• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşımda tiksindim

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmayacagım
ben universte okuyorum ve nişanlıyım nişanlımla aynı okuldayım fakat çok yakın arkadasım var buna x kişi diyelim bu kız 5 senedir 3 cocuklu 40 yasında bırııle nısanlı adam onu sureklı aldatıyor kullanıyor kızı ama sorun bu degil asıl sorun olan kız benım nişanlımın gözune bakıyo yada cevredeki erkeklerin şuan kıza bi erkek gel evlemcem senle dese evlenecek bi tip ve canımı çok sıkıyor bı gün ondan okula gelirken bişi almasını istedım ama valizi varmış okuldan memleketıne gdecekmıs beni yarıyoldanalırmısınız dedi gittiişanlımla aldık araya telefonu çaldı kız arkadaşı ile konusuyordu konuşurken kıza erkanda beni almaya geldi dedi ve böyle imalı güldü bilmiyorum çokmu evhamlıyım ama bu tur davranışları beni sinir ediyor sürekli nişanlımla gözteması yapmaya çalışıyor sınıfta erkeklerle dizdize ama çok sinir oldum artık sizce ne yapmalıyım arkadaşlığımı bıtrmek istesem bana kin duyup nişanlıma saçmalarmı ve hocalarla aramı nişanlımla benide çok kıskanıyor bu sene evlencez biz nişanlanalı 1yıl olmadan evlenicezçok kıskanıyor arkadaşlıgımı nasıl bitire bilirim akıl verin kızlar çok iğrenç birinsan olduğunu fark etmeye başladım herkese asılıyor

merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmayacagım
ben universte okuyorum ve nişanlıyım nişanlımla aynı okuldayım fakat çok yakın arkadasım var buna x kişi diyelim bu kız 5 senedir 3 cocuklu 40 yasında bırııle nısanlı adam onu sureklı aldatıyor kullanıyor kızı ama sorun bu degil asıl sorun olan kız benım nişanlımın gözune bakıyo yada cevredeki erkeklerin şuan kıza bi erkek gel evlemcem senle dese evlenecek bi tip ve canımı çok sıkıyor bı gün ondan okula gelirken bişi almasını istedım ama valizi varmış okuldan memleketıne gdecekmıs beni yarıyoldanalırmısınız dedi gittiişanlımla aldık araya telefonu çaldı kız arkadaşı ile konusuyordu konuşurken kıza erkanda beni almaya geldi dedi ve böyle imalı güldü bilmiyorum çokmu evhamlıyım ama bu tur davranışları beni sinir ediyor sürekli nişanlımla gözteması yapmaya çalışıyor sınıfta erkeklerle dizdize ama çok sinir oldum artık sizce ne yapmalıyım arkadaşlığımı bıtrmek istesem bana kin duyup nişanlıma saçmalarmı ve hocalarla aramı nişanlımla benide çok kıskanıyor bu sene evlencez biz nişanlanalı 1yıl olmadan evlenicezçok kıskanıyor arkadaşlıgımı nasıl bitire bilirim akıl verin kızlar çok iğrenç birinsan olduğunu fark etmeye başladım herkese asılıyor

Sanırım arkadaşın pek sağlam ayakkabı değil o sözü ederkende şaka ile karışık etmiş olabilir ama bunun saygısızca olduğunun bilince değildir. Sopuk davran arana yavaş yavaş mesafeni koy samanla koparsınız. Saçmalar mı diyorsun da ne saçmlayacak düşünme böyle canını sıkıyorsa biri çıkaracaksın hayatında canını sıkmaya gerek yok ayrıca Allah tamamını erdirsin mutlu mesut olun inşallah.

Sanırım arkadaşın pek sağlam ayakkabı değil o sözü ederkende şaka ile karışık etmiş olabilir ama bunun saygısızca olduğunun bilince değildir. Sopuk davran arana yavaş yavaş mesafeni koy samanla koparsınız. Saçmalar mı diyorsun da ne saçmlayacak düşünme böyle canını sıkıyorsa biri çıkaracaksın hayatında canını sıkmaya gerek yok ayrıca Allah tamamını erdirsin mutlu mesut olun inşallah.

ya kız öyle böyle değil benım yanımda cilve yapmaya çalışıyo Allahtan nişanlım bana sadık ve bakmaz kımseye ama bugun okul vardı sabah benı aradı agzımı aradı nısanlın okuldamı dedı evet dedim sende gelme bence ders yok dedı gıttım kı ders var :S bende konusmadım bgun ama bi garıp bakmaya basladı

Nişanlın mesafe koysun..sana da mesafeli ol desin sende beyim bilir şeklinde yavaş yavaş bağlantını kes... Böylece sana kin güdemez.. gerçi kin güdecekse her şey bahane olabilir..

Ama bence sen bu kızı gözünde fazla büyütüyorsun.. Nişanlına ne saçmalayacak..nişanlın ona inanacaksa zaten işin var... :ssz:
İnsanlara gereğinden fazla değer veriyorsunuz.. :19:

Böyle bir insan nasil yakin arkadasiniz anlamadim.hemen arkadasliginizi kesin..kime ne derse desinde önemsemeyin.sonucta sizin bir yanlisiniz yok.nasil size zarar verirki anlamadim..bir arkadasla iliskiyi kesmek pek zor bir sey degil.

benim böyle bir arkadaşım olsa arkadaşlığımı tamamen bitiririm.

Kin duyarsa duysun, nişanlınla aranı nasıl bozabilir ki?
Ararsa, mesaj atarsa cevap verme.
Eğer açıklama yapmak istemiyorsan bu ara stresliyim uzak durmaya çalışıyorum herkesten de.
Benide Erkan almaya geldi diye imalı konuştuysa demek ki konuştuğu kişiye bahsetti nişanlından, hatta planı da vardır onun, ay çok sinir bozucu. :41:
Zaten okulun kapanmasına ve düğününe de az bir zaman kalmış. Tamamen iletişimi kes, sonucu ne olursa olsun.

Canım sen böyle davranışlarını fark ediyorsan dışarıdan bakanlar da fark ediyorlardır ve malesef insanların herkesi arkadaşlarıyla özdeşleştirme huyu var, çok farklı kişiliklerin arkadaş olabileceği ihtimali verilmiyor, demem o ki sen onunla arkadaşlık yaptıkça sen de öyle bilinirsin.
Bence bir an önce arkadaşlığını kes.
Biz kızların huyu işte, yanlış mı anlıyorum acaba, yok yok öyle değildir dediklerimizden daha sonra ben aslında biliyordum, neden basiretim bağlandı da bi şey yapamadım ki diye hayıflanıyoruz.
Nişanlınla da açık açık konuşabilirsin ben bu kızda olumsuz bir şeyler seziyorum, davranışları hoşuma gitmiyor diye, bir de onun görüşünü al bakalım..

NE DERSE DESİN ALAKANI KES DERİM.bÖYLELERİ SİNEK GİBİDİR BİŞEY OLMASA BİLE MİDE BULANDIRIP HUZURUNUZU KAÇIRTIR.yOL VER GİTSİN

bakın ben biraz bu işlerin içindeyim diye biliyorum ... kesinlikle o kızın ruh sağlığı normal değil tamamen kişilik bozukluğu var ...bu diziler milleti fitneci yaptı valla.. sorunlu insanlar televizyonlardan rol kapıyorlar.. o dizilerdeki başkalarının sevgililerini ayartma olsun, cinayet olsun, siddet olsun, fesatlık olsun böyle problemli insanlar gerçek hayatlarında o kişilere bürünüyorlar..olabildiğince uzak durun..

kızlar zatnnişanlımda biliyo nasıl bırı olduğunu ben en başta acıdım ona işte kötü durumdaytım nişanlandım ama ailem istemedi fln dedi bende arkadaşlığa öyle başladım :S acıdığımdan

kızlar zatnnişanlımda biliyo nasıl bırı olduğunu ben en başta acıdım ona işte kötü durumdaytım nişanlandım ama ailem istemedi fln dedi bende arkadaşlığa öyle başladım :S acıdığımdan

Tamam artık acınacak bir hali olmadığını biliyorsun... Yol ver gitsin. :ssz:
Korkma bu kadar değer verme..Korkmak ciddiye almak ve üstün görmektir bir yerde... Yapma bunu.. :34:

Tamam artık acınacak bir hali olmadığını biliyorsun... Yol ver gitsin. :ssz:
Korkma bu kadar değer verme..Korkmak ciddiye almak ve üstün görmektir bir yerde... Yapma bunu.. :34:

haklısın ama kız bı tuhaf fark ettım erkekler çok çirkin olmasına ragmen ımalı bakıyorlar anlam veremiyorum .s

böyle bi insana nasıl en yakın arkadasım diyebiliyosun ki :26: ne demek erkan benı almaya geldi sen nesın orda sadece erkan gitmiş gibi anlatmıs telefondakıne. al karsına konus senınle arkadas olmak ıstemıyorum rahatsız edıyo davranısların benı de gitsin cevrende oldugun surece sana zarar verecek:47:

Kin duyarsa duysun, nişanlınla aranı nasıl bozabilir ki?
Ararsa, mesaj atarsa cevap verme.
Eğer açıklama yapmak istemiyorsan bu ara stresliyim uzak durmaya çalışıyorum herkesten de.
Benide Erkan almaya geldi diye imalı konuştuysa demek ki konuştuğu kişiye bahsetti nişanlından, hatta planı da vardır onun, ay çok sinir bozucu. :41:
Zaten okulun kapanmasına ve düğününe de az bir zaman kalmış. Tamamen iletişimi kes, sonucu ne olursa olsun.
işte senınle aynı dusunuyorum sankı erkan onu almaya tek gitti

böyle bi insana nasıl en yakın arkadasım diyebiliyosun ki :26: ne demek erkan benı almaya geldi sen nesın orda sadece erkan gitmiş gibi anlatmıs telefondakıne. al karsına konus senınle arkadas olmak ıstemıyorum rahatsız edıyo davranısların benı de gitsin cevrende oldugun surece sana zarar verecek:47:

zaten bugun yanına hiç gitmedim bana erkan okulda nı dedı evet dedim tamm da sen gelmebence dedi hoca yok dedi erkan benı almaya geldi vee sınıfa girdimki hoca fln herkes orda

ya kız öyle böyle değil benım yanımda cilve yapmaya çalışıyo Allahtan nişanlım bana sadık ve bakmaz kımseye ama bugun okul vardı sabah benı aradı agzımı aradı nısanlın okuldamı dedı evet dedim sende gelme bence ders yok dedı gıttım kı ders var :S bende konusmadım bgun ama bi garıp bakmaya basladı

Canım sen yol ver direk bu insana hiç bulaşma daha fazla nişanlın ile de durumu paylaş gerekirse o arkadaşına nişanlım istemiyor de gerekirse yavaş yavaş kopmaya bak. Erkekler imalı bakıyor diyorsun çirinlik görecelidir ama sağlam ayakkabı gelmedi eğer isim yapmışsa üni.de erkekler tipine bakmaz canım sen bu arkadaşını daha tanıyamamış da olabilirsin. Uzaklaş sen bu karakterden.

zaten bugun yanına hiç gitmedim bana erkan okulda nı dedı evet dedim tamm da sen gelmebence dedi hoca yok dedi erkan benı almaya geldi vee sınıfa girdimki hoca fln herkes orda

çüş artık kız acık acık nıyetını belli etmişş. sen gitme ki o erkan ayartmaya calıssın nasıl ahlaksız sınır bozucu uzaklas nısanlınada söyle oda konuşmasın o kızla ttt:53:

Back
X