini istemedigim icin üstüne gitmedim. 20 yillik dostlugu bitirmek icin elle tutulur bir hata/yanlis yapmis olmam gerekirdi diye düsünüyorum. Aylarca düsündüm ancak bulamadim :)Evlenince kendini bir üst seviyeye atlamış olanlardan sanıyor olabilir mi arkadaşınız? Aklıma başka bir neden gelmedi.
Uzun arkadaşlıkları bitirmek gerçekten boşluk yaratıyor insanda 20 yıl az değil. Ama her güzel şey bir gün biter. Sizin suçunuz yoksa sorun bence nedenini.
en sıkısık dönemimdi (nisan hazirligindaydim) ben ona dügününde taki taktigimda. yani bilemedim suan bu kadar da sacmalamis olamaz sanirim :)Farklı bir pencere açıyorum takı takmamak için yapmış olabilir mi? Bu da çok saçma tabi ama insanın inanın aklına bir şey gelmiyor egoist bir narsist olmasının dışında.
Arkadaşınız ya rabbi hep bana tarzı bir egoistmiş boşverin evlilik hazırlıklarınızın tadını çıkarınen sıkısık dönemimdi (nisan hazirligindaydim) ben ona dügününde taki taktigimda. yani bilemedim suan bu kadar da sacmalamis olamaz sanirim :)
cok tesekkür ederim, evlendim 4 aya girdik cok sükür :)Arkadaşınız ya rabbi hep bana tarzı bir egoistmiş boşverin evlilik hazırlıklarınızın tadını çıkarın
hayir tabi ki :)Takınızı geri gönderdi mi ortak arkadaşlar vasıtasıyla felan.
Ohhh hayırlı olsun böyle toksikliklerden uzak mutlu bir hayat diliyorum sizecok tesekkür ederim, evlendim 4 aya girdik cok sükür :)
Altın borcunu geri göndermemek için böyle bir yola başvurmuş olabilir mi acaba. Çok yakınmışsınız bilirsiniz huyunu. Hoş değil ama yaptığı kaç senelik arkadaşım dostum diyorsunuz düğün öncesi insan normal arkadaşını bile idare eder. O size pek dost değilmiş anlaşılan hiç üzülmeyin. Takı borcunuzu da isteyin.hayir tabi ki :)
cok ilginc bir sebepmis. tabi, a dan z ye her seyini biliyorum ancak bu beni hic tanimamis demektir. bu ihtimal hic aklima gelmemisti, düsünecegim tesekkür ederimEşinin duymasından hoşlanmayacağı, sizin bildiğiniz bir şeyler var mı? Bizim liseden arkadaşımız bu nedenle, evlenince tüm eski arkadaş çevresi ile iletişimi kesti.
evet kesinlikle böyle düsünüyorum ben de (normal sartlarda). ancak ne bir kez kirici bir söz söyledim, ne bir kez olsun onu yalniz biraktim, ne de kötü bir davranista bulundum. aksine verici taraf bendim, kendisi de hep senden baska beni bu kadar ceken biri daha yok, cok anlayisli ve naifsin diye söylerdi. son mesajinda da beni hala cok sevdigini ve cok mutlu olmami istedigini belirtti. yani inanin her yönlü düsündüm a dan z ye cok objektif bir sekilde. tek mantikli bir sebep bulamadim.Bazı insanlar karşısındakine birşey belli etmeden kırgınlıklarını biriktirip en sonunda da tamamen iletişimi koparabiliyor.Yani senin farkında olmadığın bir hareketine darilmis aynı zamanda da senin farketmeni beklemiş olabilir.Bir insan durduk yere 20 yıllık dostluğunu altın için para için bitirmez.Birikmişlikler bu sonuca getirmiş gibi
bunu zaman zaman malesef ben de düsündüm. cünkü baska cok yakin arkadaslarini hayatindan cikarirken siranin bana da gelebilecegini tahmin etmem gerekirdi.Başkalırını sebepsizce hayatından çıkarırken oturup izlemişsiniz, sıranın size de gelebileceğini bilmeniz lazımdı.
Senin gibi vefasızlar hayatımdan zaten uzak olsun yazıp engeli basardım. Bazen sessiz kalmak olgunluk değildir, bazılarının da yaptıklarını yüzüze vurmak gerekir.
Son bir not sebepsiz de olmayabilir anlattığınız kadar pürüzsüz olmayabilir ilişkiniz
ay böyle sevgili iliskisi gibi olmus kendi kendime tekrar okuyunca güldümevet kesinlikle böyle düsünüyorum ben de (normal sartlarda). ancak ne bir kez kirici bir söz söyledim, ne bir kez olsun onu yalniz biraktim, ne de kötü bir davranista bulundum. aksine verici taraf bendim, kendisi de hep senden baska beni bu kadar ceken biri daha yok, cok anlayisli ve naifsin diye söylerdi. son mesajinda da beni hala cok sevdigini ve cok mutlu olmami istedigini belirtti. yani inanin her yönlü düsündüm a dan z ye cok objektif bir sekilde. tek mantikli bir sebep bulamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?