Günlüğünü nasıl okumuş yaa
Olayda anlamadigim nasil senin gunlugunu okuyor arkadasinin babasi ayni evdemisiniz.yaptigi zaten bir terbiyesizlil
Adam günlüğünü nereden bulmuş?
Günlüğünü nasıl okumuş yahu ?
Nasıl bir tesadüf bu ?
Hayır o kısma takıldım çünkü sana özel bir şeyi nasıl okur ?
Hoş sokakta bu şekilde bağıran adamdan fazla şey bekliyorum .
Annenin duyunca tepki vereceği ne okudu günlükte ?
Bence bu terbiyesizliği yanına bırakma , ondan önce sen konuş annenle .
O adamada haddini bildirin
Günlüğünü nasıl okumuş yahu ?
Nasıl bir tesadüf bu ?
Hayır o kısma takıldım çünkü sana özel bir şeyi nasıl okur ?
Hoş sokakta bu şekilde bağıran adamdan fazla şey bekliyorum .
Annenin duyunca tepki vereceği ne okudu günlükte ?
Bence bu terbiyesizliği yanına bırakma , ondan önce sen konuş annenle .
O adamada haddini bildirin
Bu aralar da müstakbel kv ile kp kere bir haller oldu, hepsinin ağzında küfür
O an kitlenip kaldım oğluyla alakalı şeyler yok benim içki içmeme bile takilmis adam cok kotu hissediyorum gercektenGünlüğü mü okuyor ????ne yazdinki oğluna dair aşk itirafları mı? Her neolursa olsun ona ulu orta o....u deme yetkisi veremez. Ne zannediyor kendini? Gidip gırtlağına yapisamadinmi
Yuh yani ben olsam asla altta kalmadım. Bir genç kıza o.. Demek günah almak bu kadar mı kolay yaYok yakin arkadaşimin babasi kayinpeder değil
Kızlar ilk o ayrintiyida yazdım ama cok uzun ve fake gibi olduğu için sildim..Kısaca çok çok önemli bi işimiz olduğundan çantami onlara bırakmistim babasinin geleceğini bilmiyorduk
Annene herşeyi anlat sakincee. Sonrada o adami gördüğün yerde de ki amca sen hayirdir benim gunlugumu merak edecek kadar niye ilgilendin kimsin ki ozelimi karistirdin? Dava edicem seni de gözü korksun bariO an kitlenip kaldım oğluyla alakalı şeyler yok benim içki içmeme bile takilmis adam cok kotu hissediyorum gercekten
Evet buna mi takıldınız? Evde bırakmak istemiyorumGünlüğünü cantanda mı tasiyorsun? ?
Ablacim ciddiye almaz ki bi gram...Anneme anlatamam annemle aram iyi değil bana değil adama inanir daha once de benzer bisey olmustu asilsiz iftira vardi ve bana inanmamisti o yuzden karistiramam hicAnnene herşeyi anlat sakincee. Sonrada o adami gördüğün yerde de ki amca sen hayirdir benim gunlugumu merak edecek kadar niye ilgilendin kimsin ki ozelimi karıştırdım? Dava edicem seni de gözü korksun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?