Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler En yakın arkadasım nisanlanıyorrr!!!

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.527
3.932
448
Merhaba kızlar..

En yakın arkadasım yakında nisanlanacak ve ben ne giyecegimi bilmiyorum. Daha dogrusu nasıl giyinmeliyim? Sadeligi, rahatlıgı seven biriyim. Mini, tek kollu, salas veya vücudu saran birseyler düsünüyorum. Bu arada beyaz tenliyim pudra rengini veya parlament mavisini düsünüyorum. Model olarak hangisi daha hos sizce.:44:

Son düzenleme:
yesil elbise cok guzel duruyor ama kollardaki o askilar hosuma gitmedi.
diger elbiselerden siyah mi lacivert mi derseniz siyahi tercih ederdim.

ayrica sahsi dusuncem daha guzel elbiseler bulabileceginiz :92:

dip not: lacivert elbise giyecekseniz en azindan ayakkabinizin rengi degisik olmali. mesela resmini koydugunuz ayakkabi rengi cok hos olur. lacivert+lacivert birbirini kapatir.

rahatlığı seven biriysen yeşil elbise ve en baştaki siyah elbise göğüs bölümleri dolayısıyla bana pek uygun gelmedi
laciverti de neden bilmyrm ama cok rahatsz edici buldum
görüntü olarak değil, giyince rahat edip etmemek açısından
diğer siyahlar sana daha uygun, tercihimi sorarsan hem önden hem arkadan fotoğrafı olan siyahı secerdim
ama ben bi gün için rahatlığmdan feragat edip yeşili veya baştaki siyahı giyerdim burdan secmek zorundaysam
ama internette araştrp takılıp kalmamanı tavsiye ederim daha neler neler var, ayrıca üstünde görmeden yorum yapmamız pek mantıklı değil

Evet daha güzellerini buldum arkadasım da bunları basit buldu.
Bende nisan oldugundan dolayı sık, zarif olmak istiyorum ama nasıl birsey olacagı konusunda kararsızım gezicem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…