- Konu Sahibi amylee000752
-
Hiçbirseye üzülme canim o terbiyesize değmez ama mümkün oldukça gorusmeyin o kizla gerekirse arkadasliginizi bile kesMerhaba kızlar.. öncelikle konum uzun okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim lisede ve üniversitede birlikte okuduğum yıllarımı beraber geçirdiğim çok sevdiğim hanım hanımcık bitanecik bi arkadaşım vardı. Taa kii üniversiteyibitirdik ben sözlendim. Sözlümün ailesini arkadaşalrını çevresini iyice tanırken biriyle karşılaştım. Ve onun efendiliğini görünce aklıma en yakın arkadaşım geldi. Sözlüme söyledim vv bunları tanıştırdık. çıkmaya başladılar. 4lü tkılıyoruz falan hiç bi sorun yok. Derken bizim nişanımız oldu. Bizim nişanımızdan sonra nişanlım ve arkadaşı gece gezmesine çıkmak istediler. Ben nişanlımın söylediklerine önem veririm. Benim için çok önemlidir razı olmadığı şeyleri yapmamaya çalışırım keza o da öyle. yalnız o gece saat geç olduğundan dolayı pek razı olmadım çıkmasına. Nişanlım da çıkmadı. Bunun üzerine en hakın arkadşım beni aradı ve bana saydı sayıştırdı.sen nasıl izin vermezsin sankine yapacaklar çıksalar vs vs. Bnde dedim ki bak bu bizim ilişkimiz benim nişanlım ben senin verdiğin kararlara karışmıyorum sende benimkine karışma dedim telefonju kapattım. O günden sonra arkadaşımla aramızd soğukluk oldu. Gel zaman git zaman bunların da nişanı oldu. nişandan sonra arkadaşım o kadar değişti ki yıllardır beraber olduğum kız sanki o değildi. benim nişanlıma benm bile yapmadığım cıvıklıkları yapar oldu. El şakaları göbeğine vurmalar nişanlımın. Hanımefendilik adna hiç bişeyi kalmadı. Üstelik gelin gittiği aile de bunu başımıza siz getirdiniz ne oldum delisi oldu falan demeye başladı. Benim kv anne demeler falan. nişanlımın önünde oryantal oynamalar göğüslerini sallayarak.. kendi nişanlısı ağzını açıp tek kelime etmiyor. Ama ben çok rahatsız oldum. nişanlım da rahatsız ne kadar uzak dursa o kadar yanında bitiyor cilveli konuşmalar yapıyor.yanında boş yer olsa gidiyor sokuluyor oturuyor.nişanlım kalkıyor benimle oluyor o zmn değişik hareketlere giriyor hepimizin aileleri çok sammi görüşüyorlar. Ben bişey desem onu kıskanıyorum gibi algılanacak. çünkü yaptığı hiç bişey göze batmıyor.ben miabartıyorum? Çok mu kıskancım?yoksa bu kızı ailemden eşimden nasıl uzak tutrım. Annemler bi kaç fikir verdiler onlar durumun farkında ama kız resmen fırsat kolluyor. her hareketi taklit zaten mutfak eşyalarımı gördü gitti aynısından aldı.nişan elbiselerimiz aynı.bu kadar yıllık arkadaşlığımızı kaybettiğime mi üzüleyim yks onu bizden uzaklaştırmadığıma mı bilemiyorum ne yapacağımı.
O kızın nişanlısı afedersiniz ama malın önde gideni yani iyi hoş çocuk dedik kızın ağzının içine bakıyor. Ne derse anında gözü ne ailesini ne başka bişei görüyor. Üstelik benim nişanlım onun nişanlısının en hakın arkadaşı ve çocuk yeri gelince nişanlımı satıyor kız için.nişanlında rahatsız bu durumdan amladığım kadarıyla bence kıa açık açık söyle nişanlında kızı terslerse kız geri çekilir. Anlamadığım o kızın nişanlısı bir şey demiyor mu
benim nişanlıma benm bile yapmadığım cıvıklıkları yapar oldu.
El şakaları göbeğine vurmalar nişanlımın.
Benim kv anne demeler falan.
nişanlımın önünde oryantal oynamalar göğüslerini sallayarak..
nişanlım da rahatsız ne kadar uzak dursa o kadar yanında bitiyor cilveli konuşmalar yapıyor.
yanında boş yer olsa gidiyor sokuluyor oturuyor.
Merhaba kızlar.. öncelikle konum uzun okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim lisede ve üniversitede birlikte okuduğum yıllarımı beraber geçirdiğim çok sevdiğim hanım hanımcık bitanecik bi arkadaşım vardı. Taa kii üniversiteyibitirdik ben sözlendim. Sözlümün ailesini arkadaşalrını çevresini iyice tanırken biriyle karşılaştım. Ve onun efendiliğini görünce aklıma en yakın arkadaşım geldi. Sözlüme söyledim vv bunları tanıştırdık. çıkmaya başladılar. 4lü tkılıyoruz falan hiç bi sorun yok. Derken bizim nişanımız oldu. Bizim nişanımızdan sonra nişanlım ve arkadaşı gece gezmesine çıkmak istediler. Ben nişanlımın söylediklerine önem veririm. Benim için çok önemlidir razı olmadığı şeyleri yapmamaya çalışırım keza o da öyle. yalnız o gece saat geç olduğundan dolayı pek razı olmadım çıkmasına. Nişanlım da çıkmadı. Bunun üzerine en hakın arkadşım beni aradı ve bana saydı sayıştırdı.sen nasıl izin vermezsin sankine yapacaklar çıksalar vs vs. Bnde dedim ki bak bu bizim ilişkimiz benim nişanlım ben senin verdiğin kararlara karışmıyorum sende benimkine karışma dedim telefonju kapattım. O günden sonra arkadaşımla aramızd soğukluk oldu. Gel zaman git zaman bunların da nişanı oldu. nişandan sonra arkadaşım o kadar değişti ki yıllardır beraber olduğum kız sanki o değildi. benim nişanlıma benm bile yapmadığım cıvıklıkları yapar oldu. El şakaları göbeğine vurmalar nişanlımın. Hanımefendilik adna hiç bişeyi kalmadı. Üstelik gelin gittiği aile de bunu başımıza siz getirdiniz ne oldum delisi oldu falan demeye başladı. Benim kv anne demeler falan. nişanlımın önünde oryantal oynamalar göğüslerini sallayarak.. kendi nişanlısı ağzını açıp tek kelime etmiyor. Ama ben çok rahatsız oldum. nişanlım da rahatsız ne kadar uzak dursa o kadar yanında bitiyor cilveli konuşmalar yapıyor.yanında boş yer olsa gidiyor sokuluyor oturuyor.nişanlım kalkıyor benimle oluyor o zmn değişik hareketlere giriyor hepimizin aileleri çok sammi görüşüyorlar. Ben bişey desem onu kıskanıyorum gibi algılanacak. çünkü yaptığı hiç bişey göze batmıyor.ben miabartıyorum? Çok mu kıskancım?yoksa bu kızı ailemden eşimden nasıl uzak tutrım. Annemler bi kaç fikir verdiler onlar durumun farkında ama kız resmen fırsat kolluyor. her hareketi taklit zaten mutfak eşyalarımı gördü gitti aynısından aldı.nişan elbiselerimiz aynı.bu kadar yıllık arkadaşlığımızı kaybettiğime mi üzüleyim yks onu bizden uzaklaştırmadığıma mı bilemiyorum ne yapacağımı.
aynen katılıyorum.birde onu kaybettim diye mi üzülücem böyle birşey başıma gelse ancak o kadını hayatıma soktuğuma pişman olurumkusmak istiyorum. en yakın arkadaşınızı kaybettiğiniz için üzüleceğinize, senelerce içinizde olan bu insanın iğrenç yüzünü sonunda gördüğünüz için şükredin. bence bu seviyesiz ilişkiyi sürdürmeyin, kendinizden de, ailenizden de, nişanlınızdan da uzak tutun onu. sebep soranlara üstü kapalı cevap verirsiniz, ısrar ederlerse de bir bir söylersiniz yaptıklarını ve arkadaşlığınızı bitirme sebeplerinizi, o utanmıyor da siz mi utanacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?