- Konu Sahibi amylee000752
-
Ben konuştuğumda diyecekleri şu. Özlem erdemi kıskandı. Kızlar yüzüden oğullarımızın arası bozuldu.Ya inanmıyorum nasıl dayanıyosun ben şimdiye çoktan bitirmiştim ilişkimi istediğin kadar yakın olsun.. açık açık ben senin hareketlerinden hoşlanmıyorum de ne anlarsa anlasın hatta ben olsam nişanlısıyla bile konuşurdum ya.. okurken bile sinir oldum öyle şey olur mu sen konuş açık açık hala devam ederse bi daha konuşma sizin ilişkinizden önemli değil yakın arkadaş dediğin arkadaşını tanır ve anlar zaten yaşadıklarınızın hatrına takılma bence hallet bu işi daha fazla cıvımadan allah sabır versin
Bak şimdi ailelerimizin her görüştüğüyle samimiyet içerisinde değiliz.Karşılaşabilirsin,aynı ortama denk düşebilirsin.Kimse kimseyle 24 saat görüşmüyor her gün.Çok basit mesafeni koyarsın.Herkesin kendi akıp giden bir hayatı var.Herkeste sadece bunlarla oturup görüşmüyor.Kayınvalidene o şekilde konuşman hoş olmamış.Lütfen beni kimseyle kıyaslamayın,herkesin yapısı farklıdır dersin geçersin.Aileler görüşüyor canım biz mesafe koyuyoruz bi yere gidiyoruz ordalar ya da bazen biz gelmeden kv otruyo oluyorlar. Bi de kv sevmem pek ama ona rağmen o kadar yağlıyor ballıyor annecim diye kıskanıyorum eşiminn annesine öyle yapmasını. kv başta hoşuna gidiyodu sen yapmıyorsun o yapıyor diyordu şimdi o da anladı. Dün yine dedi sen aramıyorsun o beni her gün arıyor diye o zaman onu gelin al kendine o zaman beni çok ararsın da bulamazsın dedim. Kayınbabam da kız haklı dedi güldü mesela.
istediğini desinler ya sende herkese söyle bu hareketler sizi rahatsız etmez mi de sorana açıklamasını yap.. nişanlınla da konuş danış tabi birlikte bi yol izleyin böyle olmaz yani bu hiç doğru değilBen konuştuğumda diyecekleri şu. Özlem erdemi kıskandı. Kızlar yüzüden oğullarımızın arası bozuldu.
En azından yanlış düşünmüyormuşum. Sevindim. Teşekkür ederim.Oryantal oynarken göğüslerini sallaya sallaya ağzının ortasına tokadı çarpacaktınız ki görecekti o cilveyi! Senin kayınvalidene nasıl anne der ya?! Kendisini aşmış farklı bir boyuta girmiş arkadaş. O boyutu da biliyoruz.
Ortada tek bir yanlis var o da nisanlinizin tam bir tavir takinmamasidir bence. Aileler tanisiyorsa sizden ziyade nisanliniz mesafeyi korumali.En azından yanlış düşünmüyormuşum. Sevindim. Teşekkür ederim.
Bişey yapmıyorum değil bana bıraksalar neler yaparım da ona. Sonucunda bana dönecek şeler yapmak istemiyorum mantıklı ilerlesin olay hem kız uzaklaşsın hem kimseyle kötü olmadan konu kapansın bu nasıl mümkün diye sizden fikir almak için yazdım buraya da.Kusura bakmayın da nişanlınız susarsa daha neler yapar neler. Hoşuna gidiyor diye düşünüp hep kavga ederdim ben nişanlımla. Siz nasıl bişe yapmıyorsunuz hayret.Ve buluşmamak bahane bulmak bu kadar zor mu?
mayasında varmış dert etme biz seninle görüşmek istemiyoruz deyin nişanlınızla birlikte yüzüne karşı herkesin içinde..sonra da hiçbir şekilde muhattap olmayın..göğüslerini sallamak öyle mi..3 numaraya vururum o me..meleri ben ..sallayacak eşimin önünde ha..Merhaba kızlar.. öncelikle konum uzun okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim lisede ve üniversitede birlikte okuduğum yıllarımı beraber geçirdiğim çok sevdiğim hanım hanımcık bitanecik bi arkadaşım vardı. Taa kii üniversiteyibitirdik ben sözlendim. Sözlümün ailesini arkadaşalrını çevresini iyice tanırken biriyle karşılaştım. Ve onun efendiliğini görünce aklıma en yakın arkadaşım geldi. Sözlüme söyledim vv bunları tanıştırdık. çıkmaya başladılar. 4lü tkılıyoruz falan hiç bi sorun yok. Derken bizim nişanımız oldu. Bizim nişanımızdan sonra nişanlım ve arkadaşı gece gezmesine çıkmak istediler. Ben nişanlımın söylediklerine önem veririm. Benim için çok önemlidir razı olmadığı şeyleri yapmamaya çalışırım keza o da öyle. yalnız o gece saat geç olduğundan dolayı pek razı olmadım çıkmasına. Nişanlım da çıkmadı. Bunun üzerine en hakın arkadşım beni aradı ve bana saydı sayıştırdı.sen nasıl izin vermezsin sankine yapacaklar çıksalar vs vs. Bnde dedim ki bak bu bizim ilişkimiz benim nişanlım ben senin verdiğin kararlara karışmıyorum sende benimkine karışma dedim telefonju kapattım. O günden sonra arkadaşımla aramızd soğukluk oldu. Gel zaman git zaman bunların da nişanı oldu. nişandan sonra arkadaşım o kadar değişti ki yıllardır beraber olduğum kız sanki o değildi. benim nişanlıma benm bile yapmadığım cıvıklıkları yapar oldu. El şakaları göbeğine vurmalar nişanlımın. Hanımefendilik adna hiç bişeyi kalmadı. Üstelik gelin gittiği aile de bunu başımıza siz getirdiniz ne oldum delisi oldu falan demeye başladı. Benim kv anne demeler falan. nişanlımın önünde oryantal oynamalar göğüslerini sallayarak.. kendi nişanlısı ağzını açıp tek kelime etmiyor. Ama ben çok rahatsız oldum. nişanlım da rahatsız ne kadar uzak dursa o kadar yanında bitiyor cilveli konuşmalar yapıyor.yanında boş yer olsa gidiyor sokuluyor oturuyor.nişanlım kalkıyor benimle oluyor o zmn değişik hareketlere giriyor hepimizin aileleri çok sammi görüşüyorlar. Ben bişey desem onu kıskanıyorum gibi algılanacak. çünkü yaptığı hiç bişey göze batmıyor.ben miabartıyorum? Çok mu kıskancım?yoksa bu kızı ailemden eşimden nasıl uzak tutrım. Annemler bi kaç fikir verdiler onlar durumun farkında ama kız resmen fırsat kolluyor. her hareketi taklit zaten mutfak eşyalarımı gördü gitti aynısından aldı.nişan elbiselerimiz aynı.bu kadar yıllık arkadaşlığımızı kaybettiğime mi üzüleyim yks onu bizden uzaklaştırmadığıma mı bilemiyorum ne yapacağımı.
Tamam canım işte nişanlın yapacak bişeleri. Önce çağırdıklarında bahane bulun gitmeyin, yavaş yavaş mesafe girer aranıza o zaman. Nişanlına temas ettiğinde, el kol şakası filan yapıyorsa da sözle uyaracak başka ne yapılabilir ki. Diğer türlü evlendiğinizde daha çok sinir bozar o kızBişey yapmıyorum değil bana bıraksalar neler yaparım da ona. Sonucunda bana dönecek şeler yapmak istemiyorum mantıklı ilerlesin olay hem kız uzaklaşsın hem kimseyle kötü olmadan konu kapansın bu nasıl mümkün diye sizden fikir almak için yazdım buraya da.
El şakaları göbeğine vurmalar nişanlımın.
Benim kv anne demeler falan. nişanlımın önünde oryantal oynamalar göğüslerini sallayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?