Konuyu açıp sonrada bir gram bir şey yazmadan gitmiyorlar mı offff ki off . İnsanlar burda sana bir şeyler yazıyor, fikir veriyor !! O insanların fikirlerine saygınız olsun ya ...
ya bu arada konu sahibi yazıp duruyoruz dünya kadar soru sorulmuş birine bir cevap ver yahu telapati yöntemiyle mi anlayacağız
18,1.kaç yaşındasın
2.en yakın arkadaşın ne tepki verdi
3.öpüşmeli sevişmeli şeyler yazıyor diye mi babası öyle dedi yoksa en yakın arkadaşınla mı öyle şeyler yazıyor diye ya da kısaca neye kızdı ki öyle dedi tam olarak?
Açıkcası arkadaşımla görüşmeyi kesmeyi bile düşünüyorum... ailesi sonuçta o onun.bidaha görüşmek istemiyorum hiç biriyleSakin konuşma o adamla. Delimidir nedir bu herif ya. Görüşme o aile ile.
o zaman niye öyle saçmalamışki adam anlamadım18,
en yakın arkadaşım babasına bağırıp durumu izah etti zaten ayrıldıktan bi kaç saat sonra yanıma falan geldi ben ona açıkladım sorun yok falan dedi ama içime dert oldu kolay bişey değil..günlüğümde oğlu hakkında hiç bir şey yazmıyor..sevişme vs. de değil..
Açıkcası arkadaşımla görüşmeyi kesmeyi bile düşünüyorum... ailesi sonuçta o onun.bidaha görüşmek istemiyorum hiç biriyle
Sana birsey diyeceğim ama eminim ki yapmayacaksin yasin gereği. Ama yaparsan ilerde kendine saygısı olan biri olacaksin.
O en yakın arkadasim dediğin oglani hemen çıkar hayatından. Ne bir selam ne bir sabah. Babasi 18 yaşında tanimadigi bir genç kiza orsp diyebilen biri. Bu da onun oğlu. Sakın sakin bunlarla bir daha muhattap olma mahallelerine uğrama.
Adamla konuşmayı falan aklından bile geçirme.
Korkma anneni falan da arayamaz.
O arkadaşım dediğin oglana da hiç açıklama bile yapmadan yok ey hayatından. Sil engelle tek kelime bile konuşma.
Bir abla tavsiyesi.
Günlüğünüzü çantanızda mı gezdiriyorsunuz?
Özel alanınızı taciz ettiği ve hakaret ettiği için şikayet edin.
günlüğünde ne yazıyordu da sinirlendi bu adam bu akdar?Evde birakirsam ailem okur diye ben asla yanimdan ayirmiyorum gunlugumu..Bi kez yanimdana ayirdin iste basima gelenler bunlar..basima dert oldu iyice yakıcam yada denize atıcam..
Edebilsem keşke ama ailem öğrenir
sen şu günlüğün içeriğini bi de hele okuldan mı kaçtın erkek arkadaşın mı var öpüştün mü seviştin mi nedir yani?Evde birakirsam ailem okur diye ben asla yanimdan ayirmiyorum gunlugumu..Bi kez yanimdana ayirdin iste basima gelenler bunlar..basima dert oldu iyice yakıcam yada denize atıcam..
Edebilsem keşke ama ailem öğrenir
sen şu günlüğün içeriğini bi de hele okuldan mı kaçtın erkek arkadaşın mı var öpüştün mü seviştin mi nedir yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?