- 7 Ağustos 2013
- 581
- 350
- 303
- Konu Sahibi busekarakan98
-
Ya bunu biliyor ben kendimi beğenmiyorum fotoğraflarda zaten ama tersler gibi de istemiyorum demek istemiyorumÇekilmek istemiyorum nokta .
Ben kendimi beğenmem pek fotoğraflarda sorun bu benim için. Ve zaten cidden saçma geliyo bi kafede fotoğraf çekilip atmak. Çekilmek istemiyorum da diyemiyorum öyle tersler gibiOna fotoğraf çekilmekten rahatsız olduğunu söylemeyi dene?
Ya onu bende biliyorum. Ama tersler gibi söylemek istemiyorum bu şekildeYahu ağzınız var diliniz var burada bize yazana kadar arkadaşınla görüştüğünde ''ben fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum'' dersin.
İstemiyorum diyerekEn yakın arkadaşım sürekli benimle selfie yapıp story atmak istiyor ama bana saçma geliyor normal bi kafeye gidiyoruz hani farklı bi yer olsa tamam ama normal bi kafe yani ben istemiyorum ve bunun farkında aslında storyleri herkese gizleyip ona açıyorum bi tek öyle paylaşıyorum. Bayadır görüşmüyordum bu yüzden yarın görüşücez yine paylaşmak isticek ne bahane bulsam sizce?
Ya da bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu kişi senin arkadaşınsa anlar zaten. ''Saçım düzgün değil çekmeyelim bugünlük'' de mesela ya da çekerse bir yerde paylaşmamasını rica et. Ben de fotoğraf çekilmekten hiç hoşlanmamYa onu bende biliyorum. Ama tersler gibi söylemek istemiyorum bu şekilde
Tepki göstermek terslemek değildir ki? İstemediğiniz birşeyi yapmaya mecbur kalırsınız o zaman. Bu konuda bile arkadaşına söz geçiremeyene ohoooBen kendimi beğenmem pek fotoğraflarda sorun bu benim için. Ve zaten cidden saçma geliyo bi kafede fotoğraf çekilip atmak. Çekilmek istemiyorum da diyemiyorum öyle tersler gibi
Sapık mısın deEn yakın arkadaşım sürekli benimle selfie yapıp story atmak istiyor ama bana saçma geliyor normal bi kafeye gidiyoruz hani farklı bi yer olsa tamam ama normal bi kafe yani ben istemiyorum ve bunun farkında aslında storyleri herkese gizleyip ona açıyorum bi tek öyle paylaşıyorum. Bayadır görüşmüyordum bu yüzden yarın görüşücez yine paylaşmak isticek ne bahane bulsam sizce?
Çekilmek istemiyorum diyeceksiniz, ısrar ederse cok cirkin bi davranis oldugunu soyleyeceksiniz, daha da ısrar ederse masayi terkedip kalkacaksiniz.En yakın arkadaşım sürekli benimle selfie yapıp story atmak istiyor ama bana saçma geliyor normal bi kafeye gidiyoruz hani farklı bi yer olsa tamam ama normal bi kafe yani ben istemiyorum ve bunun farkında aslında storyleri herkese gizleyip ona açıyorum bi tek öyle paylaşıyorum. Bayadır görüşmüyordum bu yüzden yarın görüşücez yine paylaşmak isticek ne bahane bulsam sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?