En yakın arkadaşım ve sevgilisi...

Benim ilişkim sizi hiç ilgilendirmez bueada anlattığım şey ilişkim değil. Ama belli ki gayet aciz ve monoton olan sizin hayatınız ki böyle saçma sapan havlıyorsunuz :)

bastıra bastıra en yakın arkadaşım şeklinde yazıp durdugunuz kişi size durup dururken neden " rahatsız etme köpek" yazdı diye soracaktım ki; şu tavrınızdan sonra gerek kalmadı.
bizlere sorduğunuz tüm o soruların cevabı bu yanıtınızda gizli çünkü. kıskançlığınız da cabası.
konu kilit.

Offf okurken icim daraldi resmen.koloni halinde dolasmak zorundamisiniz?
Belli ki istemiyolar.karismayin.ne guzel mesafe girmis araya.birakin boyle kalsin...

Kabahatin değmeyecek insanları dert etmen. Bırak herkesi kendi haline dost olsa zaten böyle ithamlarfa bulunmaz sana.

Hayat güzel sevgilinle gül gibi yaşa git bırak ayol elalemi.

Eskiden beri arkadas vasıtasıyla biriyle tanıstırılmaya karşıyım. Nedeni de tam olarak sizin tavırlarınız. İlişki sizin sayenizde başlamış olabilir ama sürekli dibinizde olacak değiller. Her ilişkinin dinamiği farklıdır kaldı ki ben arkadaşlarıyla sürekli takılmak isteyen çiftlerin ilişkilerini de sağlıklı bulmuyorum.

Onlara bakacağınıza önce kendinize bakıp neden sürekli yanınızda birini istediğinizi düşünün.

Valla ömür törpüsü gibisin, kusuruma bakma..
Çok didik didik ediyorsun, böyle ömür mü geçer ya..Okurken daraldım.. Bu kadar ciddiye alma her şeyi, kurcalama derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…