Yok ben hiççç yazmıcam buradaki yazıya cevap verilen mesajlardan onu anladım. İsterse sen beni şu şu sebepten kırdın der konuşur belkiii hal yoluna koyarız yok aramazsa da yol veririm gider. Çekemicem afta tafra ah vahBirkaç gün aramamalı. En az 10 gün.
Ben olsam öyle yapardım şu saatten sonra
Ben merak ederim yani hatam varsa da düzeltmek isterim candan biriyim biraz da 27 yaş bu arada.
Ya dün de yoğundu dicem kısa çalışma ödeneği alıyor evde 5 ay oldu sanırsam. Ne yoğunluğu. Da amannnn zaten bir kaç kişi dedi boşver diye saldım açıkçası ne hali varsa görsün. Sözde can ciğeriz. İşine geldiği gibi herkes.Acaba fazla darlıyor olabilir misiniz
Benimde yakın arkadaşlarım var ama öyle günaydın mesajları atmam, banada hemen dönmezler herkesin kendine göre işi gücü var. Yerine göre görüldü atılabiliyor bende yapıyorum onu müsait olunca da hemen dönüyorum.
Sevgili tribi atıyor demişsiniz ama sizde sevgili gibi takip ediyorsunuz
ortada garip bir durum var haklısınız, neden çözemedim.
Takılmam sağolunNiye bu kadar ustune dusuyorsun artik yakin olmak istemiyor anlasilan olur boyle seyler cok takilmayinn
Aklıma 3 ihtimal geliyor:Arkadaşlar benim çok samimi bir dostum var. Sanırım artık vardı demem gerek. 5 yıllık arkadaşım son 1 haftadır günde sadece bir mesaj atar oldu çıldırcam. Yani şöyle misal ben salı günü ona günaydın demişim o salı gece 12de bana aaa tüh vah görmemişim diye dönüyor. Ve bunu bir kere de yapmıyor. Önceden bana uykucu diyen insan şimdi akşam saat 22.00da yatıyor ben mesaj atıyorum. Bana sabah ah vah görmemişim uyumuştum diyor. Resmen benden kaçıyor ama ben ne yaptım bilmiyorum. Bana görüldü atıp dönmüyor. Ya resmen sevgili tribi gibi yav ben sana ne yaptım diye aradım tonlarca kez açmadı. Ya en sonunda açma ama hatamı söyle sonra istersen sil beni ama ne yaptım dağ dağa küsmüş misali olduk dedim görülmedi bence okudu bildirimi ama cevap vermedi. Siz olsanız bu denli bir saçmalık yaşasanız naparsınız?
Hayatinda yeni biri vardir muhtemelen.Ben değil o sevgili tribi atıyor işte. Resmen anlatamıyorum ya şu an. O bana gereksiz zamanlarda dönüyor ve şaşırtıyor beni. Düşünün sabah sadece günaydın demişim Online görüp o bana gecenin köründe dönüyor bu garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?