en yakın arkadaşım ve nişanlım :(

büyük sıkıntı ....ama çözüm sizde kökten bitirin hayatınızda yer almaya hakkı kalmamış artık bosa arkadaasını kayberttgne uzulme degecek ınsan degılmıs dıye üzül bence... ve artık gorusmeyın nısanlına da rahatsız oldugunu soyle evlenınce daha buyuk sıkıntılar cekmeyesın???

Hiçbirseye üzülme canim o terbiyesize değmez ama mümkün oldukça gorusmeyin o kizla gerekirse arkadasliginizi bile kes

Ha bir de.nisanliniza "senden hoslaniyo olabilir" vs demeyin sakin.durduk yere aklini bulandirmaya gerek yok.en temizi basit bi meseleden kavga cikarin,bulun bisey.sonra da gorusmeyin bir daha.cunku evliliginiz icin de tehlikeli bu kadin.yilanin basini kucukken ezmek gerek :)

benım de normal bı arkadasım vardı.eşime ayak ustu yavsıyodu.aşırı samımı degıldık.bana "gece sızde kalırım, enışteyle ps3 oynarız" sen kımsın ulaaan !!! dırekt paket..agzını yırtarım vallahı ...

nişanlında rahatsız bu durumdan amladığım kadarıyla bence kıa açık açık söyle nişanlında kızı terslerse kız geri çekilir. Anlamadığım o kızın nişanlısı bir şey demiyor mu

Bnce arana buyuk bi mesafe koy ufaktan ifaktan evlndiginizde evine geldiginde goze bile gelirsinz soyleyim krsinlikle iyi kotu biseyini anltma nisanlinda senin haberin yokmus gbi onu uyarsin en iyisi bu

Geçen günde buralarda benzer bir konu vardı.
Böyle bir durum karşısında hemcinslerimin gösterdiği sabrı(!) tebrik ediyor, şaşkınlığımı gizleyemiyorum.
O kızı karşınıza alıp güzel bir şekilde haşlamalısınız en tez vakitte...

arsız kadın tipi en sinir olduğum tip, laftan sözden anlamaz. bunlarla sadece ilişkini keseceksin, mesafeyi falan anlamazlar.
sırnaşık hareketleri yaparken sorsanıza, derdin ne senin diye, bakalım ne diyecek, ama hiç lafı dolandırmadan direkt sorun.
okurken bile sinir oluyorum böyle hemcinslere.

Sikinti canim. . Ben senin yerinde olsam ne olursa olsun ayni ortamda bulinmazdm.fazlaca sikinti cekersin..nisanlina da soyle o tepki versin o zmaan yanasamaz emin ol

ne demek kıskanıyo derler

tabisi kıskaacan sevdiğini

eğer uzaklaşmaşsan o kadından ilerde beynini yiyecek bu düşüceler acabalar

daha çok yazcamda yazmıyorum

smillerim yetsin

O kızın nişanlısı afedersiniz ama malın önde gideni yani iyi hoş çocuk dedik kızın ağzının içine bakıyor. Ne derse anında gözü ne ailesini ne başka bişei görüyor. Üstelik benim nişanlım onun nişanlısının en hakın arkadaşı ve çocuk yeri gelince nişanlımı satıyor kız için.

Kızlar fikirleriniz için çok saolun. Nişanlıma söylicem uyarsın kızı. Ben uyarmam derse yapacağımı bilirim. O da hareketlerine dikkat etsin bana güç verdiniz teşekkür ederim hepinize...

Size ders olmali, asla birilerine aracilik yapilmamali.
Kotu olurlarsa hatayi hep sizde arayacaklar.
Aileside zaten simdiden sikayetci olmus.
Neyse bundan sonra gorusmelerinizi azaltip uzaklasirsiniz artik.

kusmak istiyorum. en yakın arkadaşınızı kaybettiğiniz için üzüleceğinize, senelerce içinizde olan bu insanın iğrenç yüzünü sonunda gördüğünüz için şükredin. bence bu seviyesiz ilişkiyi sürdürmeyin, kendinizden de, ailenizden de, nişanlınızdan da uzak tutun onu. sebep soranlara üstü kapalı cevap verirsiniz, ısrar ederlerse de bir bir söylersiniz yaptıklarını ve arkadaşlığınızı bitirme sebeplerinizi, o utanmıyor da siz mi utanacaksınız?

Cok sasirdim gecenelrde bende kuzenimle benzer bisey yasadim.ve hemen kestim iliskimi..arkadaslar hakli nisanliniza belirtin ben arkadadimin voyle civik bisey oldugunu bilmiyordum sen izin verme boyle dacranmasina sonra bizim basimiza patlar.senim hakkinda ona buna bakti diyor yarin bigun sanada iftira atar bama bakti diye aile meselesi cikar de mesefa koyalim.ben yaparsam olay cikar sen boz de..o bi bozarsa daha yapamaz zaten.seni kiskaniyor iliskini ve iyi niyetli degil

bence sizde de hata var. ben böyle konularda kimseye güvenmem en yakınımdakine bile. en yakın arkadaşımı nişanlımla tanıştırmaya çekinirim niye mi? mesela bir ara hastanede çalışıyordum orada bir kız arkadaşım vardı nişanlıydı o zamanlar. hastanede çalışan başka bir personel buna el kol şakaları mıncıklamalar bilmemne .ben arkadaşımı uyardım ama birşey yapmadı. sonra bu çocuğu bir gün acile kaldırdılar fenalaşmış bu kızın ismini sayıklıyor.kızda nişanlı yani düşünün. bu arada benimde o zamanlar bir erkek arkadaşım olacaktı daha ilk buluşmamız. hastaneye geldi ben bilerek onunla tgörüştürmedim.dediki niye tanıştırmadın. diyemedim tabi sana güvenmiyorum diye.hala arkadaşız şuan hayatımda biri yok ama olursa onunla tanıştırma gafletine düşmekten korkarım yani sadece onunla değil çoğu kişiye güvenmiyorum.

birde nişanlınıza gece çıkmasına izin vermediniz diye size kızmış ya " sanane " diyemediniz mi.siz bence milletin ne diyeceğini boşverim bırakın millet kıskanıyor diye düşünsün çokmu önemli

aynen katılıyorum.birde onu kaybettim diye mi üzülücem böyle birşey başıma gelse ancak o kadını hayatıma soktuğuma pişman olurum

o kızı hayatınızdan çıkarın.şimdiden böyle saçmalıklar yapıyorsa ilerde neler yapar bu terbiyesiz.bence de nişanlınız uygun bir zamanda sert dille uyarsın onu.eğer akıllanmasa o zaman nişanlısına söyleyin.nişanlısı nereye bakıyor allah aşkına.gidip bir erkeğin karnına vuracak,karşısında göğsünü göstererek oryantel yapacak nişanlısı gurur duyarak onu izleyecek.daha neler duyucaz böyle.şok oluyorum böyle şeyleri okudukca.

valla benim nişanlıma hiçkimse bu şekilde davranamaz... çünkü buna ne ben ne de nişanlım izin veriririz.

Senin nişanlın ses çıkarmıyomu bu duruma anlamadım? sen de neden şimdiye kadar birşey demedin nişanlına? durumdan rahatsız olduğunu buraya yazasıya kadar ona anlatsaydın keşke..

Sakın ilerde bu kadar saf davranma sonra üzülen sen olursun. Ortalık çakal dolu gözünü dört aç uyanık ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…