çok tanıdık geldi bana da.. en yi arkadaşım dediğim kişi benimle aynı sene üniversiteyi kazanamadı ertesi sene hırs yaptı benim fakülteme geldi.. lisedeyken kendi kağıdımdan sonra onunkini de kontrol eder yapamadıklarını söylerdim.. ben başarılı bir öğrenciydim, kendimin 85 alıp onun ise sayemde 100 aldığı çok olmuştur. Ve nedense her sınav sonrası "benim grubum çok zordu bana hep zor grup geliyor" derdi:)) fakültede de ona hep yardımcı olmaya çalıştım, ders notlarımı verdim hocaların tarzları konusunda bilgilendirdim.. fakülte bittikten sonra benimle ilişkisini kesen o oldu, çünkü artık benim ona sağlayabileceğim bir menfaat kalmamıştı. 4 sene lise 4 sene üniversite hadi 1 sene de üni sonrası staj 9 senelik bir arkadaşlık... düğünümden haberdar bile olmadı...
keşke ben bilgimi onunla paylaşırken cimri olsaymışım enayi yerine konmasaymışım.. eşyalarımı bile düşünmeden verirdim ben.. şapkamı, montumu, hırkamı.. ben üni sonrası bir sınav için hazırlanıyordum benimle dalga geçmişti sen kamuda çalış, lpgli arabanın yanından bmw ile geçerim ben diye..
Ne demiş büyük ilim insanı Seda Sayan "herkes kalbinin ekmeğini yer!" :)))) Allah selamet versin...