EN YAKIN ARKADAŞIMIN SÖZ TÖRENİNDE NE GİYEBİLİRİM?

nurcan60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
8
0
1
34
EN YAKIN ARKADAŞIMIN SÖZ TÖRENİ VAR AMA NE GİYECEĞİME KARAR VEREMEDİM. AİLE ARASINDA EVDE OLACAK BİR TÖREN BU, EN YAKIN ARKADAŞIMIN YANINDA OLCAM AMA NE GİYCEĞİMİ BİLMİYORUM. ELBİSE GİYEYİM DİYORUM AMA ÇOK DA ABARTILI OLMASIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİZ NE ÖNERİRSİNİZ? SİZCE NE GİYMELİYİM?
(elbisem bu)

ev ortamında olcak yakın akrabalar dışında da kimse bulunmayacak ya abartılı olmaz mı?
yoo bence çok aşırı süslü değil yani aşırı dikkat çekecek bir durumu yok gibi
ama bir de arkadaşına bir sor istersen sonra gelinden güzel olursan alınabilirler tabi:))

arkadaşım çok sade su yeşili bir elbise tercih etmiş söz töreni için. pek uygun görmedim çok sade geldi bana. üstelik benim elbisem onunkinin yanında çok şık. ne yapacağımı bilemedim, eğer giyersem ben mi gelin o mu gelin belli olmayacak...
bende karar değiştirdim bu tuniği mi giysem altına haki yeşili pantolon ve siyah topuklu ayakkabı

bende karar değiştirdim bu tuniği mi giysem altına haki yeşili pantolon ve siyah topuklu ayakkabı

Her iki seçenek de bence aile arasında yapılacak bir söz toplantısı için oldukça uygun. Abartıdan uzak, duru ve sade. Elbisenin lacivert rengini de buldum. O da baya hoş geldi bana:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…