En yakın arkadaşım ve sevgilisi...

Kabahatlerini tabii ki soylerim,insanları fazla onemsiyorsun. En yakın arkadassa arkadaş onemsenmiyorsaniz onemsemeyin. Onları fazla kafaya takmisin ve yazdıklarından sanki biraz onları kıskanıyor gibisin olabilir insanlık hali ne halleri varsa görsünler.

Bunu yani insanları çok taktığımı herkes söylüyor ama kıskanma konusunda da snaırım onları kıskandığımdan değil de ben her planı onlarla yaptığım için aynı şeyi beklediğimden böyle davranıyorum

Sevgilisi daha önce biriyle birlikte olmuş diye niye vicdani sorumluluk hissettiniz anlamadım. Sanki adam öldürmüşte saklamış kızdan. Hem size haber verilmeyen maç biletleri olayında suçlu sevgiliniz bence. Hep beraber olacaklarını size onun söylemesi gerekirdi.

Aralarını yapmış olabilirsiniz de her anınız birlikte geçecek diye bir şey yok.
Yok sizi çağırmadılar, yok erkek arkadaşınızı davet etmediler...

Bir sürü şey yazmışsınız aaa bunda haklı dediğim bir şey göremedim. Zaten mesele etmeye değecek şeyler olmadıgından haklı haksız da önemli degil.

Bardağı taşıran son damla dediğiniz için söyleyeyim, maç konusu sizi hiç ilgilendirmez

Erkek arkadaşınız parasının hesabını yapabilecek kadar akıllıdır diye düşünüyorum...
vermek istemiyorsa vermesin.
Arkadaşıma aldığım bilete değil sevgilim eşim karışmaz.
Kendi ilişkiniz fazla monoton sanırım başkalarına sarıyorsunuz...

Beraber olacaklarını o da bilmiyordu ki son anda çıkardılar biz geliyoruz biletlerimizi ayarla diye. Şu anlamda sorumluluk hissettim arkadaşım böyle şeylere inanılmaz takık ve bana çok sordu daha önce onun geçmişiyle ilgili ne biliyorsun diye

Beraber olacaklarını o da bilmiyordu ki son anda çıkardılar biz geliyoruz biletlerimizi ayarla diye. Şu anlamda sorumluluk hissettim arkadaşım böyle şeylere inanılmaz takık ve bana çok sordu daha önce onun geçmişiyle ilgili ne biliyorsun diye

Sen şimdi bunlara arkadaş mı diyorsun!

Sen ve sevgilin onları hayatınızdan çıkarın.

Kuyruk gibi habire beraber takılırsanız olacağı bu. Hep diyorum '' arkadaş ve sevgili sürekli aynı ortamda olmaz''

Benim ilişkim sizi hiç ilgilendirmez bueada anlattığım şey ilişkim değil. Ama belli ki gayet aciz ve monoton olan sizin hayatınız ki böyle saçma sapan havlıyorsunuz :)

Oy cok karisik ama okuyabildim. Aslinda olayin ozu su; yakin arkadaslarin sevgilileri olarak bi nevi elti olmussunuz. Eltinin gemisi yurumez meselesine donmus. Siz gereksiz seylere takilmissiniz, o gereksiz seylere takilmis, sevgilileriniz arkadas olmasa gozunuze batmayacak seyler gozunuzde buyumus falan. Cok deger veriyosaniz karsilikli oturup konusun boyle olmayalim vs diye. Ama bi daha yok kv sini anlatti, yok ben mutsuzken mutlulugunu paylasti diye her seyin altinda olumsuzluk aramayin. Arkadaslar uzuntuyu de mutlulugu da paylasir.

Höhhh.

Hayır yani onları siz ayarladınız diye her şeyi sizinle yapmak zorunda değiller hatta sizi sevmek, size ayılıp bayılmak zorunda da değiller ya da her gittikleri yerlere sizi çağırmak, sürekli 4lü takılmak zorunda hiç değiller. Birisine birisini ayarlamayı dünyanın en kutsal ve en zor görevi sanıyor olmalısınız, yarın çok kötü şekilde ayrılıp, birisi hastanelik olsa yaa ben ayarladım onları, benim suçum diyecek misin? Hayır. Alt tarafı ikisini buluşturup tanıştırdınız.

Erkek arkadaşın bilet aldı diye her gittikleri yerlere onu çağırmak zorunda olduğunu düşünmen bile çok sinir bozucu. Sanırım sende birisine bir iyilik yaptıysam karşılığını ödemek zorundalar mantığı var. Alt tarafı maç bileti almış, insanlar arkadaşları için ne büyük fedakarlıklar yapıyor da karşılık beklemiyor. Biraz rahat bırakın insanları, ilişkilerini yaşasınlar.

Ve evet şu yazını okuyan herkes onları kıskandığını düşünür, insanlara da böyle lanse etmiş olmalısınız ki sizden kaçmaya başlamışlar....

Rahatsız etme köpek nedir ya? Bence arkadaşiniz sizin ona değer verdiginizi, sevdiginizi biliyor yani ona bunu hissettiriyorsunuz o ve o da bunun farkında ondan bu lafı söyleme cesareti

Ayrıca siz niye hiç şeyi planliyorsunuz Bir teklif ettiniz iki ettiniz üçüncüyü onlardan bekleyin

Bence arkadaşiniz buraya bu konuyu acmaniza bile değecek biri değil baksaniza sizin kv adayinizla aranizin iyi olmadığını bile bile bunu grupta söylemesi yani bunu düşünecek kadar ince düşünceli olmaması falan ne biliyim yani sizin ona yaptıklarınıza uyuşmuyor gibi geldi

Yani uzun lafın kısası arkadaşınız sizin ona değer verdiğiniz kadar size değer vermiyor sizin suçunuz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…