- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
Uzak durun. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden baska arkadasim yok diyip havuza gidiyo, ise gitmeyip baskalariyla gorusuyo? Bu nasil bisey anlamadim. Elini etegini cek bence.Belki de dedigin gibidir. Ama senden baska arkadasim yok diyordu. Naptigni anlamiyorum
seni kullanıyor ailesi senle sanıyor o başka kişiyle vs aç gözünü hiç uğraşmaYasin 22 ama sevdigim ve deger verdigim biri oldugu icin sordum. Yoksa universitede bundan daha kucuk seylerde arkadas sildigim oldu. Ama o bnm icin dosttu bu yüzden takildim
Sevgilisi var ama bana neden bunu neden yapiyrsn diyince cok tepki verdiğimi söylüyor sevgilim gibi karışıyorsun dyoSenden baska arkadasim yok diyip havuza gidiyo, ise gitmeyip baskalariyla gorusuyo? Bu nasil bisey anlamadim. Elini etegini cek bence.
Terlikle agzina vurasim geldi arkadasinin. Ne diyim arkadasligini kesme gibi bi niyetin yok gibi. O zaman cekiceksin yapcak bisey yok.Sevgilisi var ama bana neden bunu neden yapiyrsn diyince cok tepki verdiğimi söylüyor sevgilim gibi karışıyorsun dyo
istenmediğinizi anlayın artık kızı da yalanlara sevk ediyorsunuz belli kiDostum dedigim insanin yaptiklarina artik dayanamiyorum. Yillardir tanidigim bir insan. Ama bana o kadar fazla yalan soyluyor ki artik yalanlar icinde bogulacak. Biz onunla beraber denize gitmeyi düşünüyorduk kac zamandir. Izin gunu geldi bana dediki ben doktora gidecegim ben de dedim ki bn de seninle geleyim yardimci olayim. Yok sen gelme hastane ortamina seni sokmak istemem dedi. Israr etsem de reddetti. Iyi tamam dedim. Baktimki facebookta etiket yapilmis arkadasiyla havuzs gitmis. Bana doktora gidecegim diyen kiz tatile cikiyor. Cok sinirlendim ama hala bn gitmedim dedi annesi gittigini soyledi ama. Neyse bugun de is yerine onu ziyarete gttm iste olmadigini soylediler. Ben de mesaj attim uzunca sen neden yalan soyluyrsn falan diye izin gununde benle gezecekti. Annesi de bize gelmişti. Ama cok uzunca bir mesaj attim ve bana yazdigi sey annem ise gitmedigimi ogrendi mi dedi. Şok oldum kizlar siz ne yapardiniz lutfen ak verin![]()
İstemiyorsa acik acik söylesin. Yalan söyle diyen yok ona.istenmediğinizi anlayın artık kızı da yalanlara sevk ediyorsunuz belli ki
Sürekli size yalan söyleyip yalanlar içinde sizi boğuyorsa nasıl en yakın arkadaşınız oluyor pardon!!!ne mi yapmalısınız görüşmeyi kesmelisinizDostum dedigim insanin yaptiklarina artik dayanamiyorum. Yillardir tanidigim bir insan. Ama bana o kadar fazla yalan soyluyor ki artik yalanlar icinde bogulacak. Biz onunla beraber denize gitmeyi düşünüyorduk kac zamandir. Izin gunu geldi bana dediki ben doktora gidecegim ben de dedim ki bn de seninle geleyim yardimci olayim. Yok sen gelme hastane ortamina seni sokmak istemem dedi. Israr etsem de reddetti. Iyi tamam dedim. Baktimki facebookta etiket yapilmis arkadasiyla havuzs gitmis. Bana doktora gidecegim diyen kiz tatile cikiyor. Cok sinirlendim ama hala bn gitmedim dedi annesi gittigini soyledi ama. Neyse bugun de is yerine onu ziyarete gttm iste olmadigini soylediler. Ben de mesaj attim uzunca sen neden yalan soyluyrsn falan diye izin gununde benle gezecekti. Annesi de bize gelmişti. Ama cok uzunca bir mesaj attim ve bana yazdigi sey annem ise gitmedigimi ogrendi mi dedi. Şok oldum kizlar siz ne yapardiniz lutfen ak verin![]()
bence hareketleriyle gayet açık davranmış ama sen anlamamışsınİstemiyorsa acik acik söylesin. Yalan söyle diyen yok ona.