Ama bilmek istemez misin noldu diyeKesip atarım. Dönerse benimdir.
Dönmezse zaten hiç benim olmamıştır :)
Ben değil o sevgili tribi atıyor işte. Resmen anlatamıyorum ya şu an. O bana gereksiz zamanlarda dönüyor ve şaşırtıyor beni. Düşünün sabah sadece günaydın demişim Online görüp o bana gecenin köründe dönüyor bu garipBenim de samimi arkadaşlarım var ama hergün konuşma ihtiyacı hissetmiyorum sanırım sizin gibi olsaydı sıkılırdım . Bildiğin sevgili tribi bu.
Her sabah mı günaydın mesajı atiyosunBen değil o sevgili tribi atıyor işte. Resmen anlatamıyorum ya şu an. O bana gereksiz zamanlarda dönüyor ve şaşırtıyor beni. Düşünün sabah sadece günaydın demişim Online görüp o bana gecenin köründe dönüyor bu garip
Tabi ki hayırHer sabah mı günaydın mesajı atiyosun
Çok yakın on beş yillik birkac arkadaşim bir anda benzerini yaptılar. İki yıl ne olduğunu anlamaya ve görüşmeye çalıştım. Sonra baktım olmuyor kesip attım. Bu sefer onlar döndüler ama hala açıklama yapmadılar. Merhaba merhaba artikAma bilmek istemez misin noldu diye
Ben şu an kendimi anlatamadığımı farkettim. Ben boğmuyorum o abuk saatlerde cevap yazıyor ve 1 haftada belki 5 kere aradıysam o da bir garip davranıyor hayırdır demek için hiç açmadı telefonu? Garip yaniÇok sevdiğiniz bir arkadaşınız ki bu denli değer verip düşünebiliyorsunuz , onu kaybetmekten korkuyorsunuz.
Biraz rahat bıraksanız , belkide boğucu bir şekilde yaklaştığınız için yazmak istemiyor artık yada sorunları vardır biraz kendi kabuğunuza çekilseniz . Sonra düzelir nasılsa arkadaşsınız aranızda büyük bir sorun olmadı , biraz akışına bırakın kısaca belki yüzyüzeyken daha farklı hissedeceksiniz sosyal medyadan ne kadar hissedilebilirki duygular ?
Bende de öyle olacak gibi. Durduk yere kurdu bence küstü malÇok yakın on beş yillik birkac arkadaşim bir anda benzerini yaptılar. İki yıl ne olduğunu anlamaya ve görüşmeye çalıştım. Sonra baktım olmuyor kesip attım. Bu sefer onlar döndüler ama hala açıklama yapmadılar. Merhaba merhaba artik
Yok işte aradım açmadı. Noldu hayırdır demek içinBirkaç gün ses çıkarmam, düşerim yakasından.
Eğer ondan da ses çıkmazsa arar açıkca sorarım. Bir problemi olup olmadığını sorarım. Gevelerse arkadaşlığımı bitiririm. Açıkca söylesin ne derdi varsa. Derdi yoksa siz abartıyorsanız, biraz salın, belki kafasını dinlemek istiyordur bir sıkıntısı vardır
Zamana bırakın. Keşke iletişime geçse de bir hata yapmissaniz telafi edersinizBende de öyle olacak gibi. Durduk yere kurdu bence küstü mal
Tuttum bu tavrıBu tip durumlarda karsı tarafa sana naptım temalı mesaj yazacağıma elimi keserim.
Arayacagıma kulagımı keserim.
Evet belki rahatsız olur kendimi yerım ama, o oyleyse bende oyle olurum.
Asla sormam.
Biterse de biter.
Hele de bir sey yapmadıgıma emınsem herkes isine baksin.
Birkaç gün aramamalı. En az 10 gün.Yok işte aradım açmadı. Noldu hayırdır demek için
Ben merak ederim yani hatam varsa da düzeltmek isterim candan biriyim biraz da 27 yaş bu arada.Vadesi dolmus iliskinin ..ayrica bu israr niye..yasi kac..35 40 dan sonra yemisim arkadasi oluyorda insan bu israr garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?