En yakin arkadasimin babasi bana küfür etti

matruj97

daha 17
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
55
36
38
27
Merhaba arkadaşlar iyice dert kazani yaptim burayi ama moralim çok bozuk...
en yakin arkadaşım (erkek)ın babasi bi kaç hafta önce tesadüfen günlüklerimi okudu.Bugün karsilastigimizda ise bana milletin içinde cok afedersiniz o.... diye bağırdı..Hayir oyle sandiginiz gibi şeylerde yazmadım.Yazsam bile ona ne ki...neye uğradığımı şaşırdim herkes bana bakti kilitlendim hic bisey diyemedim arkadaşimi yanimdan cekip bidaha bu o.... yu getirme buralara dedi.Ustelik gunlugumun arasindaki okul belgelerimden falan annemin numarasini almış beni tehdit etti..daha once hic bu kadar gururum kırılmamıştı cok rezil hissettim hic bisey yapmadigim halde...Nasil duzeltebilirim

Günlüğünü nasıl okumuş yahu ?

Nasıl bir tesadüf bu ?

Hayır o kısma takıldım çünkü sana özel bir şeyi nasıl okur ?

Hoş sokakta bu şekilde bağıran adamdan fazla şey bekliyorum .

Annenin duyunca tepki vereceği ne okudu günlükte ?

Bence bu terbiyesizliği yanına bırakma , ondan önce sen konuş annenle .

O adamada haddini bildirin

Olayda anlamadigim nasil senin gunlugunu okuyor arkadasinin babasi ayni evdemisiniz.yaptigi zaten bir terbiyesizlil

Kızlar ilk o ayrintiyida yazdım ama cok uzun ve fake gibi olduğu için sildim..Kısaca çok çok önemli bi işimiz olduğundan çantami onlara bırakmistim babasinin geleceğini bilmiyorduk
Günlüğünü nasıl okumuş yaa
Olayda anlamadigim nasil senin gunlugunu okuyor arkadasinin babasi ayni evdemisiniz.yaptigi zaten bir terbiyesizlil
Adam günlüğünü nereden bulmuş?

Malesef yaptığım hatalar var annemin bilmesini istemiyorum bazı ailenin hoş gorebileceği şeyler ama benim annemin değil

Bu aralar da müstakbel kv ile kp kere bir haller oldu, hepsinin ağzında küfür

Günlüğü mü okuyor ???? ne yazdinki oğluna dair aşk itirafları mı? Her neolursa olsun ona ulu orta o....u deme yetkisi veremez. Ne zannediyor kendini? Gidip gırtlağına yapisamadinmi

Günlüğü mü okuyor ???? ne yazdinki oğluna dair aşk itirafları mı? Her neolursa olsun ona ulu orta o....u deme yetkisi veremez. Ne zannediyor kendini? Gidip gırtlağına yapisamadinmi
O an kitlenip kaldım oğluyla alakalı şeyler yok benim içki içmeme bile takilmis adam cok kotu hissediyorum gercekten

O an kitlenip kaldım oğluyla alakalı şeyler yok benim içki içmeme bile takilmis adam cok kotu hissediyorum gercekten
Annene herşeyi anlat sakincee. Sonrada o adami gördüğün yerde de ki amca sen hayirdir benim gunlugumu merak edecek kadar niye ilgilendin kimsin ki ozelimi karistirdin? Dava edicem seni de gözü korksun bari

Annene herşeyi anlat sakincee. Sonrada o adami gördüğün yerde de ki amca sen hayirdir benim gunlugumu merak edecek kadar niye ilgilendin kimsin ki ozelimi karıştırdım? Dava edicem seni de gözü korksun bari
Ablacim ciddiye almaz ki bi gram...Anneme anlatamam annemle aram iyi değil bana değil adama inanir daha once de benzer bisey olmustu asilsiz iftira vardi ve bana inanmamisti o yuzden karistiramam hic

Hayir ne yazarsan yaz ona ne agzinin ortasina bir tane vurucan :) terbiyesiz herif valla ben olsam gider şikayet ederim şahidinde var

Adam bir kere özelin olan çantanı karıştırıp günlüğünü okumus cok saygisizca
Ben es dahi olsa okunmamasi taraftariyim herkesin kendine ozeli de olmali
Boyle laftan anlamayan birine birsey yapılmaz ancak iletisim kurulmaz o kadar
Ha o sana o... derken haddinizi bilin ağzınızı toplayin diyebilirsin o herkesin icinde hakareti normal.goruyorsa uyarmandan dogal birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…