En yakın arkadaşımı kaybettim sanki

catherinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
354
249
103
Merhaba kızlar, dünden önceki gün sevgilimle basit bir sey yüzünden tartisma çıktı sonra uzadı tartisirken ben sana asik degilim zaten böyle yapinca uzaklasiyorum dedim. Ayrılık kararı aldık gibi bir sey. Bir süre görüsmeyecegiz. Diyor ki bana sen iş ciddilesirken nişan yapilacakken gelip de bana ben sana aşık değilim dersen olmaz bu sefer diyor hakli da buna bir karar ver diyor. Bense aşık değilim ama karakterini çok beğeniyorum. Su ana kadar kötü bi özelliğini görmedim. İcki sigara icmez bana iyi davranir cömerttir asla cimri degildir bisey begensem hemen ben alayim mi der vs. Ama gelin görün ki asik da degilim.
Gecen boyle bir konu açılmıştı asik olunmayan kisiyle evlilik diye onu da okudum ama bir karar veremiyorum bir türlü.
Ben İstanbul'a yeni geldim 1 sene oluyor. Babamın yaptiklari yüzünden annem buraya gelip calismaya basladi daha önceki konumda var. Ailemde cok fazla maddi sıkıntı çekiyoruz. Okulumu bitiremedim. Bitirsemde önüm pek parlak değil. Psikolojik sorunlarım falan var. Bütün bunları ben hep onunla konuşurdum o da bana hep destek olurdu yanında ağlardım rahatlardım burda 1 tek arkadasim bile yok ondan baska. En yakin arkadasimi da kaybettim bir nev'i belki bi daha onun gibi karakterli birisini bulamayacağım kafam çok karışık 2 gündür canım çok sıkılıyor. Arkadaş kalalım diyorum onu da kabul etmiyor. Bu arada 24 yaşındayım.
 
Ayrıl sen bu adamdan. Arkadaş gözüyle bakıyorsun işte, evlenmek istemiyorsun. Zorlama.

Arkadaş kalmak istediğin adamla nasıl aynı yatağa gireceksin ki?
 
Zincirle mi bağladı seni ? Zorla sevgili kalıp sonrada evlenicek misin?

Çok yeni gelmişsin ondan başka şeylere zaman ayırsan arkadaşta bulursun

İnsandan bol nevar İstanbulda?
 
Adama haksizlik yapmiyormusunuz sizce? Madem asik degilsiniz adim böyle birsey yasama ihtimalinide elinden aliyorsunuz. Sirf size iyi geliyor diye arkadas kalmak istiyorsunuz. Bence adam sonuna kadar hakli.
 
senin aşktan beklentin ne peki.. ne istiyorsun.. bence bu kişiyle görücü usulü de tanışmamışsın neden ayrılmak istiyorsun ki, bi geçmişin var sevmişsin ki sevgili olmuşsun, evlilikten korkuyor olabilir misin
 
Adama haksizlik yapmiyormusunuz sizce? Madem asik degilsiniz adim böyle birsey yasama ihtimalinide elinden aliyorsunuz. Sirf size iyi geliyor diye arkadas kalmak istiyorsunuz. Bence adam sonuna kadar hakli.
Yani aslında aşık olmadan evlenebilir miyim yoksa onun dediği gibi tam nisanlanacakken ben asik degilim evlenmek istemiyorum mu derim bilemiyorum işte orasını. Aşık olmadan evlenenler de var sonuçta..
 
karşınızdaki da insan, oyuncak değil ki. yani biriyle 9 ay görüşüp de aşık değilim demek olmaz. ayrıca biriyle cömert diye bana iyi davranıyo diye içki sigara içimiyo diye sevgili olunmaz/sevgili kalınmaz. şu durumunuzu şimdi gözardı etseniz bile illaki bi yerde yine patlak verir. adama yazık. ayrılın.
 
Resmen karşınızdaki kişiye haksızlık yapıyorsunuz aşık değilseniz adamı oyalamayin.
Ama bu devirde de iyi insna rastlamak zor.siz resmen elinizin tersiyle itiyorsunuz.

Şunida ekliyim ailevi sorunlarınızi birlikte olduğunuz kisye bu kadar anlatıp yanında aglamyin. Hem ilerde başınıza kalkabilir hemde her fırsatta ona ağlayıp anlatmak oldukça skici,bogucu olabilir
 
Yok evlilikten korkmak degil de asktan beklentim böyle kalbim carpsin istiyorum deli divane olayım istiyorum evlenmek için can atayım istiyorum böyle evlenmek için evlenmis olmak gibi degil de. Ama mesela su an icin onunla evlenirsem mutsuz olacağımı da düşünmüyorum. Ama ne cikar bilinmez tabi belki sonradam kötü huyları çıkar.
 

İçki sigara içmiyor, cömert diye kimseyle evlenilmez.

Kendi menfaatiniz için adamı hayatınızda tutup haksızlık etmeyin. Bırakın onu seven biriyle mutlu olsun.
 
Asik olacaginiz birinin karsiniza cikacagi garanti degil belki hic olmayacak.bir anda oluverir onu da bilemezsin.ama asik olmadigin kisiyle de evlenilebilir bence.eger duzgun bir insansa mutlu da olunur.asik olup evlenip bir suru sikinti cekince aski bitenler de var.o yuzden iyi dusun eger gercekten dedigin gibi mukemmel biriyse evlilik dusunebilirsin ama tam evlenecekken ben istemiyorum deyip ortada birakacaksaniz olmaz
 
Yani aslında aşık olmadan evlenebilir miyim yoksa onun dediği gibi tam nisanlanacakken ben asik degilim evlenmek istemiyorum mu derim bilemiyorum işte orasını. Aşık olmadan evlenenler de var sonuçta..

evet asik olmadan evlenilir ama belki adam kendine asik bir kadinla evlenmek istiyor.
 
Iste tam da bunun ikilemindeyim okuyorum burda ne insanlar var onun ise karakteri düzgün yani mesela kavga ettigimizde bile yapıcı o
Ben ona ailevi degil de genelde okulla ilgili sorunlarımı yansıtıyorum aslında
 
Adamla 9 ay görüşüp yüzüne yüzüne sana aşık değilim dedikten sonra o adam hala seninle evlenmek istiyor mu yani? Belki o istemeyecek evlenmek sen istesende?
 
Ne kadar bencilsiniz. Adam belliki sizi seviyor sizinle nasıl arkadaş kalsın ki, unutup yoluna devam etmesi, kıymet bilen birisiyle birlikte olması daha iyi olur. Sizin desteğe ihtiyacınız varsa terapiste gidin adamı salın gitsin. Şimdiden bu kadar yıpratırsanız eninde sonunda usanır zaten.
 
yanlış düşünüyorsun aşk sevgi olmadan evlililik olmamalı arkadaşa ihtiyacın varsa arkadaş edin o zman sevgili değil
 
Aşık olmadığınız adamla evlenilir evet, sevgi yetiyor evliliğe . Ancak bencillik üzerine evlilik kurulmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…