En yakin arkadasimin babasi bana küfür etti

gözüne görünme unutur gider.. zaten bu laftan sonra arkadaşınlada görüşme.

Ablacim ciddiye almaz ki bi gram...Anneme anlatamam annemle aram iyi değil bana değil adama inanir daha once de benzer bisey olmustu asilsiz iftira vardi ve bana inanmamisti o yuzden karistiramam hic

anne babaların, çocuklarına bu psikolojiyi yaşatmasına sinir oluyorum.
o kim ki sana hakaret etme yetkisine sahip?
altta kalmasaydın keşke

Yuh derim ben bunA. Nasil alir okur? Cantani karistirmis resmen .
Ben senin annen olsam, adam beni aradiginda, sen kizimin ozel esyasini kurcalamissin yetmemis ozelini okumussun birde benimi ariyorsun? Bu ne terbiyesizlik bu ne densizlik diye adami bir guzel firtcalarim. Burda yazdigimin bin beterini yaparım. Telefonu kapattıktan sonrada cocuguma kizacak bir durum var ise kizarim. Yok isede birdaha o aile ile gorusmeni istemiyorun derim.

Valla bu bizim komsudan kulagima kupe kaldi. Kizlari vardi kadinin, kizlari hata yapmis olsa bile komsulari birsey dediginde agizlarinin oayini veriyordu kizlarinin arkasonda duruyordu ama evde kiziyordu. Cok taktir ediyordum o komsunun tutumunu.

Eger, disariya karsi cocuguna kizsa gelen gidenin lafi sikayeti bitmez. Benim cocugum olursa bende oyle davranacagim. Disarda ezilmesin gerekiyorsa evde kizarim birdaha yapmaması konusindada uyaririm gerekiyorsa cezasinida keserim ama disarda baskalarinin yaninda asla baskasina hak vermem.

Annene sen anlat, ve o kizacaksada sana o adama pirim vermemesi gerektigini soyle.
O adama kizsin kizacaksada sana sonradan kizsin.

Bence çantasını karıştırması, günlüğünü okuması vs. tuhaf değil. Düşünsenize eve geliyorsun, kimse yok ve evde daha önce hiç görmediğin bir çanta var. Kim olsa açar bakar, içindekileri karıştırır.

Ortada birşey yokken kalkıp sokak ortasında hakaret etmesi, oğlunu yanından alması filan tuhaf ama, genelde erkek çocuklarına böyle davranmaz babalar, kız arkadaşlarının yanında böyle küçük düşürmezler kızı sevmeseler de.

Senin gunlugunu ne curret oku?
Sana ne hadle o...pu der.bir kizn ozelini okuyuo hakaret edio tehtid etnekte senin gibi se...size yakisirdi ancaj deseydin.arkadasin ne tepki versi peki.ve gunluge ne yazmistinki annene soyleyecek

Bizim burdada cocugunu savunan anne babayi kotuluyorlar

+1

daha iyi savunmaları gerekiyor demekki iyi savunamıyolarmış.
Valla biz aman ona cevap verme ayiptir gunahtir buyukturlerle buyuduk ve ozgucen eksikligi oldu. Ailem cok iyi niyetle boyle yetisitirdi ama insanin oZguveni yetismiyor
Ben cocuklarimin haksizda olsa sonuna kadar arkasinda olacağım ama tabi bu demek degilki buyuklerine saygsiz yetistirecegim. Ozguvenli yetismeleri icin hersey yapacagim.

Adam neden senin çantanı kurcalıyor ben onu anlayamadım onun dışında günlük mahremdir bir nevi neden odanda gizli bir yerde durmuyor?
Onun dışında madem tehdit etti ki seni bu kadar sevmeyecek ne yaşadın bu adamla? Git polise ver ne kasıyorsun madem o kadar yakın arkadaşın babasını dizginlesin.

aynen canım öyle büyüdüğümüz için.
ben aileme derim "ezik ezik büyüttünüz beni, ben kendim kazandım özgüvenimi"
şu "elalem ne der" lafına da bitiyorum. yemişim elalemi. anne baba olarak elaleme ağzının payını vereceksin arkadaşım.
ben de ilerde çocuğum olursa başkaları için yaşamayacağı, özgüvenli şekilde büyütmek için uğraşacağım.
elalem emek harcayıp bizi bu yaşa getirmedi, hesap vereceğim kişiler elalem değil.

Aynen. Bende...

Genc bı kızın cantasını karıstırıp bırde gunluk okuması hayırdır ne nıyetle yaptı bunu pıslık 27 yasımdayım babamın bır kere bıle cantama dokundugunu grmedım 3 yıllık evlıyım esım cantamın fermyarını dahı acmamıstır bı adam bı yabancının cantadında ne arıyor kı ? Ne bulmak ıcın bakıyor ? Neden gunlugu okuyor ? Igrenc sey !!!

ne caseret cantani karistirmis bir seyin kaybolsa o sorumlu olur

Bence adam oğluyla aranda birşey var sanıyordu yada olacak falan diye hissetti ve cantanı karıştırma gereği duydu belki de kişisel bilgilerine ulaşmayı hedefliyordu.gunlugu buldu.ne olursa olsun uzak dur babasi ne ki oğlu ne olsun..hayatimda boyle densizlik duymadım sahsen,koskoca adam uğraştığı şeylere bak.boş herif..

Terbiyesiz adam.ne munasebet okur

Bu aralar da merakli,dedikoducu,fitne erkekler turedi

Hormondan midir nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…