• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım öptü beni

yalnız bir erkeğin evine giderken ne bekliyordun ki. öptükten sonra napıyorsun sen diye bağırıp çağırıp çıkmak yerine neden beklemeye devam ettin. bence sende bunu istiyorsun. burada birileri cesaret verir diye bekliyorsun.

sana söyleyecek şey çok, yalnız ban yemek istemiyorum

O kadar yakın erkek arkadaş olmaz hiç mi hissetmedin bunca yıl birşeyler adam sana aşık ..birde evine gidiyorsun yatak odasına kitaplara film gibi
aşk falan değil bildiğin taciz,ayrıca bu insan benim üniversitede tüm günümü beraber geçirdiğim arkadaşlarımdan biri artı 2 yılda beraber aynı okulda çalıştık hiç aklıma gelmezdi böyle birşey yapacağı..

Arkadaşın sana aşık falan değil libidosu uçmuş sadece. Sana aşık olsa inan farklı yollar denerdi. İçine atardı. Duygusal bi şekilde açıklardı.

bunlar çok dizi izliyor,dur bi deneyeyim dedi belki bişeyler olur tek seferlik dedi ama çok yanlış kişiye yaptı bunu
8 senelik arkadaşım var ama hiç bir zaman yanağımdan dahi öpmeye yanaşmadı ki başımı omzuna koyardı aynı şekilde bende öyle

Back
X