- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi Mrsduygusl
En yakın arkadaşım kardeşim bildiğim insanın bugün sözü var ve ben çalıştığım için yanında olamıyorum kızlar moralim bozuldu.. Ah bu hayat şartları, mecburiyetlik..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacak bişey yok nişan ,düğün vs de yanında olursunuz, sıkmayın canınızıEn yakın arkadaşım kardeşim bildiğim insanın bugün sözü var ve ben çalıştığım için yanında olamıyorum kızlar moralim bozuldu.. Ah bu hayat şartları, mecburiyetlik..![]()
aynen öyle inşallahYapacak bişey yok nişan ,düğün vs de yanında olursunuz, sıkmayın canınızı
Allah razı olsun sağolBence teline buraya açtığın konunun linkini gönder.
Al sana jest.
Gitmiş kadar olursun.
Biz de üyeler olarak öpücük yollayak.
Hadi hayırlı olsuuunn![]()
En yakın arkadaşım kardeşim bildiğim insanın bugün sözü var ve ben çalıştığım için yanında olamıyorum kızlar moralim bozuldu.. Ah bu hayat şartları, mecburiyetlik..![]()
Çok teşekkürler :)en yakın arkadaş hayırlı uğurlu olsun![]()
Teşekkür ederim :)Ömür boyu mutluluklar en yakın dosta![]()
aynen öyle çok sağolunhayırlı uğurlu olsun arkadaşına. hayat şartları işte
güzelmiş tuttum bu fikri videolardan izlicez artık :)benim arkadaşlarım yüzünü bi kağıda bastırıp her fotoda tutmuşlardı gelemeyen arkadaşını.
öyle bir şey olabilirdi hem komik olurdu :) videoya çeksinler siz izlersiniz sonra![]()