- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Boyle bir furia karşı karşıyayım verecek aklim olsa kendime kullanırdım o yuzden konuyu takipte kalıcamSorunum en yakın arkadaşım . Çok seviyorum. Her sorununda bugüne kadar yanında oldum . Onunla güldüm onunla ağladım. Çocuğu olmuyordu onun için dualar ettim . Kendi evladımın sevincini bile yaşayamadım o incinmesin diye. Şimdi rabbim onu da bir evlatla müjdeledi ama gene memnuniyetsiz. Her konuda hep üzgün hem sıkıntılı. Ağzından bi kere ayy bugün de ne kadar mutluyum ya dediğini duymadım hep bir sıkıntısını anlatıyor ve malesef hep aynı konu. Artık tahammül edemiyorum . Aradığında açmak bile istemiyorum. Benimde enerjimi aşağı çekiyor . Onu incitmeden nasil soylesem bilmiyorum
Bazı insanlar mutsuzlukla beslenir.
O da öyle biri demek ki
Değişmez.
Söyleseniz de alınır.
Benden başka kimsesi yok kıyamıyorum çok seviyorum. Ama artık bana da yazık2 arkadasim vardi boyle ikisinden de uzaklastim. Tahammul edemiyorsum artik. Insanin enerjisini emerler, sinirlerini ziplatirlar
Vallah sizi tebrik ediyorum incitmekten çekindiğiniz için. Saçma sapan sebeple kalp kuranların arasında incitmekten korkan güzel bir kalOnu incitmeden nasil soylesem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?