Bunu yani insanları çok taktığımı herkes söylüyor ama kıskanma konusunda da snaırım onları kıskandığımdan değil de ben her planı onlarla yaptığım için aynı şeyi beklediğimden böyle davranıyorumKabahatlerini tabii ki soylerim,insanları fazla onemsiyorsun. En yakın arkadassa arkadaş onemsenmiyorsaniz onemsemeyin. Onları fazla kafaya takmisin ve yazdıklarından sanki biraz onları kıskanıyor gibisin olabilir insanlık hali ne halleri varsa görsünler.
Sağlık olsun ne yapalım :)Giriş
Gelişme
Sonuç...
Okuyamadım vallahi.
Beraber olacaklarını o da bilmiyordu ki son anda çıkardılar biz geliyoruz biletlerimizi ayarla diye. Şu anlamda sorumluluk hissettim arkadaşım böyle şeylere inanılmaz takık ve bana çok sordu daha önce onun geçmişiyle ilgili ne biliyorsun diyeSevgilisi daha önce biriyle birlikte olmuş diye niye vicdani sorumluluk hissettiniz anlamadım. Sanki adam öldürmüşte saklamış kızdan. Hem size haber verilmeyen maç biletleri olayında suçlu sevgiliniz bence. Hep beraber olacaklarını size onun söylemesi gerekirdi.
Beraber olacaklarını o da bilmiyordu ki son anda çıkardılar biz geliyoruz biletlerimizi ayarla diye. Şu anlamda sorumluluk hissettim arkadaşım böyle şeylere inanılmaz takık ve bana çok sordu daha önce onun geçmişiyle ilgili ne biliyorsun diyeSevgilisi daha önce biriyle birlikte olmuş diye niye vicdani sorumluluk hissettiniz anlamadım. Sanki adam öldürmüşte saklamış kızdan. Hem size haber verilmeyen maç biletleri olayında suçlu sevgiliniz bence. Hep beraber olacaklarını size onun söylemesi gerekirdi.
Benim ilişkim sizi hiç ilgilendirmez bueada anlattığım şey ilişkim değil. Ama belli ki gayet aciz ve monoton olan sizin hayatınız ki böyle saçma sapan havlıyorsunuz :)Aralarını yapmış olabilirsiniz de her anınız birlikte geçecek diye bir şey yok.
Yok sizi çağırmadılar, yok erkek arkadaşınızı davet etmediler...
Bir sürü şey yazmışsınız aaa bunda haklı dediğim bir şey göremedim. Zaten mesele etmeye değecek şeyler olmadıgından haklı haksız da önemli degil.
Bardağı taşıran son damla dediğiniz için söyleyeyim, maç konusu sizi hiç ilgilendirmez
Erkek arkadaşınız parasının hesabını yapabilecek kadar akıllıdır diye düşünüyorum...
vermek istemiyorsa vermesin.
Arkadaşıma aldığım bilete değil sevgilim eşim karışmaz.
Kendi ilişkiniz fazla monoton sanırım başkalarına sarıyorsunuz...
Sizi kibledim. Tarzınız çok çirkinleşti.Benim ilişkim sizi hiç ilgilendirmez bueada anlattığım şey ilişkim değil. Ama belli ki gayet aciz ve monoton olan sizin hayatınız ki böyle saçma sapan havlıyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?