- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
en yakın arkadaşıma aşık oldum ama ona açıldım ve benim sadece onun en yakın arkadaşı olduğumu söyledi. Reddedildim
bu süreci nasıl atlatmam gerekiyo fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşım 30. Öyle çok genç biri değilim yani
Noldu pekiKeşke benim en yakın arkadaşım da beni reddetseydi...
Evlendik mutsuz bir evlilik kabus dolu günlerim oldu. Herşeyde bir hayır vardır olmuyorsa zorlamamak lazım ben zorladım ve boyumun ölçüsünü aldım...Noldu peki
bunu dememiş ve bugun yaşanmamış gibi hayatına devam et.en yakın arkadaşıma aşık oldum ama ona açıldım ve benim sadece onun en yakın arkadaşı olduğumu söyledi. Reddedildimbu süreci nasıl atlatmam gerekiyo fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
sana anlatayım. sevgi bazen pat diye olmaz. paylaşım ister. paylasşım güzelleştikce insan karşısındakini yakın görür. ve bir şeyler hissetmeye başlar. durum bu.Şu arkadaşlarınıza kankilottalarınıza nasıl aşık oluyorsunuz anlamıyorum. Yeri geliyor bazısı sevgililerini anlatıyor sonra hooop sevgili oluyorlar kankiler ben anlamıyorum be
Bilmiyorum yakın arkadaş diye gördüğüm adamlara aşık olmadım. Büyük konuşmuyorum ama ilgileneceğim adama zaten kardeş kanka gözüyle bakmam :) nasıl bende de var mı ilişki koçluğu yoksa kırk fırın ekmek mi yemem gereksana anlatayım. sevgi bazen pat diye olmaz. paylaşım ister. paylasşım güzelleştikce insan karşısındakini yakın görür. ve bir şeyler hissetmeye başlar. durum bu.
Aynen kanka gozuyle baktigim kisi kardes gibidir benim icin erkek degikdir artik ayse fatma gibi biseydirBilmiyorum yakın arkadaş diye gördüğüm adamlara aşık olmadım. Büyük konuşmuyorum ama ilgileneceğim adama zaten kardeş kanka gözüyle bakmam :) nasıl bende de var mı ilişki koçluğu yoksa kırk fırın ekmek mi yemem gerek![]()
Ya bir de bazıları b.kunu çıkarıyor tüm sevgililerini eski sevgililerini hoşlaştığını kesiştiğini anlatıyor birbirine bir bakıyoruz sonra kimin eli kimin cebinde kanka ayağı g.t ayağı. Ben orda onu eleştirdim ama bazıları hemen açık arayıp eleştiri yapmayı bekliyormuş. Normal yakınlıkta olup gene de mesafe varken ilişki yaşanmasına bir şey demem ama oooo kank bugün naptın nettin bro hacı derken aşkıma dönüyorsa sıkıntı var zaten :)Aynen kanka gozuyle baktigim kisi kardes gibidir benim icin erkek degikdir artik ayse fatma gibi biseydir