Kardeşim kadar yakın dostum dediğim canım arkadasım 9 senelik liseden beri.. yeri geldi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. şimdi istanbuldn gitme kararı aldı. sene sonunda gidicek başka bir şehire. ve ben bu konuyu ima dahi etse üzüldüğümden çok tepki veriorum gitmesini istemiyorum. ama öyle mutlu olucak bunuda biliyorum
canım dediğin gibi yakınsa elbet bigün yollarınız kesişir belki bu sizin için bi sınav öyle düşün.. burda çok konu okuduk kardeşim dediği arkadaşı başka şehre gidince aramaz sormaz olmuş vs. diye.. umarım senin başına gelmez bu durum.. arkadaşın istanbuldan çok uzağa mı gidiyo?
En guzel dostlarim hep uzaklara gitmek zorunda kaldi. Buna alismalisin. Evet eskisi gibi olmuyr ama bir yerlerde sevdigin bir dostunun oldugunu bilmekte guzel
keske konu baslıgı gırseydınız.
neyse; canım benım ,hayat boyle .
her zaman sevdıklerımızden bır zaman sonra
sartlar yuzunden ayrılmak zorun da kalıyoruz .
evlenıp gıdıyoruz,anne babamızdan ayrılıyoruz .
arkadasımızdan mı ayrılmayacagız .
hayat sartları canım .buna alısmak zorundasın .
ayrılıklar hep olacak .zaten bırbırınıze olan arkadaslıgınız
gercek ıse,bır yerler de yıne karsılasırsınız .
canım dediğin gibi yakınsa elbet bigün yollarınız kesişir belki bu sizin için bi sınav öyle düşün.. burda çok konu okuduk kardeşim dediği arkadaşı başka şehre gidince aramaz sormaz olmuş vs. diye.. umarım senin başına gelmez bu durum.. arkadaşın istanbuldan çok uzağa mı gidiyo?
keske konu baslıgı gırseydınız.
neyse; canım benım ,hayat boyle .
her zaman sevdıklerımızden bır zaman sonra
sartlar yuzunden ayrılmak zorun da kalıyoruz .
evlenıp gıdıyoruz,anne babamızdan ayrılıyoruz .
arkadasımızdan mı ayrılmayacagız .
hayat sartları canım .buna alısmak zorundasın .
ayrılıklar hep olacak .zaten bırbırınıze olan arkadaslıgınız
gercek ıse,bır yerler de yıne karsılasırsınız .
doğru girmedim kusurabkmayn :s öyle tabikide evlenınce ailemizden de ayrılıoruz ama bu arkadasım ailem gibi ya o yuzden çok zorlanıyorum düşününce bile
neden tokata gidiyo bilmiyorum canım ama böyle mutlu olucaksa sende arkadaşın adına mutlu ol.. ne güzel dostluğunuz bozulmuyomuş zaten.. sonuçta gitsede bi ayağı istanbulda olucaktır..
Kardeşim kadar yakın dostum dediğim canım arkadasım 9 senelik liseden beri.. yeri geldi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. şimdi istanbuldn gitme kararı aldı. sene sonunda gidicek başka bir şehire. ve ben bu konuyu ima dahi etse üzüldüğümden çok tepki veriorum gitmesini istemiyorum. ama öyle mutlu olucak bunuda biliyorum
çok mu uzağa gidecek yani birbirinizi ziyaret edemeyeceğeniz kadar uzağamı gidiyor?
Şimdi devir teknoloji devri canım.Evet yanındaki gibi olmuyor belki ama..
en azından birbirinizle sık sık görüşürsünüz.Webcamdan görüntülü konuşursunuz sık sık
Gidene kadarda onunla vakit geçirin aktivetlere birlikte katılın eğlencenin dibine vurun
resminiz olsun bol bol bunlar seni birzda olsa gittikten sonra teselli edebilir.
istanbul da her istedigimizde görüşebiliyoruz bişeye sıkıldıgımda yada o sıkıldıgında kafamıza estiginde birbirmize gidip gelebiliyoruz. bu olmıycak mesela ne bilim inşşalh cok mutlu olur
neden tokata gidiyo bilmiyorum canım ama böyle mutlu olucaksa sende arkadaşın adına mutlu ol.. ne güzel dostluğunuz bozulmuyomuş zaten.. sonuçta gitsede bi ayağı istanbulda olucaktır..
çok mu uzağa gidecek yani birbirinizi ziyaret edemeyeceğeniz kadar uzağamı gidiyor?
Şimdi devir teknoloji devri canım.Evet yanındaki gibi olmuyor belki ama..
en azından birbirinizle sık sık görüşürsünüz.Webcamdan görüntülü konuşursunuz sık sık
Gidene kadarda onunla vakit geçirin aktivetlere birlikte katılın eğlencenin dibine vurun
resminiz olsun bol bol bunlar seni birzda olsa gittikten sonra teselli edebilir.
tokata gidiyor canım. bir bilsen ne kadar binlerce fotomuz ve çok fazla anımız var her yerde :) işte bunları düşündükçe keşke bi engel çıksada gitmese bizi bırakamasa diorum :s ama hakkında hayırlısı neyse o olsunda istiyorum karıışık bi durum işte :S
offffff çok zor seni çok iyi anlıyorum. Yakın arkadaşım gitti öyle böyle değil 25 yıllık çocukluk arkadaşım mideme yumruk yemiş gibi oldum. Evinin önünden her geçişte hala küfrederim.