.. 9 yıllık arkadaşım sürekli biz erkek arkasimlayken yanımıza geliyordu . Eskiden de aramızda olaylar olmuştu . Daha sonra bu olayları görmezden gelip ben onu bi.cok kez affettim . Sürekli benden habersiz eve geliyordu . Müsait olmadigim zamanlarda bile kapıyı açıp pat diye eve giriyodu. Sürekli erkek arkadaşıma mesaj yazıyor ben sevgili istiyorum sizi çok kıskanıyorum felan diyodu. Aşırı derecede sinirim bozuldu . Geçen gün kirli olan bardakları yıkamayıp çöpe atmış çöpte buldum bi sürü bardak kaşık . Sürekli erkek arkadaş istiyor . Benimde ciddi bir ilişkim var ve sürekli aramızda . En sonunda kavga ettik ve yeter dedim . Şimdi de erkek arkadaşıma mesajlar yazıp duruyor . En son dün erkek arkadaşım geldi ve semra biktim dedi . Engellemiş . Bende de sürekli sorun bulup duruyo . Ay ne biçim giyinmişsin o ne biçim makyaj felan halbuki öyle bisey yok . Sinirim bozuldu . Bi türlü gitmiyo demekk8 yakın arkadaş değilmiş . Çevrem den de tepki aldım . Sonunda arkadasligimi kesmeye karar verdim . Sizin düşünceleriniz neler ?