en yakın arkadaşım ve nişanlım :(

nişanlın bozsun bence. kalabalık ortamda olsa.
kız kardeşim bile bana bu kadar yılışmıyor gibi bi laf kullansın
rezil olsun herkesin içinde bi dahada yapamaz

Merhaba.. Yazdıklarınızı okudum şu an ve sizin yakın arkadaşınız olduğu için sizin birşey demeniz yanlış anlamalara sebep olabilir ama nişanlınız sonuçta o kadar samimi olmaması lazım yani farzı misal hoş olmayan bir davranış sergilediğinde bunun nişanlanız için de hoş olmadığını algılayıp ona tepkinisi belli etmeli... Ailelerde görüşüyorsa şayet kayınvalideniz oğlunun tepkilerini gördükçe anlayacaktır arkadaşınızın niyetini... Bence o kişiye dikkat etmelisiniz. Sonra üzülen siz olursunuz... Çünki güzel bir ilişki kolay kurulmuyor.. Bunu yedirmeyin ama tabi siz gizli karakter olmayı bilmelisiniz.. Nişanlınız vasıtasıyla bazı şeyleri yönlendirmelisiniz.. Öncelikle bu kızın yanlış bir arkadaş olduğunu ve bundan ilişkinizin zarar göreceğini kafasına işlemelisiniz.. tabi kendinizin fazla kıskanç olduğunuzu hissettirmeden bunu yapmalısınız yoksa sizin abarttığınızı düşenebilir... Gerçi bunu yapmak biraz zor olabilir ama umarım başarırsınız...

kız nişanlından hoşlanıyo olabilir mi
belki bi vesileyle aranız bozulur ayrılsınız diye düşünüyodur
çünkü senin kayınvalidene bile annecim diye hitap etmeye başlamış hiç normal değil bu
ne alaka yani sanki ortam hazırlıyo gibi olmuş
belki bu hakeretleri sonunda bozuşup ayrılsınız diye umut ediyo da olabilir

ben sonradan bu kadar değişmesini normal karşılayamıyorum
bazı insanlar yapısı gereği el kol hareketi çok yapabilir ama sizin arkadaşınız sonradan böyle olmuş ve sanırım sadece senin nişanlına karşı böyle davranışları
o açıdan ben kötü niyetli gördüm

belki kendi nişanlısında aadığını bulamayıp seninkine göz dikmiş olabilir
direk uzaklaştır bence

Benim nişanlıma çok değer verdiğimi biliyor. Nişanlım da bana aynı şekilde. Bana geliyor mesela diyor ki bizim nişanda kuznimle erdem bakışmışlar. Ee bende ordaydım gözüm üstündeydi erdem öyle bişey yapsa kesin farkına varırdım kaçmaz yani. Bunu bana neden söylyo. İyi bi niyet olabilir mi. kendi nişanlısı hiç kıskanmaz ağzının içine bakıyor millet boynuna tasma taktı gezdiriyor diyorllae. Ben bizi buu olayların içinden uzak tutmaya çalışıyorum patlıycam bi gün ondan korkuyorum.

Aynı soruyu herkes soruyor. Bu kıza ne oldu????

kaç senelik arkadaşın bu degişim farkına varmadın mı insan bir gecede versiyon atlamaz ki al karşına konus madem samimisiniz bu değişimin sebebini sor tavırlarının rahatsız ettiğini söyle neden çekiniyorsun

Bu değişim yavaş yavaş oldu. Bu boyuta geldi. Herkesin kendi aklı var. herkes kendi sınırlarını bilmeli değil mi illa benim mi uyarmam lazım.

Bu değişim yavaş yavaş oldu. Bu boyuta geldi. Herkesin kendi aklı var. herkes kendi sınırlarını bilmeli değil mi illa benim mi uyarmam lazım.
bilmediği için buraya konu açmadınız mı demek ki bilmiyor iki seçenek var kasıtlı yapıyor yada bilinçsizce sizinde iki seçeneginiz var hayatınızdan çıkacaksınız yada gidip uyaracaksınız
senelerin arkadaşlığı dostluğu bir kalemde silmektense gidip ciddi bir konuşma yapmak daha uygun olur

İnandırıcı olduğu kadar zor bir durum.
İçten pazarlıklı biriyse karşınıza alıp konuşmak da işe yaramaz.
Hatta içinden çıkılmaz hale gelebilir.
Çaktırmadan mesafe mesafe derken yolları ayırmak en iyisi gibi.
Mutluluklar dilerim.

Ben böyle durumlarda asıl çekinik duran kadınlara kızıyorum. Bunları okumak bile bizi sinir ediyorken size neler yaşatıyor kimbilir... O kadının aklı varda sizin yok mu? yok kıskandı derler falan. Ne derlerse desinler. Ne diye ezdiriyorsunuz ki kendinizi , bak kadın alttan alttan neler yapıyormuş. Yazdıklarınızdan gayet te açık kadının niyeti. Valla o kadın benim muhattabım olacak ki yedi düvele rezil etmekle kalmam , kafasında tek tel saç bırakmam Kimi kadın kimi kadının kurdudur kanıksadık artık da, siz de kadınsınız bence bir an önce harekete geçin.

durum vahim nişanlınızla aranızı bozmaya çalışıyo besbelli ki iftiralar atıyo nişanlınıza önlem almazsanız böyle böyle büyür yarın bigün kucak kucaga görürsünüz ikisini deme di deme müdahele etmen lazım öyle dışardan izlemeyle çözemessin, bi şekilde konuş nişanlında konuşsun araya mesafe koyun..

canım günahını almak istemiyorum ama çok açık ortada yani
kız nişalına aşık heralde
sen nişanlanınca belki o da nişanlanmıştır ama gözü seninkinde
bildiğin ayırmaya çalışıyo ya
kvne de anne demesinin sebebi bu bence kendini sevdirmeye kabul ettirmeye çalışıyo
siz ayrılsanız o da bi sebepten nişanlısını bırakıp seninkiyle arayı tutturmaya çalışır bence
bana öyle geldi yani

eğer kötü bi niyeti yoksa bile davranışlarının hoş olmadığını ve sonuçları olacağını bilmeli
sen nişanlınla konuş bi daha en ufak bi durumda terslesin olmadı sen açık bi şekilde konuşup ilişkini kesersin
ayrıca nişanlandığı kişiye de çok büyük haksızlık ediyo
kim bilir insanlar neler söylüyodur arkasından
hatta bence o taraf ta farkına varıp nişanı bozmalı
kız sağlam bi tip değil bence
nişanlının başını da belaya sokabilir

Valla canim bu devirde guven olmaz arkadasa filan.Acik acik soyle nisanlima bu tarz seyler yapman hosuma gitmiyo de.Sonradan ah vah dememek icin olaya mudahale et.Yuzune soyleyemezsen mesaj at.Ama kesnlikle soylemelisin.

O size karşı rahatça konuşabiliyorsa, istediğini söyleyebiliyorsa sizde söyleyin..
Araya mesafe koyun, onlarla plan yapmayın..
Eğer bunu farkerderse (kii farkedecektir) ozamanda dersin ki..
Kusura bakma ama hareketlerinden hoşlanmıyorum ve bu yüzden mesafa koymaya karar werdik nişanlımla dersin..
Ne kaybedersin ki?
Göbeğin onunla kesilmediya

Bence siz direk uyarmayin,adiniz kiskanca ciksin istemiyosaniz bi bahane yaratip kavga cikarin,ornegin nisan elbisesi meselesi gibi.bi daha da konusmayin acikca soguk olun herkes de sebebini baska bilsin.temiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…