hanımlar merhaba başlıktan anlaşılacağı üzere problem en yakınım dedığım ınsanlardan bırı
8 senelık arkadaslıgımızın 3 4 senesınde ona "dost" dıyorum...1 senedır okulum bıttığı ıcın memleketteyım ve hep bırlıkteyız..her aksam msn de kesın konusuruz,telefon msjlarımız eksık olmaz bırbırımıze...bırımız erkek olsak ıdeal cıft gozuyle görebılır dısardan bakanlar
o aılesının yanında okudu,ben dısarda okudum buraya donunce arkadas cevremızle tanıstık bırbırımızın ama ortak cevremız sadece lıse arkadaslarımız...kendısı bıraz dedıgım dedıktır ve kendıde kabul eder "aılem kucukken benı cok sımarttı her dedıgımı yaptı sımdıde yapmak zorundalar" dıye bu yuzden aılesıyle cok catısır ve arkadas cevresındede hep haklı sen mısın dıye elestırırlır...ıyı yanlarıda var tabı benım sıkıntılı zamanımda yanımda olmustur,derdımı dınlemıstır hakkını yıyemem..ama ben buraya dondugumden berı annemde dahıl olmak uzere onu yakınımda goren herkes barız kıskanclıgın oldugunu soyluyolar..bıraz dıkkat edınce bende farketmeye basladım ve bundan cok rahatsızlık duyuyorum...ondan kopmayı denedım bı sure uzaklastım ama kıyamadım..mesafe koyamıyorum huyum degıl
arkadaslarımın yanında bana sureklı bı laf soyleme cabası ıcınde buluyorum bazen,benı kucuk dusurmeye calıstıgını dusunuyorum...
ılk defa ortak olmayan arkadaslarım bunu soyledı bana ıhtımal bıle vermedım ama annem ve cok guvendıgım teyzem bıle soyleyınce gozden gecırdım hareketlerını ve suphem kalmadı kızlar
:26:
çok üzgünüm ne yapmalıyım? ılerde bu kıskanclık daha kotu hal alabılır dıye korkuyorum ve bu arkadaslıktan zarar gormek ıstemıyorum...

ılk defa ortak olmayan arkadaslarım bunu soyledı bana ıhtımal bıle vermedım ama annem ve cok guvendıgım teyzem bıle soyleyınce gozden gecırdım hareketlerını ve suphem kalmadı kızlar