• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım öptü beni

Benimde var erkek arkadaşlarım beraber büyüdük evlerinde de kaldım hala yakın oturuyorum bişey olduğunda giderim eşimde bilir hatta biriyle küsmüştük o sebeple eşim tanımıyor ama geçen bişey oldu evine gittim. Yani erkekle kız arkadaş olabiliyor. 20 yaşımdaydım bi koltukta biri diğerinde biri birinde de ben öyle film izlerken uyuyakalıp birbirimizin suratına ayağımızı koyardık uykudayken öyle uyanırdık:D hiçbirimizde birbirimize o gözle bakmadık 30 senedir. Sevgilileride beni hiç kıskanmadı hepsiyle arkadaş oldum hep aile gibi. Onlardan pay biçtimde şimdi öyle yaklaşsa biri bir daha selam dahi vermezdim. Bunum adı taciz çünkü. Arkadaşın art niyetli bir sapıkmış bidaha görüşme bence. Çocukluk arkadaşlarımızdan 2si birbiriyle sevgili oldu diye bile kınar durumdayız. Aslımda yanlış bişey yok gibi görünsede yaşanılanlara bakımca ikiyüzlülük gibi geliyor çünkü

• Beğen
Reactions: KV_
ya erkeklerle kankAa arkadaş dost olunmaz.. kimse anlamiyo bunu yok eşitmiş tmm eşit de.
erkekle o gözüyle bakmiyor. baksa takılmak içindir..
bu durumu bekarken bende yaşadım.
çok iyi anlaştığım bir erkek arkadaşim vardi
bana aşıkmış adam.. çok ilgiliydi hoşuma giderdi ama ben hissetmedim.
arkadaş gibi gördüm onu. sora hala sevdiğini söleyince biraktim onu bitirdim..
bi daha erkekle kanka olmuycam dedim bunu kafamda bitirdim..
eşim de benimle ayni fikirde. oda erkekle dost olunmaz diyo sicak bakmiyo bu duruma.
ne bilim ben hoşlanmiyorum işte. yaşadığımdan biliyorum bunu.
eski kankami görüyorum da bakmiyorum bile ona. evlendiğim de biliyor konuşmaya çalıştı kaçtim oradan.
erkeklerle kanka dost olunmaz diyorum kimse anlamiyo

yalnız bir erkeğin evine giderken ne bekliyordun ki. öptükten sonra napıyorsun sen diye bağırıp çağırıp çıkmak yerine neden beklemeye devam ettin. bence sende bunu istiyorsun. burada birileri cesaret verir diye bekliyorsun.
Böyle yorumlar yapmayın yaa neden cesaret istesin neden kendide istesin rahatsız olmuş ve dertleşmek için konu açmış illa birileri başka yere çekicek konuyu zaten biraz empati kurun belki isimler sahte ama burda hayatların çoğu gerçek benide yanlış anlamayın niyetim saldırmak değil size ama kk nın geleneksel davranışı gibi oldu artık her konuda bir iki tane böyle yorum çıkıyo nacizhane ....

ya erkeklerle kankAa arkadaş dost olunmaz.. kimse anlamiyo bunu yok eşitmiş tmm eşit de.
erkekle o gözüyle bakmiyor. baksa takılmak içindir..
bu durumu bekarken bende yaşadım.
çok iyi anlaştığım bir erkek arkadaşim vardi
bana aşıkmış adam.. çok ilgiliydi hoşuma giderdi ama ben hissetmedim.
arkadaş gibi gördüm onu. sora hala sevdiğini söleyince biraktim onu bitirdim..
bi daha erkekle kanka olmuycam dedim bunu kafamda bitirdim..
eşim de benimle ayni fikirde. oda erkekle dost olunmaz diyo sicak bakmiyo bu duruma.
ne bilim ben hoşlanmiyorum işte. yaşadığımdan biliyorum bunu.
eski kankami görüyorum da bakmiyorum bile ona. evlendiğim de biliyor konuşmaya çalıştı kaçtim oradan.
erkeklerle kanka dost olunmaz diyorum kimse anlamiyo
Zaten ya kadın aşık olur yada erkek sonunda bu böyle aramızdan hayır benim arkadaşım var diyen çıkar mutlaka ama ya o saklıyodur duygularını yada karşı taraf en kötü ihtimallede birinden biri eşcinseldir kadın erkek sadece 5.sınıfa kadar arkadaş kalabilir sonra kalp devreye girer devreler yanar :halay:

2 yil boyunca aşık oldugum adami anlattigim kankam bana aşık cikti. Erkekle kadin kanka olamiyo malesef

ben de kadın ve erkek arkadaşlığının bi noktada böyle patlak vereceğine inananlardanım.

yalnız ahlak bekçileri gelmii mi göremedim. eğer geldilerse koca bi 'size neeee' çekiyorum.

O kadar yakın erkek arkadaş olmaz hiç mi hissetmedin bunca yıl birşeyler adam sana aşık ..birde evine gidiyorsun yatak odasına kitaplara film gibi

yalnız bir erkeğin evine giderken ne bekliyordun ki. öptükten sonra napıyorsun sen diye bağırıp çağırıp çıkmak yerine neden beklemeye devam ettin. bence sende bunu istiyorsun. burada birileri cesaret verir diye bekliyorsun.

hiç yakışmamış bu yorum. 7 senelik bir arkadaşlık var ortada. Gitti diye iyi bari tecavüz mü etseydi.

Konu daha, "elalemin adamının evine gidersen her şey olur tabi" noktasına geldi mi bilemiyorum ama üzülme namus bekçilerine de hiç aldırma, arada erkeklere böyle geliyolar boşluğa düşüp yapıyolar böyle şeyler.

Ama bence de erkekten en yakın arkadaş olmuyor

Taciz etmiş resmen çok üzücü bu durum ucuz atlatmışin .. olayla dalga geçenler !olay ciddi hanımlar Allâh korusun başla birşey bile yapabilirdi çok kötü bir durum. Geçmiş olsun. ..

Back
X