En yakın arkadaşım ..

smraoztrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
20
4
1
27
.. 9 yıllık arkadaşım sürekli biz erkek arkasimlayken yanımıza geliyordu . Eskiden de aramızda olaylar olmuştu . Daha sonra bu olayları görmezden gelip ben onu bi.cok kez affettim . Sürekli benden habersiz eve geliyordu . Müsait olmadigim zamanlarda bile kapıyı açıp pat diye eve giriyodu. Sürekli erkek arkadaşıma mesaj yazıyor ben sevgili istiyorum sizi çok kıskanıyorum felan diyodu. Aşırı derecede sinirim bozuldu . Geçen gün kirli olan bardakları yıkamayıp çöpe atmış çöpte buldum bi sürü bardak kaşık . Sürekli erkek arkadaş istiyor . Benimde ciddi bir ilişkim var ve sürekli aramızda . En sonunda kavga ettik ve yeter dedim . Şimdi de erkek arkadaşıma mesajlar yazıp duruyor . En son dün erkek arkadaşım geldi ve semra biktim dedi . Engellemiş . Bende de sürekli sorun bulup duruyo . Ay ne biçim giyinmişsin o ne biçim makyaj felan halbuki öyle bisey yok . Sinirim bozuldu . Bi türlü gitmiyo demekk8 yakın arkadaş değilmiş . Çevrem den de tepki aldım . Sonunda arkadasligimi kesmeye karar verdim . Sizin düşünceleriniz neler ?

Arkadaşınız sizin evinize nasıl giriyor kapıyı açıp,ben olsam şikayet etmiştim haberim olmadan evime giriyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…